Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen melden consequent snelle levering en authentieke producten. Ze waarderen duidelijke updates over orders en een probleemloze afhandeling. Veel reacties benadrukken betrouwbare service en behulpzame ondersteuning. Over het geheel genomen uiten klanten een hoge tevredenheid en vertrouwen in het merk.
GOAT GOAT GOAT GOAT! RECOMMEND!!!!
26 June 2026
Andrei
Galati
A really good experience – I bought a pair of trainers that were no longer available on the market, genuine and in good condition. Excellent service, delivey to Ireland didn’t take long.
26 June 2026
Sady
Limerick
Sehr guter versand
20 June 2026
Toni
Zeitz
Tenía miedo comprar online , pero todo fue muy correcto y mi compra no duró mucho en llegar , volvería a comprar sin duda
19 June 2026
Mateo
Madrid
I haven’t receive it yet
12 June 2026
Ioannis Ilias
Mýkonos
Azienda e sito fatti benissimo, articoli di ottima fattura e puntualità nella consegna
12 June 2026
Luis
San Bonifacio
Dit was de tweede keer en het ging heel snel, ze waren echt en de doos kwam goed aan.
10 June 2026
Wim
Sint-Niklaas
Auch wenn die Lieferung von der Bestellung bis zur Zustellung etwas länger gedauert hat, bin ich froh das es sich bei dem Artikel um ein originales Produkt handelt. Der Preis ist ja nicht unwesentlich gering für ein paar Schuhe. Bei den vielen angeboten Schuhen kann man mittlerweile **** vom Original auf den Fotos nicht unterscheiden. Deshalb habe ich darauf vertraut das der Artikel geprüft und als original verkauft wird. Wichtig war nur das die Größe passt, weil ein Umtausch ausgeschlossen ist.
8 June 2026
Hans-Jürgen
Marl
よかった
6 June 2026
Kawamoto
Düren
Air max 90 ultra marine op vrijdag besteld, geautentiseerd en in huis op donderdag. Hekemaal top blij mee goede service
Peer
Uden
Ich finde es schon ziemlich frech,das Sie Schuhe zum Verkauf anbieten, die man nicht zurück schicken kann, da der Kauf als privat gekennzeichnet ist...
Beveelt niet aan
Marcel
Osterburg (Altmark)
Super tevreden, snelle levering.
Annelieke
Diessen
Würde immer wieder dort einkaufen. Man wird über den genauen Prozess laufend informiert. Hat alles super geklappt!
27 February 2026
Elisabeth
Innsbruck
De schoenen waren deadstock, origineel en helemaal in orde!
7 February 2026
Benjamin
Arnhem
La verdad k todo rápido y correcto estoy encantado con mis zapatillas.
Jacinto
Alovera
Zeer slecht . Wou maat 40.5
Beveelt niet aan
JEROEN
Goor
The delivery was Quick, and the communication was excelent
Peter
Prievidza Prievidza II. Píly
Ik had mijn twijfels of ik zou ontvangen wat ik had besteld, en ja dat was zo. Eerder besteld bij een andere webshop en dat ging mis. Maar ik beveel Hypeboost zeker aan.
Jose
Nvt
Kamil
Apeldoorn
He comprado varias veces y la experiencia excelente, productos exclusivos, entrega segun lo establecido.
Andreea
Castellon Plana
All is easy to place an order.
Marius
Constanța
Great experience, fast delivery
Razvan
Timisoara
Product in great conditions.
23 January 2026
Jose
pedroso
Rápido eficaz y las zapatillas perfectas . Repetiré sin duda
12 January 2026
Rocio
Toledo
Ik heb mijn schoenen hier besteld van het begin tot het eind goed op de hoogte gehouden zou het volgende keer weer doen
31 October 2025
Geoffrey