Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering en zorgvuldige verpakking. Het aanbod is breed en de prijzen zijn redelijk. Veel beoordelingen benadrukken een probleemloze bestelling en vriendelijke klantenservice. Over het algemeen is de ervaring positief met een hoge tevredenheid.
Kooi zat netjes verpakt in de doos, zonder overtollig extra verpakking,
28 June 2026
Petra
Steenwijk
Ik ben heel tevreden met de artikelen , goede kwaliteit , en altijd een heel vlugge levering , top . Jammer dat er niet zoveel keuze in merken voor de grasparkiet van voeding zaden zijn , ik heb nog niet lang mijn grasparkietjes en ik wissel nog altijd af voor mijn grasparkietjes om te zien wat ze het liefst eten van zaad , zoveel keuze is er niet bij jullie , eens ik weet wat ze het liefst eten , blijf ik bij dat merk van zaad , verder zijn jullie een top service
28 June 2026
Catherine
Diksmuide
Mede door de bezorging van DPD goed en snel ontvangen
21 June 2026
Dhr./mevr. Fransen
Oisterwijk
Top, fijn dat de bezorging goed is gegaan. Bedankt voor de review!
Snelle levering bakjes zijn precies goed voor vogelhok
21 June 2026
Mineke
Winschoten
Fijn om te lezen Mineke. Bedankt voor de review!
De kooi die ik via internet vanaf een plaatje met goede uitleg heb besteld, is echt geweldig, mijn parkieten zijn er zeer blij mee.
7 June 2026
Jeannette
Vlaardingen
Fijn om te lezen Jeannette! Bedankt voor de mooie review!
Snel, goedverpakt
7 June 2026
Janneke
Loenen aan de Vecht
Bedankt voor de mooie recensie Janneke!
Ik had een aantal vragen over welke kooi het meest geschikt zou zijn voor mijn twee parkieten, welke speeltjes etc. Ik kreeg via de chat steeds keurig en snel antwoord en tips over voerbakjes en sloopspeelgoed. Ik vond dit heel prettig.
5 June 2026
Marloes
Dronten
Fijn dat wij je goed hebben kunnen helpen Marloes. Bedankt voor de recensie!
Zeer snelle levering, leuke parkieten spelletjes en goed voer! Ik ben tevreden
31 May 2026
E van Velthoven
Haarlem
Fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie recensie!
Voor de eerste keer hier besteld, netjes en snel!
29 May 2026
Therese
Zwijndrecht
Fijn om te lezen. Bedankt voor de mooie recensie Therese!
Uitgebreide assortiment met goede prijsstelling en snelle levering. Zo doorgaan. Prima.
26 May 2026
Carmelo
Vlissingen
Bedankt voor de mooie recensie Carmelo!
Ik was echt thuis ,ze hebben het pakket aan de andere kant van de straat bezorgd op num 46 en ik woon op 61 in een Apartementengebouw op de eerste verdieping er is een lift ,ik ben maar gaan gaan zoeken. Eerst in mijn gebouw nee daar zijn alleen maar oneven nummers 65 woningen de andere dag zaterdag naar de overkant van de straat gewoon rijtjes huizen wel mooie en ja hoor een mevrouw had het pakket aangenomen ja je blijft zoeken een zakje was er opengegaan van de bodem bedekken ,viel wel mee ,maar nu is mijn parkietje zaterdagmorgen uit de kooi gevlogen per ongelukken deze nog maar 2weken is niet tam krijg hem er niet meeer in ,zit boven op de keukenkastjes nieuwsgierig toe te kijken dit wordt de derde dag heb maar wat zaad op het kastje gezet ,hij drinkt nu ook niet weet wel dat er olie in de zaadjes zit ik hoor graag iets terug van u wat ik kan doen omhing of haar er in te lokken groet van [email protected]
11 May 2026
Bap
Sommelsdijk
Bedankt voor de recensie Bap. Helaas laten de bezorgdiensten geen briefje meer achter in de brievenbus waarop staat waar het pakket is bezorgd. Als je de Track & Trace opent, kan je dit wel zien als je ook de postcode invult.
De ontsnapte parkiet kan je het beste lokken met iets lekkers. Heb je trosgierst al geprobeerd? Hij moet ook een keer gaan drinken, dus dan is het slim om de kooi met het waterbakje goed in het zicht te zetten. Dan gaat hij vanzelf terug.
De winkel verkoopt op zich goede producten alleen bij het inpakken mag er wel beter opgelet worden. Bij mijn recentste bestelling laggen de vitakraft knabbelstaven en rieten speelmandje onderop in de doos en daarbovenop hebben ze de 15 kilo beukensnippers geplaatst niet handig aangezien en de knabbelstaven en de rieten mandje plat gedrukt waren. Ook bij bezorging zag de doos er al zwaar beschadigd uit! Uiteraard de winkel telefonisch geprobeerd te bellen hierover waren helaas niet bereikbaar voicemail ingesproken maar tot op heden nog niet terug contact gehad.
10 May 2026
's-Hertogenbosch
Bedankt voor de positieve recensie ondanks de problemen met de laatste levering! Ik begrijp uit je voicemailbericht dat de knabbelstaven niet meer bruikbaar zijn. Ik zal deze aan je terugbetalen en kan je deze opnieuw bestellen bij jouw volgende bestelling. Jouw feedback over hoe het pakket is ingepakt zal ik doorgeven aan het magazijn.
Bestelling was snel binnen. Alleen 2 dingen waren niet compleet de ophangsysteem miste bij het badje en de ophangtunnel Ik heb hier voor gemaild maar helaas nog geen reactie ontvangen.
10 May 2026
Brenda
Tilburg
Goed dat je dit nog eens onder de aandacht brengt. Ik heb jouw mail inderdaad gevonden. Ik ga morgen even kijken of de missende onderdelen nog in het magazijn liggen, dan sturen wij deze na. Anders neem ik even contact met je op voor een andere oplossing.
Aardige winkel, alleen bij de laatste bestelling ik had 2 metalen voerbakjes besteld met ophang beugels. Waar van één ophang beugel een pootje te kort is, duidelijk een fabrieks fout. Voor de rest een prima winkel.
4 May 2026
Cor
Moerdijk.
Bedankt voor de mooie recensie Cor. Is het voerbakje nog wel bruikbaar?
Heel tevreden over mijn bestelling , mooie kwaliteit speeltjes , keuze genoeg op de website, goed ingepakt voor verzending en een vlugge levering , top service
4 May 2026
Catherine
Diksmuide
Fijn dat alles naar wens is. Bedankt voor de mooie recensie Catherine!
Zeer goede kwaliteit!
1 May 2026
Mya
Tilburg
Bedankt voor de mooie recensie Mya!
Snel bezorgd. Speelgoed voor de grasparkietjes is van goede kwaliteit en zijn de grasparkietjes erg blij mee!
29 March 2026
's-Hertogenbosch
Leuk om te lezen dat de speeltjes in de smaak vallen. Bedankt voor de recensie Robin!
Duidelijk communicatie en snelle levering
29 March 2026
Gert
Ommen
Fijn om te lezen Gert. Bedankt voor de recensie!
Mijn ervaring met Parkietwinkel.nl zijn zeer positief. Ik had een mooie kooi besteld voor mijn nieuwe parkietjes maar helaas was de doos en inhoud, voor een deel, beschadigd. Mijn parkietjes zouden de volgende dag gebracht worden waardoor terugsturen van de kooi op dat geen optie was. Ik heb wel direct met Parkietwinkel contact opgenomen via email met foto's waarop ik snel een antwoord kreeg. Na een paar dagen heeft parkietwinkel aangegeven dat ze een nieuwe kooi zouden sturen en dat ik de al geleverde beschadigde kooi niet hoef terug te sturen. Dit is ook gebeurd. De beschadiging lag niet aan parkietwinkel maar aan de bezorgdienst.
2 March 2026
Arnold
Huizen
Bedankt voor de mooie recensie Arnold! Vervelend dat de bezorging in eerste instantie niet goed ging, maar ik ben blij dat wij het goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de kooi en natuurlijk de parkietjes! :)
Snelle levering , goed verpakt
1 March 2026
Marij
Tilburg
Top, bedankt voor de mooie recensie Marij!
mooie parkieten broed kooitjes
2 February 2026
Jan
roggel
Bedankt voor de mooie recensie Jan!
Als je voor je vogel besteld de volgende dag al in huis. Deze webshop is een aanrader voor iedereen die zijn vogeltje wil verwennen.
22 January 2026
Ronald
Ridderkerk
Bedankt voor de recensie Ronald! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze webshop!
Goed en gemakkelijk te vinden wat ik moest hebben voor de vogels
22 January 2026
Sylvia
Vlaardingen
Bedankt voor de recensie Sylvia! Fijn om te lezen dat alles naar wens is.
Op zich een goede winkel snel antwoord op je vraag per mail of telefoon. Alleen helaas bij 1 van mijn bestelde houten trappetjes ontbreekt er 1 haakje om hem ermee op te hangen. Bij aankomst per pakket voortaan eerst alles nalopen of het er aan of erop zit bij de bestelde producten.
18 January 2026
's-Hertogenbosch
Bedankt voor de mooie recensie en de feedback Robin! Wij hebben nog een haakje liggen. Grote kans dat deze bij jouw brug hoort, dus we gaan hem deze week naar je toesturen.
Nette, overzichtje en goede site. Goederen goed en netjes geleverd.
16 January 2026
Guido
Noord holland
Fijn om te lezen dat je onze site prettig vindt! Daar steken wij veel tijd in. Bedankt voor de recensie Guido!
Bij Parkietwinkel.nl bestel je alles voor de leukste vogelsoort ter wereld, de grasparkiet! Zijn jouw parkieten toe aan een nieuwe kooi, nieuw speelgoed of zoek je een vast adres om snel parkietenvoer te bestellen? Met ons ruime assortiment kunnen wij jou en jouw gevederde vrienden altijd verder helpen!
Johann Straussplein 239
3122 ZD Schiedam