Waagstraat 14 a
9101 LC Dokkum
Daily Phones is een toonaangevende speler op de markt van mobiele telefonie, gespecialiseerd in de verkoop van refurbished smartphones, reparatie van mobiele apparaten en de verkoop van accessoires. Als een onafhankelijke reparatieprovider van Apple, biedt Daily Phones hoogwaardige diensten die voldoen aan de strikte normen van het merk, terwijl we onze klanten een kosteneffectief alternatief bieden voor gloednieuwe producten. Onze missie bij Daily Phones is om de levenscyclus van mobiele telefoons te verlengen, de afvalproductie te verminderen en onze klanten te voorzien van betaalbare, betrouwbare technologie. Door te kiezen voor een refurbished apparaat bij Daily Phones, dragen onze klanten niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ontvangen ze ook een product dat is getest en gecertificeerd om aan onze hoge standaarden te voldoen. Elk apparaat in ons aanbod van refurbished telefoons heeft een grondig inspectie-, reparatie- en verificatieproces ondergaan, uitgevoerd door onze deskundige technici. We zorgen ervoor dat elke telefoon functioneert zoals verwacht, met vervanging van onderdelen door originele of gelijkwaardige componenten wanneer nodig. Klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze producten, aangezien elke refurbished telefoon vergezeld gaat van een garantie. Naast onze refurbished telefoons, onderscheidt Daily Phones zich door onze deskundige reparatieservice. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of andere problemen, onze gekwalificeerde technici staan klaar om een snelle en effectieve oplossing te bieden. Als onafhankelijke reparatieprovider van Apple, gebruiken we uitsluitend originele onderdelen voor reparaties aan Apple-producten, waardoor de functionaliteit en waarde van het apparaat behouden blijft. Wij begrijpen het belang van accessoires die uw mobiele ervaring verrijken en bieden daarom een uitgebreide selectie aan hoesjes, screenprotectors, opladers en meer. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig