Rodrigo

Goede ervaring met de webshop

Sfeer & beleving

Als iemand verstand van zaken heeft dan is Joyce het. Sfeer en beleving met mooi behang en accessoires! Zij creëer het wel!!

Goede ervaring

Het vloerkleed is prachtig en volgens omschrijving verzonden.

mooi ruim assortiment wandbekleding

bestel er zeker weer

Snel geleverd en moo

We kwamen eigenlijk vanwege de mooie collecties terecht bij Pauw. Wat een mooie spullen verkopen ze hier! Levering was netjes binnen een week. Dankje!!

Voldoet aan wens

Levertijd zoals staat op de website, behang prima aangekomen.

Uilenwaard 16 18

5236 WB s-Hertogenbosch

00316 1979 2452

Over Pauw Interieur

Pauw Interieur is de interieur-afdeling van Multiwand, een van de de grootste behangersbedrijven van het land. En waar Multiwand zich vooral richt op de bedrijfssector, helpt Pauw Interieur ook graag particulieren die op zoek zijn naar luxe wand- en raambekleding met bijbehorende accessoires.