Vlot en vakkundig

Via OnzeStroom heb ik een uitbreiding van mijn bestaande thuisbatterij laten installeren. Dat vereenvoudigde de installatie natuurlijk omdat deze al grotendeels was aangelegd. De softwarematige koppeling werd vakkundig gedaan en netjes opgeleverd pas nadat alles werkt.

Zeer netjes aangesloten

Goede monteur, alles netjes weggewerkt Fijn bedrijf om mee samen te werken, duidelijke communicatie. De batterij draait net uur, dus hier geen ervaring mee

Snel en hulpvaardig

Onze Stroom heeft bij ons een Sessy thuisbatterij geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De levertijd was zeer kort en ook de “afterservice” was prima. Onze vragen over de werking van het apparaat zijn steeds snel en begrijpelijk beantwoord.

Prima ervaring met OnzeStroom

De thuisaccu werd vakkundig geinstalleerd. Snel gewerkt, alles netjes en schoon achtergelaten. ik ben erg tevreden.

Vakkundige en snelle installatie

Aardige en kundige monteur. Goed advies en een snelle installatie.

Geweldig goed.

Van begin tot het eind wordt je goed op de hoogte gehouden van de keuze die het beste bij je past, tot en met de installatie. monteur is vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Zorgt dat de installatie (batterij) goed via WiFi wordt aan gesloten. Kortom en dikke pluim voor dit bedrijf OnzeStroom.

Prima gedaan en binnen 2 uurtjes klaar!

Prima gedaan en binnen 2 uurtjes klaar!

Uitstekende begeleiding en bijzonder fijn personeel

Uitstekend advies en afstemming hoe de batterij bij ons het beste kon worden geplaatst. Daarnaast bijzonder vriendelijke en behulpzame installateur. Jullie zijn naar mijn mening een goed voorbeeld hoe er in deze markt moet worden geadviseerd en gewerkt. Een goed voorbeeld!!!

Goed geholpen. Vriendelijke monteur. Werkt netjes en is behulpzaam

heel goed

Direct na installatie beoordeling gemaakt. 26-05-26.

Snelle installatie van thuisbatterij

De installateur was snel met installeren. In de voorbereidingsfase was was boorwerk nodig, dat ging met enige geweld en daardoor zijn ook wat beschadigingen ontstaan. De installateur gaf vooraf goed aan wat de aanpak was en wat de installatie zoal omvatte. De toelichting op de app om de werking duidelijk te maken was wat summier. Tot zover de installatie. Problemen zijn er ook: 1. De Sessy thuisbatterij maakt tijdens het (ont)laadproces m.i teveel lawaai, daar zou een geluidarme ventilator niet misstaan. 2. Op de P1 uitgang had ik een actieve splitter van Homewizard, die nu verbonden is met de Sessy-dongel en die nu het P1-signaal niet aan mijn Iungo energie manager doorgeeft. De installateur meldde mij dat hij hier geen verstand van had en dus ook geen oplossing kon aandragen...

Duidelijke communicatie, vakkundige montage

Via Sessy bij OnzeStroom terechtgekomen. Vanaf het begin een prettig contact. Binnen een paar weken kon de batterij geleverd en geplaatst worden. Dat verliep ook vlotjes en met duidelijke uitleg. Tot nu toe heel tevreden.

Eerlijk verhaal

Met veel vertrouwen heb ik Onze Stroom in de arm genomen voor het plaatsen van een thuisbatterij. Ik kreeg een eerlijk antwoord op de vraag wat voor batterij ik moest aanschaffen. Installateur Haitam dacht echt met ons mee en in goed overleg is de thuisbatterij geplaatst. Nu heb ik een offerte ontvangen voor een nieuwe meterkast en ik hoop dat Haitam deze voor ons komt plaatsen

Keurig op tijd, bereid vragen te beantwoorden

Serviceverlening zoals het hoort. Aardige, vakbekwame monteur, supervisie door Frans Verstappen. Raad dit bedrijf aan bij anderen.

Prima service, alles goedgekomen

Nadat in eerste instantie bleek dat de batterij niet op de gewenste plek kon worden geïnstalleerd, is het in 2e instantie toch allemaal vlotjes goedgekomen. Aardige installateur en heel behulpzaam!

Professioneel en snel

Twee Sessy batterijen geïnstalleerd door vriendelijke meneer van Onze Stroom. Keurig gedaan en omdat in onze kelder de Wi-Fi niet echt bereik heeft ook twee netwerk kabels.naar de router getrokken. Allemaal netjes gedaan. Kortom tevreden.

Prima en zeer vriendelijke service door alle medewerkers

Onze Stroom heeft de installatie van de Sessy thuisbatterij prima verzorgd. Van het maken van de afspraak tot en met de installatie heel duidelijke en vriendelijke communicatie met alle medewerkers.

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

perfect, strak georganiseerd, monteur op tijd

plaatsing en in bedrijf stellen verliep vlot zonder enig probleem. omdat nieuwe batterij iets ander formaat had dan de twee aanwezige batterijen even de plaatsing van deze twee aangepast zodat extra unit er goed bij kon. dit uit oogpunt 'het oog wil ook wat' zeer tevreden Frans Verstappen, Limmen

Zeer goed geholpen, prima service

Professioneel en communicatief sterk

Zeer prettig

Prettige en professionele medewerkers en goede helpdesk van Sessy en Kiwatt

Betrouwbare firma, medewerkers werken netjes en schoon.

Betrouwbare firma, medewerkers werken netjes en schoon. De installatie is netjes gemonteerd op die locatie welke de klant wenste. Na montage een duidelijke uitleg over de werking van de installatie en regeling.

Goede service en keurige installatie.

Prima kontakt en een keurige installatie door twee vriendelijke installateurs. Dus 5 sterren !

Heldere communicatie en goede installatie

Wij hebben via OnzeStroom een Sessy thuisbatterij laten plaatsen. De communicatie was snel en vriendelijk, en de installatie verliep volledig volgens planning.

Super service, nette installatie

Hele nette installatie door kundige installateur. Toen bleek dat een onderdeel niet werkte liet het bedrijf zelfs een monteur op zaterdag komen om het probleem op te lossen.

Xenonstraat 75

1362 GG Almere

085 - 620 04 77

Over OnzeStroom B.V.

Voormalig Accu Today B.V. Per 30 mei 2025 is Accu Today B.V. omgezet naar OnzeStroom B.V. Wij blijven u dezelfde producten en dienstverlening bieden, met de hoogstaande kwaliteit zoals u van ons gewent bent! De zon levert ons elke dag een overvloed aan energie. Waarom zouden we die verspillen? Met onze thuisbatterijen slaat u zonne-energie slim op en gebruikt u die precies wanneer u het nodig heeft. Dát is de kracht van slimme energie.