Snel en eerlijk
Zeer goede afhandeling. Zeer snel duidelijk wn eerlijk. SWAPPIE kan hier nog heel veel van leren!
30 October 2024
Review overzicht
30 October 2024
Cok
Rijswijk
Ze bedonderen de zaak, zeer mooie mobiel A55 5g in geleverd van half jaar oud zonder krassen altijd in bescherming hoesje gezeten . Mooi bedrag afgesproken toe netjes verpakt en opgestuurd in nopjes folie. Maar toe hebben ze het bedrag met de helft naar beneden gedaan. Ze zeggen dat op de telefoon grote kras op zat en daardoor minder oplevert. DUS PASOP DIT ZIJN GROTE ********** ZE KOMEN AFSPRAAK NIET NAAR, EN TELEFOON KRIJG JE OOK NIET TERUG.!!!!!!!!. Bedriegers zo komen ze mooi goedkoop aan mooie mobieltje. TRAP HIER A.U.B. NOOIT IN .
Beveelt niet aan
28 October 2024
Marcel
Goor
Beste Marcel,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We doen ons uiterste best om al onze klanten tevreden te stellen. In uw geval heeft u uw telefoon als 'nieuw' aangemeld, maar het toestel dat wij ontvingen vertoonde enkele zichtbare beschadigingen op het frame en de achterkant. Daarom hebben we u een nieuw bod gedaan en de optie geboden om uw toestel kosteloos te retourneren. U heeft ons voorstel geaccepteerd, en we hebben dit netjes binnen 24 uur voor u afgehandeld.
We hopen dat we in de toekomst aan uw verwachtingen kunnen voldoen.
Met vriendelijke groet,
Team Verkoopmijntelefoon.nl
Snelle service en uitbetaling aanbevolen als je iets wilt verkopen
28 October 2024
Jeroen
Weesp
snelle betaling, goede prijs
20 October 2024
Will
Gulpen
3x dat ik hier me mobiel verkoop! snel met betalingen!
17 October 2024
Nazeri
groningen
Ze maken hun belofte helemaal waar: Eenvoudig en snel. Duidelijke website, duidelijke instructies en zeer snelle afhandeling. Vandaar de maximale score.
16 October 2024
Hans
Bergen op Zoom
Same day they received my old telefonethey transfered the money. Payed less than expected.
14 October 2024
Wassim Alkhawand
ENSCHEDE
100% service.
12 October 2024
Savino
Den Haag
Mijn telefoon opgestuurd en de volgende dag stond het geld al op de rekening, top!
12 October 2024
Eva
Wijchen
3 October 2024
Juan
Amsterdam
Professionele service, geen complicaties.
Malwina
Oudenbosch
Telefoon donderdag opgestuurd zaterdag al bericht dat alles in orde is en geld overgemaakt Top !
Paul
Purmerend
Ik had geen zin om mijn telefoon op marktplaats te zetten, met al het gedoe eromheen. Deze optie is sneller en krijg nog steeds een redelijk bedrag terug. Ze doen wat ze zeggen. Zeer snel uitbetaald.
Tom
Haaren
Alweer het derde jaar op rij dat ik mijn telefoon succesvol heb verkocht aan verkoopmijntelefoon.nl . Het begint vanzelfsprekend te worden, maar alles gaat helemaal soepel. Zeer gebruiksvriendelijke website met duidelijke beoordelingscriteria voor de telefoon, je krijgt een verzendlabel voor verzekerd versturen en een paar uur na ontvangst van het pakket stond het vooraf afgesproken bedrag al op mijn rekening. Kan het alleen maar aanraden, goed bezig!
Michael
Rotterdam
Maandag mobiel opgestuurd dinsdag aangekomen en bedrag op mijn rekening.
Nate
Rott
Alles goed geregeld. Gratis verzekerd je telefoon opsturen snell afhandeling en eerlijke bedrag ontvangen. Geld stond direct o mijn rekening.
Rita
Denhaag
Goede communicatie en ontzettend snel geregeld!
25 September 2024
Jennifer
Haelen
Snel en helder!!!!!
24 September 2024
Ramon
Zaandam
Onze telefoons verkocht aan de shop. Online aangemeld en toen in de winkel afgegeven. 1uur later al de bevestiging van de waardes van de telefoons. Binnen 15min al het geld overgemaakt. Dus gewoon perfect geregeld
21 September 2024
Dennis
Vught
Binnen 24 uur is mijn telefoon beoordeeld en stond het geld op mijn rekening. Hele snelle service, top geregeld! En dat er door mijn verkoop een boom wordt geplant vind ik een toegevoegde waarde!
20 September 2024
Brigitte
Apeldoorn
Vanaf aanbod tot uitbetaling snel en vakkundig geregeld!
20 September 2024
Edwin
Geffen
Niks aan veranderen het is perfect.
19 September 2024
Jules
Vaals
Bedrag hetzelfde als inschatting, communicatie erg prettig en geld stond volgende werkdag al op mijn rekening.
16 September 2024
Irene
A
In het begin nog wel twijfelachtig, maar helemaal onterecht. In 1 dag al het beloofde geld op mijn rekening. Zeker de juiste keuze gemaakt!
16 September 2024
John
Houten
Correcte beoordeling van status telefoon en snelle uitbetaling!
14 September 2024
Barbara
Rotterdam
Verkoop uw telefoon eenvoudig en snel bij VMT.nl. Naast dat u de scherpste prijs krijgt, bent u duurzaam bezig want bij elk verkocht toestel planten wij een boom voor een betere wereld!
Vreeburg 6
5241 EJ Rosmalen