Xxx
Ideaal, mooie kwaliteit en maatvoering hemden is ondanks de verschilende types altijd gelijk
Draag bijna alleen nog maar overhemden van John Miller. Duur maar geld zeker waar.
Mijn polo met lange mouwen heeft een mooi kwaliteit, komt overeen met info en foto’s van de site. Levering snel en duidelijk.
Alles verliep snel en eenvoudig. De overhemden zijn uitstekend.
Ik heb meerdere malen overhemden bij John Miller besteld. Altijd topkwaliteit en zeer verzorgde en snelle verzending.
Producten op dag 1 besteld en keurig op dag 2 geleverd. Prima afhandeling toen ik een product moest retourneren (niet de juiste maat).
Zie boven
Draag al vele jaren overhemden van John Miller. Na het sluiten van onze lokale herenzaak en het bezoeken van meerdere winkels geen fijn nieuw adres gevonden. Nu voor het eerst de website gebruikt om te zoeken en bestellen. Website is meer dan prima en de levering verliep erg snel!
Heb al eerder Miller shirts gekocht. Nu een witte, net overhemd. Keurig verpakt afgeleverd.
John Miller maakt mooie hemden van goede kwaliteit en pasvorm. Keuze in mouwlengte 7 valt soms wat tegen. Dat is iets wat verbeterd mag worden. Daarin gewoon te weinig keuze. Verder draag ik ze al heel lang en blij mee.
Informatie voorziening was prima, bestelproces heel makkelijk en levering snel. Leukste was de bezorging. Een mooie verpakking met aandacht en stijl. Kleding voldoet helemaal aan de wensen. Enige suggestie is iets meer foto’s van de producten te tonen, bijvoorbeeld van een persoon met een overhemd aan.
Prachtige producten, snel geleverd. Leuke Pet erbij.
John Miller is een merk wat ik erg graag draag. Topkwaliteit overhemden. Ook terugsturen geeft nooit problemen als het item te groot of te klein is. Erg tevreden met dit merk!
Snel geleverd. Even lastig om de juiste maat te vinden
Verder voldoet de aankoop aan mijn verwachtingen.
Gewoon super
GEWOON GOED ZOALS HET HOORT!!!
Ben zo tevreden dat ik twee overhemden had moeten bestellen, dan had ik gebruik kunnen maken van jullie aanbieding. Is dit alsnog mogelijk? Beste groet, Bas Berkenbosch
Goedemorgen Bas, Fijn te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe John Miller overhemd! Aanvullende vragen of opmerkingen ontvangen we graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team John Miller
De blouses zijn prachtig! We kwamen erachter de kraag van de bloes anders is geworden, deze heeft geen puntjes meer.
Mooi overhemd , snel gestuurd.
Mooie collectie en prima kwaliteit. Levering volgens afspraak
Makkelijk bestelproces en snelle levering Goede shirts voor nette prijzen, dus uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Prima ervaring!
John Miller is een fijn en goed merk .super pasform
gastelseweg 74
6021 GM Budel
Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovaties zijn al 30 jaar de sleutelwoorden voor het Nederlandse overhemdenmerk John Miller. Gepassioneerd design gecombineerd met vakmanschap zit in het John Miller DNA.