Mijn gevoel zegt....een goede keuze.

Mijn thuisbatterij is geplaatst. Installatie ging uitstekend, de monteur was zeer ervaren en hielp mij ook met de nodige vragen die ik had. Al met al, voor mij een zorg minder. Nogmaals dank Onze Stroom, en succes verder. .

Topervaring: professioneel, vlot, resultaatgericht

OnzeStroom is een mooi bedrijf om mee samen te werken. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en vlot. Ze doen wat ze beloven en komen alle afspraken keurig na. De installatie werd uitgevoerd door Regiovolt en ik kan niet anders zeggen dan dat dit feilloos verliep. De installateur werkte zeer professioneel en alles is geheel naar wens opgeleverd. Inmiddels draai ik al vier dagen nul-op-de-meter. Erg blij met OnzeStroom en kan ze aan iedereen aanbevelen!

Ik ben goed geholpen met persoonlijke aandacht

De heren bij OnzeStroom hebben mij goed geinformeerd en te woord gestaan bij het zoeken van een passende oplossing.

goed vriendelijke monteur

prettige samenwerking

Offerte stadium ging vlot. Vragen werden adequaat beantwoord. Ook de installatie van de thuisbatterij verliep zonder problemen. Het systeem doet wat het belooft.

Sessy batterij is vriendelijk en netjes geïnstalleerd.

Netjes geholpen

Juiste info en goede begeleiding met aanschaf van Sessy. Daarnaast meedenken met plaatsing van de batterij. Monteur heeft dit netjes gedaan bij plaatsing. Ook telefonisch goed begeleid met de App. Compliment

Het was op tijd, snel een professioneel

Uitstekend!

Niets dan lof! Vanaf eerste contact enthousiast meedenken en anticiperen. Snelle antwoorden op misschien overbodige vragen, altijd beleefd en klantgericht. Ook de monteur heeft prima werk afgeleverd en geholpen met het installeren en in werking brengen van de app. Afspraken worden gewoon nagekomen (bijna uitzonderlijk in deze tijd). De Sessy werkt zelfs beter dan verwacht en de app is duidelijk en makkelijk.

Een vlotte plaatsing

Mijn ervaring is nog beperkt , maar de aanleg en plaatsen is vlot verlopen ,met een vriendelijke monteur

Prima en deskundig geholpen. Geen druk!!

Prima en deskundig geholpen. Geen druk!!

Installatie uitstekend uitgevoerd

Prima ervaring goede en adequate behandeling.

Uitstekende service

Goede informatie, snelle afspraak net werk en alles doet het.

Ontzorgend.

Korte lijnen, snelle actie en installatie. Niet de goedkoopste maar wel de meest betere

Een goede en nette manier van werken

Systematische manier van werken, een goede plaatsbepaling en een duidelijke uitleg en hulp bij het aanmelden.

Fijn, geen bijzonderheden. Klantvriendelijk

Vakkundig , accuraat, vriendelijk

Hij was iets te vroeg, wat goed uitkwam. Ging aan de slag en heeft zelfs gestofzuigd. Alles uitgelegd Vakk7ndig, duidelijk en netjes

Vakkundig en betrouwbaar

De informatie voorafgaand aan de installatie was goed. Er werd gevraagd wat mijn doel was met de batterij. De installatie zelf was in anderhalf uur gebeurd. Een nette monteur. De installatie zelf ziet er netjes uit. De draden netjes door buizen geleid.

Weer TOP!

Net een tweede module laten plaatsen. Ik ben weer zeer tevreden: ontzettend kundig, vriendelijk en beschikbaar administratieve personeel en een zeer kundig en vriendelijk monteur. Wie weet tot de derde module! Ik blijf OnzeStroom BV aanraden!

Heel fijne mensen

Veel kennis bij de medewerkers. Ook zijn de medewerkers heel fijn in de omgang.

Enthousiast, professioneel en duidelijk

Vanaf het erste contact tot en met de installatie van de thuisbatterij zeer positief over de medewerkers en het bedrijf.

Prima verlopen project, van aankoop, planning tot en met installatie en ingebruikname.

Goede feedback bij aankoop en het luisteren naar onze wensen voor een Nederlands product (Sessy) met een noodstroom optie (gebruik van een Victron omvormer). Installatie vond plaats na ongeveer 5 weken volgens planning. Na de installatie werd de bijbehorende app in gebruik genomen en geconfigureerd.

Vlotte en perfecte installatie.

Vriendelijke, deskundige en beleefde monteur, die op afgesproken tijd arriveerde, die na installatie alle karton in de papierbak heeft gestopt en alles netjes heeft aangeveegd. Na vertrek van de monteur had ik de helpdesk van OnzeStroom nog even nodig en ook daar vlot, vriendelijk en deskundig geholpen. Perfect, (te) vaak wel anders meegemaakt met andere leveranciers.

Snelle levering, perfecte installatie en goede klantenservice

Eind december 2025 2 Sessy thuisbatterijen besteld. Die werden half januari 2026 geleverd en geïnstalleerd. Vooraf goed en duidelijk advies gekregen over de thuisbatterijen. Heel vriendelijke en deskundige monteur die de thuisbatterijen perfect heeft gemonteerd en geïnstalleerd. Hij gaf ook duidelijke uitleg over de Sessy App. Daarna nog een paar keer contact gehad via telefoon en whatsapp met de klantenservice en die hebben mij snel en deskundig geholpen. Ik kan OnzeStroom van harte aanbeveleven.

Alles goed volgens afspraak

Snelle levering en duidelijke communicatie. Afspraken worden god nagekomen en de monteur die kwam installeren had kennis van zaken. Heel blij met deze degelijke oplossing.

Xenonstraat 75

1362 GG Almere

085 - 620 04 77

Over OnzeStroom B.V.

Voormalig Accu Today B.V. Per 30 mei 2025 is Accu Today B.V. omgezet naar OnzeStroom B.V. Wij blijven u dezelfde producten en dienstverlening bieden, met de hoogstaande kwaliteit zoals u van ons gewent bent! De zon levert ons elke dag een overvloed aan energie. Waarom zouden we die verspillen? Met onze thuisbatterijen slaat u zonne-energie slim op en gebruikt u die precies wanneer u het nodig heeft. Dát is de kracht van slimme energie.