De installatie is goed en in overleg verlopen
De installateur was erg behulpzaam en heeft advies gegeven hoe de installatie het best kon worden geïnstalleerd
Anne Marie Bonje Ketting
Hoogvliet
Laden reviews...
184 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 336 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Over het algemeen is de tevredenheid hoog. Klanten waarderen de professionele aanpak, duidelijke communicatie en vlotte installaties. De nazorg en ondersteuning na de installatie worden als betrouwbaar ervaren. Soms zijn er kleine verbeterpunten, maar de positieve ervaringen overheersen.
Anne Marie Bonje Ketting
Hoogvliet
Vandaag werd onze thuisbatterij geplaatst door een vriendelijke en deskundige monteur, Benjamin . Hij gaf precies de uitleg die we nodig hadden op een begrijpelijke wijze.
Marijke Slats
Zutphen
Deskundige installateur Vlotte installatie batterij
Jan Atema
Akkrum
Goede uitleg bij aanschaf van Sessy batterij en netjes volgens afspraak geplaatst . Ben er heel blij mee
H.M.A. Hagen - Koot
Noordwijkerhout
De jongeman van 26 met eigen bedrijf heeft vakwerk afgeleverd! Het was best wel een behoorlijke klus, omdat een dikke kabel van zolder naar beneden via de kruipruimte naar de meterkast moest worden getrokken. Onze complimenten voor de installatie van de thuisbatterij!
Arthur
Barneveld
communicatie installatie en afspraken zijn perfect verlopen
Cock Peterse
Loppersum
Een Sessy Thuisbatterij laten plaatsen. De monteur heeft goed werk geleverd en heeft netjes gewerkt. We zijn dik tevreden en blij met de thuis batterij!
HB
Winsum
Meedenken met de klant en pro-actief
Huib Terlouw
Ede
We zijn, op dit moment net na de installatie, zeer tevreden.
18 September 2026
Hendrikus
Arnhem
Goed advies en meegedacht, zowel bij de keuze van de batterij als bij de plaatsing op de dag van levering. Ook meegedacht met de mogelijkheden voor wanneer de plaatsing kon worden uitgevoerd. Ik heb het allemaal ervaren als zeer kundig en behulpzaam.
18 September 2026
Walter Bouwman
Linschoten
Prima uitleg, batterij geinstalleerd naar onze wensen. Vriendelijke monteur met kennis van zaken
17 September 2026
Maarten Nas
Lent
Aardige man,gaf nuttige en bruikbare informatie
12 September 2026
marjan gommans
oudeschild
Na de installatie van een Sessy-thuisaccu, eerder dit jaar, is door OnzeStroom nu een laadpaal geplaatst. Zeer snelle respons tussen eerste contact en plaatsing. Installateur Dino kwam enkele dagen voor montage langs om samen met ons te bepalen hoe de bekabeling kon worden aangelegd. Montage zelf verliep geroutineerd en heel netjes en altijd in overleg met ons. Top!!
11 September 2026
Jorritsma
Spijkenisse
Goede adviezen, duidelijke afspraken en goed uitgevoerd werk. Aanrader.
8 September 2026
D.J. Touw
Den Haag
Dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het advies, de duidelijke afspraken en de uitvoering van het werk. Dank ook voor uw aanbeveling!
-Team OnzeStroom
Eerste ervaring allemaal top!
8 September 2026
Roos
Utrecht
Dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat uw eerste ervaring met zowel de app, de installatie als de prijs zo positief is. Mooi dat alles direct goed is bevallen!
-Team OnzeStroom
Een Sessy thuisbatterij geinstalleerd door monteur Haitham. Keurig van te voren gebeld en mooi op tijd aan de deur. Netjes gewerkt , tevreden met de plaatsing binnen de twee uur.
6 September 2026
JJ Houps.
Rotterdam
Dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat Haitham vooraf netjes contact opnam, op tijd was en de Sessy binnen twee uur keurig heeft geplaatst. Mooi dat u tevreden bent over de hele installatie.
-Team OnzeStroom
Vakkundig persoon, die adequaat de batterij heeft geinstaleerd
5 September 2026
Janwillem De Valk
Almere
Dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de installatie zo snel en efficiënt is uitgevoerd en dat onze monteur daarbij vakkundig en adequaat te werk is gegaan.
-Team OnzeStroom
Ik ben heel erg tevreden over de service en het uiteindelijk installeren van de thuisbatterij. Was gebeurd voor ik er erg in had, heel fijn zo. Klantvriendelijk en behulpzaam!
4 September 2026
M. Knaapen
Den Haag
Dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en dat de installatie van de thuisbatterij zo snel en soepel is verlopen. Mooi ook dat u onze klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zo waardeert.
-Team OnzeStroom
Fijn meegedacht voor een nieuwe stoppenkast.
2 September 2026
Jeroen Ruissen
Rotterdam
Dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat onze monteur deskundig en vriendelijk heeft meegedacht over de nieuwe stoppenkast. Mooi dat u zich daarin goed geholpen voelde.
-Team OnzeStroom
Tot nu toe loopt alles prima, we zien wat de batterij doet, de app is nog ingewikkeld. Is er niet een handleiding met beelden? Ik wacht met het oordeel tot ik de eindafrekening ontvang.
2 September 2026
Hans Wolters
Utrecht
Dank voor uw eerlijke review!
Fijn om te lezen dat de batterij goed werkt en u al kunt volgen wat hij doet. We begrijpen goed dat de app in het begin wat ingewikkeld kan zijn; uw suggestie voor een duidelijke handleiding met afbeeldingen nemen we daarom graag mee. En natuurlijk heel begrijpelijk dat u uw definitieve oordeel pas wilt geven als u het resultaat op de eindafrekening ziet.
-Team OnzeStroom
Vriendelijk, deskundig, goede installatie. Blij mee.
Marco
Houten
Dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u onze aanpak als vriendelijk en deskundig heeft ervaren en dat ook de installatie helemaal naar wens is verlopen. Mooi dat u er blij mee bent, en dank voor uw aanbeveling!
-Team OnzeStroom
Onze Stroom heeft afgelopen week ook bij ons de batterij geplaatst en is door Haytam geïnstalleerd, Haytam werkte zeer nauwkeurig en vooral netjes, de slogan zoals zijn werkgever die bezigt maakt hij volledig waar, wij zijn dan ook zeer tevreden over deze onderneming, een echte aanrader dus.
Peter
Almere
Dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat Haitham met zijn nauwkeurige en nette werkwijze precies heeft waargemaakt wat u vooraf van OnzeStroom mocht verwachten. Dat compliment geven we natuurlijk graag aan hem door. Dank voor uw vertrouwen én aanbeveling!
-Team OnzeStroom
Na goed ingelezen te zijn over een thuisbatterij via Sessy bij OnzeStroom terecht gekomen. Hierbij goede, aanvullende, informatie ontvangen. Na het besluit te hebben genomen om dit Nederlandse product met gratis aanvullende software te laten plaatsen werd er een monteur op de afgesproken tijd door mij ontvangen. Tijdens montage en inbedrijfsteling van de batterij ben ik goed onderlegd over het gebruik hiervan. Het gehele proces is uitstekend verlopen en werk naar verwachting. Chapeau!!!!!
Jan Van Hoeij
Uden
Wat een geweldige review, dank daarvoor!
Fijn om te lezen dat u zich vooraf goed heeft kunnen inlezen, daarna nog passende aanvullende informatie kreeg en dat de installatie vervolgens precies volgens afspraak is verlopen. Mooi ook dat onze monteur tijdens de montage en ingebruikname de tijd heeft genomen om alles duidelijk uit te leggen. Dank voor het vertrouwen in OnzeStroom — chapeau terug!
-Team OnzeStroom
Montage netjes gedaan. Overal correct mee geholpen.
30 August 2026
Hans Van Herwijnen
Spijkenisse
Dank voor uw review!
Fijn om te lezen dat de montage netjes is uitgevoerd en dat u tijdens het hele proces correct en goed bent geholpen. Dank voor uw vertrouwen in OnzeStroom!
-Team OnzeStroom
Het advies vooraf is goed met voldoende overleg en uitleg. De installatie zelf is goed waarbij bijvoorbeeld nog meegedacht wordt over de beste plaatsing van de batterij. Daarna alles klaargezet voor het gebruik van de app en ruime uitleg daarover. Kortom, het hele proces verloopt zoals je zou willen.
24 August 2026
Frank
Oosterhout
Dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat er zowel vooraf als tijdens de installatie goed met u is meegedacht. Mooi ook dat onze monteur samen met u naar de beste plek voor de batterij heeft gekeken en daarna ruim de tijd heeft genomen om de app duidelijk uit te leggen. Dank voor uw vertrouwen in OnzeStroom!
Over OnzeStroom B.V.
Bij OnzeStroom geloven we dat energie slimmer, duurzamer én eenvoudiger kan.
De zon levert iedere dag een overvloed aan energie. Met een thuisbatterij slaat u uw zelf opgewekte zonne-energie slim op en gebruikt u deze op het moment dat u die nodig heeft. Zo verhoogt u uw eigen verbruik, vermindert u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en haalt u meer uit uw zonnepanelen.
Wij adviseren, leveren en installeren hoogwaardige thuisbatterijen van betrouwbare Europese merken. Daarbij staan eerlijk advies, vakkundige installatie en goede service centraal.
Slim omgaan met energie. Dat is OnzeStroom.
Xenonstraat 75
1362 GG Almere