Uitstekende service

Xxx

• Levering

Ideaal, mooie kwaliteit en maatvoering hemden is ondanks de verschilende types altijd gelijk

• Levering

Prima kwaliteit en pasvorm.

Draag bijna alleen nog maar overhemden van John Miller. Duur maar geld zeker waar.

• Levering

Mooi product, snelle en goede service

Mijn polo met lange mouwen heeft een mooi kwaliteit, komt overeen met info en foto’s van de site. Levering snel en duidelijk.

Topkwaliteit thuis bezorgd

Alles verliep snel en eenvoudig. De overhemden zijn uitstekend.

• Levering

Zoals altijd zeer snelle en professionele afhandeling van mijn bestelling

Ik heb meerdere malen overhemden bij John Miller besteld. Altijd topkwaliteit en zeer verzorgde en snelle verzending.

• Levering

Uitstekende service bij zowel levering als retourzending

Producten op dag 1 besteld en keurig op dag 2 geleverd. Prima afhandeling toen ik een product moest retourneren (niet de juiste maat).

• Levering

Prima snelle levering in mooie verpakking.

Zie boven

• Levering

Duidelijke website en erg snelle bezorging

Draag al vele jaren overhemden van John Miller. Na het sluiten van onze lokale herenzaak en het bezoeken van meerdere winkels geen fijn nieuw adres gevonden. Nu voor het eerst de website gebruikt om te zoeken en bestellen. Website is meer dan prima en de levering verliep erg snel!

Erg mooie kwaliteit overhemd

Heb al eerder Miller shirts gekocht. Nu een witte, net overhemd. Keurig verpakt afgeleverd.

• Levering

Heerlijke hemden van goede kwaliteit

John Miller maakt mooie hemden van goede kwaliteit en pasvorm. Keuze in mouwlengte 7 valt soms wat tegen. Dat is iets wat verbeterd mag worden. Daarin gewoon te weinig keuze. Verder draag ik ze al heel lang en blij mee.

Top ervaring

Informatie voorziening was prima, bestelproces heel makkelijk en levering snel. Leukste was de bezorging. Een mooie verpakking met aandacht en stijl. Kleding voldoet helemaal aan de wensen. Enige suggestie is iets meer foto’s van de producten te tonen, bijvoorbeeld van een persoon met een overhemd aan.

• Levering

Prachtige producten, snel geleverd. Leuke Pet erbij.

Altijd hele snelle levering

John Miller is een merk wat ik erg graag draag. Topkwaliteit overhemden. Ook terugsturen geeft nooit problemen als het item te groot of te klein is. Erg tevreden met dit merk!

• Levering

Snel geleverd. Even lastig om de juiste maat te vinden

Ik mis de borstzak!

Verder voldoet de aankoop aan mijn verwachtingen.

• Levering

Top service en top kwaliteit!!!

Gewoon super

• Levering

Gewoon goed zoals het hoort.

GEWOON GOED ZOALS HET HOORT!!!

• Levering

Stijlvol en voel me er meteen in thuis.

Ben zo tevreden dat ik twee overhemden had moeten bestellen, dan had ik gebruik kunnen maken van jullie aanbieding. Is dit alsnog mogelijk? Beste groet, Bas Berkenbosch

• Levering

De blouses zijn prachtig! We kwamen erachter de kraag van de bloes anders is geworden, deze heeft geen puntjes meer.

• Levering

Mooi overhemd , snel gestuurd.

Brede collectie

Mooie collectie en prima kwaliteit. Levering volgens afspraak

• Levering

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Makkelijk bestelproces en snelle levering Goede shirts voor nette prijzen, dus uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

• Levering

Snelle levering, prima service bij retour en top kwaliteit overhemden!

Prima ervaring!

goed merk

John Miller is een fijn en goed merk .super pasform

gastelseweg 74

6021 GM Budel

Over John Miller

Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovaties zijn al 30 jaar de sleutelwoorden voor het Nederlandse overhemdenmerk John Miller. Gepassioneerd design gecombineerd met vakmanschap zit in het John Miller DNA.