Mooiste babykleding
Verreweg de mooiste babykleding. Wat een kwaliteit en wat een klantenservice. Ik zou het absoluut aanraden.
1 January 2025
Review overzicht
1 January 2025
Violet Wentink
Haarlem
Ik heb de perfecte en unieke rompertje voor mijn dochtertje 1ste verjaardag gevonden dankzij Maureen. Ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling.
20 June 2024
Deissy
Groningen
Zeer goede kwaliteit van kleding + snelle verzending! Wij krijgen altijd complimentjes hoe mooi de stukken zijn één voor één. Jullie zijn zeker ons favoriet.
17 April 2024
Emine
Leopoldsburg
Goed werkende site makkelijk te bestellen. Producten snel en netjes ontvangen. Kleding van goede kwaliteit na wassen nog steeds even mooi Erg tevreden
Larissa
L
De bestelling kwam sneller dan verwacht! Ook is de kwaliteit van de ontvangen kleertjes super mooi. Helemaal tevreden en ga zeker vaker bestellen voor mijn dochtertje!
Jazz
Amsterdam
Heel mooi kwaliteit en leuke setjes voor kinderen echt wat anders een x leuk !! Ook super snelle shipping
Iana
Amsterdam
Wauw!! Ze hebben altijd zo’n prachtige, unieke & kwaliteitsvolle collectie! Maakt het elke keer heel moeilijk om uit te kiezen. Zowel de service als communicatie verlopen super vlot. Mega fan hier
Lianne
Antwerpen
Mooie kleertjes en kwalitatief goed. Goede service en snelle levering
Harriet Brouwer
Genemuiden
Gekocht als kadootje voor een meisje dat 1 werd. Ouders waren super blij met het jurkje. Goede kwaliteit en snelle levering!
Cheryl
Purmerend
Voor mijn lieve kleintje een aantal nieuwe outfitjes gekocht. De kwaliteit is goed, stoffen zijn zacht en she looks so CUTE! Ik ben fan!
Sanne Borst
Den Haag