Mooie shirts, goede pasvorm. Snelle levering.
Mooie pasvorm,goede kwaliteit
Altijd weer wat nieuws
Hele fijne shirts zitten lekker.
Mooie producten goede webshop maar de levering door PostNL was echt dramatisch. Contact met de klantenservice was redelijk maar een goede oplossing is er niet.
Na uw eerste melding hebben we per e-mail contact met u gehad. Uw klacht over het levertraject heb ik uiteraard direct doorgegeven aan PostNL. Hun reactie daaro heb ik vanochtend, ook weer per e-mail met u gedeeld. Ze gaan ermee aan de slag!
Post NL had het pakketje op het verkeerde adres geleverd en het heeft wat tijd gekost dit allemaal te ontdekken. Communicatie met John Miller heel vlot en professioneel.
Makkelijk bestellen. Mooie website met een goede selectie/filter optie. Goede bezorging. Vooral houden zo!
Vlotte levering van kwaliteitsproducten, exact wat je ervan mag verwachten.
De gebruikelijke hoge kwaliteit overhemden op prima wijze verpakt en afgeleverd. Niets op aan te merken
Mooi verpakt en snel bezorgd. Leuk om open te maken en een klein bedankje erbij! Hemden nog niet gedragen maar bekend met de kwaliteit dus dat komt zeker goed.
ok
Na bestelling, volgende dag in huis. Geleverd in solide verpakking. Blij met de 2 geleverde items.
Ik heb een positieve dankzij de vriendelijke en behulpzame service, de hoge kwaliteit van de producten en de vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Geweldige kwaliteit en klantenservice
Goede pasvorm, erg mooie kwaliteit. Na bestelling snel geleverd
Snelle service en de kleding was netjes verpakt.
Duidelijke site makkelijk en snel , en snelle levering goed verzorgd
Met een John Miller hemd ben je altijd zeker van top kwaliteit. Mooie stof, fijne stiksels en goede pasvorm. Extra plus is dat ze strijken als een zakdoek.
Als jullie mailen dat pakket is verzonden, blijkt postnl er extra dagen voor nodig te hebben om pakket af te leveren. PostNL beweert dat pakket niet op tijd wordt aangeleverd zodat niet tijdig afgeleverd kan worden.
Kwaliteit van overhemd is geweldig
Bij topshirts hoort ook een toporganisatie.
Veel maten niet op voorraad
Goedemiddag Johan, Bedankt voor je feedback. In de mode wordt gewerkt met seizoenscollecties die niet onbeperkt op voorraad gehouden kunnen worden. Het Never Out Stock programma is wel altijd beschikbaar. Ik weet natuurlijk niet of je naar iets specifiek op zoek was of wellicht een filter had aan staan, maar in jouw maat en pasvorm hebben wij momenteel +- 50 verschillende overhemden op voorraad. Mochten wij ergens mee kunnen helpen, vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team John Miller
De polo shirten zitten als gegoten top kwaliteit!!
in orde
Super hemden, erg blij mee.
gastelseweg 74
6021 GM Budel
Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovaties zijn al 30 jaar de sleutelwoorden voor het Nederlandse overhemdenmerk John Miller. Gepassioneerd design gecombineerd met vakmanschap zit in het John Miller DNA.