Je leert je collega's eens op een andere manier kennen.
Vrij goed
Wij hadden een fantastische ervaring. Heel leuke spellen, toffe begeleiding en superverzorgde barbecue
Het feit dat er maar 1 kraan was waar beide groepen water moesten halen voor de koeien, zorgde ervoor dat collega's elkaar wegduwden en op de duur mekaars emmers uitgoten, en dat ontaarde toch bijna in een gevaarlijke situatie. voor de rest oke.
Fijne namiddag, begeleider had niet de regie over de spelletjes en liet maar begaan.
Leuke spelen eten super lekker goed concept
Leuk!
Leuke spelletjes, leuke begeleiding. Enkel even moeten zoeken in het begin waar we moesten aanwezig zijn. Maar voor de rest alles top
Toffe teambuilding, iedereen kan er aan deelnemen. Kuddegeest wordt versterkt door competitie elementen
Wat een fantastische dag hebben wij allen samen beleefd! Iedereen genoot van de TOP, georganiseerde spelen alsook de gastvrijheid van Leentje en haar professionaliteit verdient een dikke 10. Begonnen met een gezellige apero en afgesloten met een heerlijke bbq. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij raden Farm Fun zeker aan bij anderen.
Was super om de teambuilding bij jullie mee te maken.
Heel leuke originele activiteiten, super vriendelijk personeel, zeer lekkere bbq ! In 1 woord. : TOP !
Niets aan toe te voegen! Van de eerste tot de laatste minuut TOP
Aanrader! Topdag! Mega!
Van t begin tot t einde af! Proficiat
Origineel Afwisselend Uniek kader Bezielde monitoren
Voor herhaling vatbaar.
Super leuk moment samen tussen vrienden, familie of collega's. Onvergetelijk moment samen beleeft en maak de band zeker sterker. Nogmaals bedankt aan de FarmFun team !!
Goede sfeer, enthousiast team, goede begeleiding en alles er op en er aan! Dank!
Ludieke uitdagingen die het beste( of slechtste) in iemand naar boven haalt met grote hilariteit tot gevolg!
Spelletjes zitten zeer goed in mekaar. Is voor iedere collega toegankelijk!
Alles was dik in orde! Echt een aanrader!
Een gevarieerde groep van collega's, sportief en minder sportief, hebben zich uitgeleefd en nog eens kind mogen zijn. Het is een ervaring waar we nog lang over zullen na praten. Merci voor de organisatie!!!
Leuke proeven in leuke omkadering
toffe spelletjes en heel goede begeleiding
Kreupelstraat 13
8550 Zwevegem
Bij FarmFun mag je rekenen op een originele, energieke en compleet verzorgde teamdag in een ontspannen boerderijsfeer. Je wordt warm onthaald, in teams verdeeld en drie uur lang uitgedaagd met verrassende denk- en doe-opdrachten die samenwerking, communicatie en plezier centraal zetten. Alles is geregeld: van spelmateriaal en begeleiding tot hapjes, rustmomenten en foto's achteraf. Iedereen kan meedoen op z’n eigen tempo, ongeacht leeftijd, conditie of groepsgrootte. Onze locaties zijn comfortabel uitgerust en bij regen of winterweer voorzien we binnen- of seizoensopdrachten.