Mijn Barbie was heel erg mooi ingepakt met een kleine attentie erbij omdat de levertijd vertraagd was , ook mede door het slechte weer . Ik ben zeer tevreden en erg blij met mijn mooie collectie Barbie. Helaas zit de winkel niet om de hoek anders was ik zeker een kijkje komen nemen.

Snelle levering en goed ingepakt! De winkel is ook geweldig om eens te bezoeken.

Goede service en leuke producten!

2 vintage mokken besteld als kado voor kerst. Zonder het te hebben gevraagd kreeg het supermooi als kado verpakt binnen!

Goede levering en netjes verpakt

Kreeg het pakket netjes ingepakt en werd volgens afspraak geleverd.

Snel bezorgd en heel goed verpakt dus heelhuids aangekomen.En dat geldt voor alle aankopen!!Met één woord Top!!

Besteld en snel geleverd

Meerdere artikelen besteld en netjes verpakt (kerst)

Geweldig klantvriendelijk

Bedankt voir jullie klantvriendelijkheid

Prachtig verpakt

Degelijk ingepakt voor versturing en ook nog eens het artikel als kado verpakt

Snel,netjes verpakt

Helaas was 1 ding uitverkocht stond netjes op de bon en geld was dezelfde dag terug gestort.

Super vriendelijke mensen

Alles klopt van het begin tot het einde. Zéér verzorgd pakjes, gratis cadeautjes. Ze hebben heel veel attentie vóór de klant

Wat een leuke webshop

Ik was opzoek naar een coca cola kersttruck schaal 1/87 en kwam op deze website terecht. Leuke webshop en veel keus . 2 trucks besteld en toen het pakket geleverd werd zat er nog een leuk presentje bij. Een koelkast magneet van coca cola. Die zit ondertussen op de koelkast bij de andere koelkast magneten

Goeie Service

Vriendelijke snelle hulp mbt de kado bon die niet werkt. Dankuwel.

Zoals altijd prachtig verpakt! Er zat zelfs een klein cadeautje bij. Het enige minpuntje is dat ik niet op de hoogte werd gesteld dat de sok niet werkte. Verder is alles perfect!

Super leuke spullen! Mijn bestelling was er snel en goed verpakt!

Mijn bestelling was mooi verzorgd, leuk ingepakt en snel bezorgd. Zeer tevreden!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Prachtig assortiment, word je vrolijk van!

Keurig geleverd en verpakt als een feestje.

Het bestelproces was gemakkelijk, de informatie duidelijk. Op tijd geleverd en prachtig verpakt inclusief een kleine extra gift.

Goede service, snelle verzending en super mooie producten

Gewoon geweldig!!!

Snelden goed verzorgd verzonden!!!

Snelle verzending en mooie producten

Leuke producten toevallig moest voor de kerst een stockingholder en een leuke ook nog! Super blij ermee

Mooi product en leuke extra's gedaan.

Ik had een bestelling bij American Vintage Unlimited gedaan.. Om te beginnen goede overzichtelijke webshop. Bestelling was vervolgens snel in huis,artikel extra ingepakt in cadeaupapier en er was een leuk klein extraatje aan de bestelling toegevoegd. Hartstikke leuk die extra service.

Voor Sinterklaas voor een meisje met als favoriet starwars was dit een leuk,betaalbaar en snel geleverd item. Ze was er heel blij mee.

Geweldige Disney kerstboompiek

Altijd fan geweest van Disney Classics. Nu eindelijk een Mickeypiek voor het Disney kerstboompje.

Prima zaak

Snelle verzending

Communicatie was goed, product was in goede orde ontvangen, prachtig ingepakt met als extra een leuk cadeau.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over American Vintage Unlimited

De leukste retro- en vintagewinkel van Brabant!