Slechte kwaliteit

Probleem met loslatende strips wordt slecht opgelost. After service is dus van een erg laag niveau. Jammer, wantjes producten zijn verder mooi

Fijne samenwerking

Denken graag mee. Heel blij met de subtiele bronzen glinstering op zwart vilt.

Zeer slechte kwaliteit

Ik heb vier akoestische panelen besteld voor €789,75. Voor dit bedrag verwacht je een hoogwaardige afwerking. Tijdens het uitpakken en monteren merkte ik dat de kwaliteit tegenviel. Meerdere hoeken waren scheef afgesneden, sommige latten sloten niet netjes aan en één gouden lat zat bij levering los, waardoor ik deze zelf opnieuw heb moeten vastzetten. Dat is niet wat ik verwacht in deze prijsklasse. Wat het extra teleurstellend maakt, is de afhandeling van mijn klacht. Ondanks duidelijke foto’s en uitleg werd er geen enkele vorm van compensatie aangeboden. Dat geeft mij het gevoel dat klanttevredenheid geen prioriteit heeft zodra de verkoop is afgerond. De panelen hangen inmiddels en functioneren akoestisch, maar zowel de afwerking als de service staan wat mij betreft niet in verhouding tot de prijs.

Komen niet dag van afspraak, bellen niet teug na toezegging

Komen niet dag van afspraak, moet zelf bellen naar de oorzaak er van, Moet nog gebeld worden over wat er aangedaan zou worden.

Mooi geworden, maar met kanttekeningen

De panelen van GG zijn net even anders dan die van andere leveranciers en dat sprak me aan. Ik bestelde de panelen inclusief montagelijn en gereedschap pakket. De montagelijm is bijna niet uit de koker te krijgen. Daardoor gebruik je veel meer en kwam ik dus niet uit. De twee bij de bouwmarkt gekochte kokers waren een verademing, want soepeler en dus makkelijker te verwerken. In de gereedschapskit zit een stanleymes, dat brak bij het eerste paneel al af (een nieuwe stevigere voor gekocht). Het kitpistool is niet sterk genoeg voor de taaie montagelijm. Met een andere stevigere ging dit iets makkelijker. Tot slot over de panelen. In een aantal zit kleurverschil dat je pas ziet als het op de muur zit. Als je dat meldt komt er een mailtje met uitleg waardoor dit komt. Dit zou op de website prominent vermeldt moeten worden want je wilt toch een wandje met 1 kleur en niet met tintverschillen alsof het uit verschillende verfbaden komt. Al met al ben ik wel tevreden met het resultaat. Het kleurverschil is niet meer zichtbaar doordat we er een lamp voor hebben gezet.

Prachtig product de panelen

Eerst een proef stukje besteld. Daarna de bestelling gedaan. Levering keurig op afgesproken tijd. 1 min puntje: de panelen die wij hebben besteld zijn er maar in 1 lengte verkrijgbaar.

Mooi panelen en perfecte service!

Nadat we in de showroom in Amsterdam de juiste panelen voor ons interieur hadden gevonden was de online bestelling zo gedaan. Levering was mooi op tijd en toen er iets niet helemaal goed bleek is ook dit perfect opgelost

Zeer goede ervaring

Erg mooie panelen. De levering werd op het laatste moment geannuleerd ivm leverproblemen maar een weekje later kwamen ze alsnog. We werden vervolgens verrast met borrel pakket die thuis werd bezorgd met daarbij excuus voor het ongemak. Waar maak je dit nu nog mee!

Prima bedrijf en mooie panelen.

Gemakkelijk te bevestigen. Ziet er mooi uit. En het geluid is aanzienlijk minder.

Verkoop en levering zeer goed

Levering zoals afgesproken

Gisteren zijn de wandpanelen gemonteerd voor onze cinewall. Alles zoals gedacht en gehoopt. Enorm tevreden. Verzendkosten wel vreselijk duur dus zoek een alternatief voor nog 1 paneel.

Prima materiaal en levering

Mooi spul en de aflevering ging ook uitstekend

Late levering, losse strips.

De zeer dure, wandpanelen zijn kwalitatief vér onder de maat. 4 van de 9 panelen hebben loszittende strips. De levering was al weken te laat. De bijgekochte kit is ook veel te dik (zelfs bij 20 graden celcius nauwelijks te verwerken) Ik zou deze panelen, hoewel mooi, aan niemand aanbevelen!

Blij

Super mooi product

Alles goed geregeld

Alles was goed geregeld, alleen jammer dat er 2 verschillende kleuren panelen waren geleverd en dat bij de nieuwe levering de overgangsnaad groter is dan de vaste naden

Stark en hoorbaar beter.

Zit er mooi en strak op. Akoestiek in de woonkamer is nu een heel stuk aangenamer.

Prima geholpen in de winkel in Amsterdam Arena.

Duidelijke uitleg en volop keuze

Mooie panelen, levering volgens afspraak

De panelen zijn netjes geleverd volgens afspraak, er werd goede informatie gestuurd. De panelen zelf zijn erg netjes, ze zijn goed te verwerken, zien er heel mooi uit.

vriendelijk en deskundig en kwaliteit

zie boven

Mooie panelen maar afwerking kan beter

bestellen en leveren ging snel. Bij het uitpakken viel op dat de toplaag van een aantal panelen aan 1 uiteinde los zaten. Gelukkig kon dit er af worden gesneden. Ook de breedte klopte niet precies. Er moest steeds een paar millimeter worden afgesneden om de naad kloppend te krijgen. Ook de meegeleverde kit is erg dik en moeilijk te verwerken. Ondanks deze probleempjes is het eindresultaat wel geslaagd.

Prachtige uitstraling

De panelen zijn uniek door de gebruikte kleuren en materialen

Heel mooi

De wandpanelen zijn geplaatst over een deur om zo een verborgen deur te creëren. Erg blij met het resultaat.

Keurige service

Denken in oplossingen met oog voor de klant zonder gelijk in de verdediging te schieten, complimenten

Alles volgens afspraak en keurig werk.

Zie boven.

Industrieweg 22

3133 EE Vlaardingen

Over GewoonGers Akoestische panelen

GewoonGers kun je onder andere kennen van de op maat gemaakte binnendeuren van aluminium en glas. Maar wist je dat wij ook akoestische panelen maken? De wandpanelen komen uit eigen fabriek in Vlaardingen en zijn nét een tikje anders dan je gewend bent. Met alle kleurrijke combinaties, spannende materialen en een toplaag luxe wandbekleding haal je met de akoestische panelen van GewoonGers altijd een échte blikvanger in huis.