Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering en zorgvuldige verpakking. Het aanbod is breed en de prijzen zijn redelijk. Veel beoordelingen benadrukken een probleemloze bestelling en vriendelijke klantenservice. Over het algemeen is de ervaring positief met een hoge tevredenheid.
netjes afgeleverd op de afgesproken datum.
15 January 2026
Hennie
badhoevedorp
Mooi om te lezen dat alles goed is gegaan. Bedankt voor de recensie Hennie!
mooie spullen voor een nette prijs en snel geleverd.
11 January 2026
Rob
HENGELO OV
Mooi om te lezen. Bedankt voor de recensie Rob!
Producten zoals omschreven en snel geleverd, ik ben tevreden.
11 January 2026
Monique
Volendam
Top, fijn om te lezen! Bedankt voor de recensie!
8 January 2026
Bert
Emmen
Bedankt voor de mooi recensie Bert!
Mijn bestelde producten waren niet op voorraad. je wordt als klant tussen het wachten en de levering heel goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zelfs nog een mail gehad om 21.30 uur. Echte service. Heel fijn. Verder ruim assortiment ook voor andere vogels dan alleen parkieten. Dus ook voor mijn vogels zang- en kleurkanaries.
29 December 2025
Gemma
Susteren
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, ook al was de levering vertraagd. Bedankt voor de mooie recensie en wij zien je graag weer terug bij Parkietwinkel.nl!
Goeie winkel shop. Ze hebben van alles voor je vogels!
28 December 2025
Karishma
Ede
Bedankt voor de mooie recensie Karishma!
Was netjes verpakt en kwaliteit gaas was ook prima
24 December 2025
Mark
Klazienaveen
Fijn om te lezen! Bedankt voor de recensie Mark.
Geweldig.
24 December 2025
Tibor
Heerlen
Top, bedankt voor de recensie Tibor!
Tevreden met de site, de producten én snelle verzending, top!
9 November 2025
Debbie
Rockanje
Fijn om te lezen. Bedankt voor de recensie Debbie!
3 kilo trostgier prima verpakt. Vogeltjes smullen ervan. doordat is mijn ervaring prima.
2 November 2025
Aswintha
Broek in waterland
Top, bedankt voor de recensie Aswintha!
Alles perfect verlopen en snelle levering !!!
20 October 2025
Davy
Lommel
Fijn om te lezen. Bedankt voor de recensie Davy!
Ik had bestel Kreeg ik totaal andere Kleur wat ik bestelt heb en mijn parkiet niet aan gewend Ik wil graag zefde wat ik heb bestel vind echt niet leuk voor parkiet Ik zou heel blij zijn als Julie opniuw opstruren met de zeldse kleur wat op Julie site staat!! Aub
19 October 2025
Muhammed
Rontgenstraat 94
Hoi Muhammed,
Ik zie dat je artikel 5722.66723 Spiegel met zitstok voor Kleine Vogels Fun At The Fair | Happy Pet | 9X10X2,5 CM bij ons hebt gekocht. In de product omschrijving en ook op de afbeelding zelf staat dat er geen kleurkeuze mogelijk is en dat de kleur kan afwijken van de kleur die je op de afbeelding ziet. Hier kunnen wij helaas weinig aan doen.
Mocht je bij een volgende bestelling specifieke voorkeuren hebben, dan denken we graag met je mee.
Mijn 1ste ervaring met Parkietwinkel was posetief. Snelle levering.
9 October 2025
Leonne
Kerkrade
Bedankt voor de mooie recensie Leonne!
Het voer voor mijn grijze roodstaarten dat ik besteld had .Kreeg het paket redelijk snel bezorgd en goed ingepakt zodat het niet kon beschadigen
7 October 2025
Robert
Naarden
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het voer en de verpakking! Bedankt voor de recensie Robert!
mijn ervaring met jullie is er goed .ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling.ben zeer tevreden
5 October 2025
Leendrina
Rotterdam
Top, bedankt voor de review Leendrina!
Goede uitleg op de site over van alles. Snelle levering.
5 October 2025
dhr./mevr. Van der mooren
OnderRotterdam
Fijn om te lezen. Bedankt voor de mooie review!
Produkten worden goed verpakt en snel verzonden. Goede service.
15 September 2025
EJ
Dirksland
Bedankt voor de mooie review!
De site is overzichtelijk en duidelijk met een breed assortiment. De volgende dag werdt het al verstuurd. Ze hebben nog geholpen bij het navragen waar een pakket bleef. Cortom: een absolute aanrader. Met vriendelijke groet, Martijn
14 September 2025
Martijn
Breda
Bedankt voor de mooie review Martijn! Fijn om te lezen dat je de site overzichtelijk en duidelijk vindt. Daar hebben wij veel tijd in gestoken.
De naam van de website vind ik al aandoenlijk. Maar geweldig aanbod voor grasparkietjes. Goede prijskwaliteit verhouding. Alles werd snel bezorgd. En last but not least 2 hele blije pietjes die genieten van hun speelgoed.
11 September 2025
Janine
Amsterdam
Bedankt voor de mooie review Janine! Blij om te lezen dat de parkieten genieten van hun nieuwe speelgoed! :)
snel geleverd , goede uitleg op de site
1 September 2025
Marleen
Bassevelde
Bedankt voor de mooie recensie Marleen!
Vlug bezorgd Ziet er goed uit Tevreden!
1 September 2025
Susan
Almere
Top, bedankt voor de recensie Susan!
De eerste keer met bestelling, de volgende dag al bezorgd.
21 August 2025
dhr/.mevr. Alleda
AMSTERDAM
Top, fijn dat alles goed is gegaan! Bedankt voor de review!
Ik had een pakket met allerlei producten gekocht. Tijdens de levering bleek het pakket beschadigd en werd het teruggestuurd naar de webshop. Ik ben via de chat met hen zeer snel geholpen en zij hebben dezelfde dag nog een nieuw pakket verzonden. Super service! Dank je wel !
17 August 2025
Peggy
Antwerpen
Graag gedaan Peggy! En jij bedankt voor de mooie review!
Snelle bezorging, mooie kooi en makkelijk in elkaar te zetten
13 August 2025
Sienna
Zoetermeer
Fijn om te lezen dat de levering goed is gegaan en dat je blij bent met de kooi. Bedankt voor de mooie review Sienna!
Snelle levering en goeie uitleg op de site.
9 August 2025
dhr./mevr. Van der Mooren
Rozenburg
Top, bedankt voor de mooie review!
Bij Parkietwinkel.nl bestel je alles voor de leukste vogelsoort ter wereld, de grasparkiet! Zijn jouw parkieten toe aan een nieuwe kooi, nieuw speelgoed of zoek je een vast adres om snel parkietenvoer te bestellen? Met ons ruime assortiment kunnen wij jou en jouw gevederde vrienden altijd verder helpen!
Johann Straussplein 239
3122 ZD Schiedam