Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten duidelijke uitleg, snelle uitvoering en een fraai eindresultaat waarderen. Vriendelijk personeel en vakmanschap komen vaak naar voren. De ervaringen worden samengevat als soepel, betrouwbaar en plezierig.
Folie van onze oude keuken liet los en aangezien wij geen nieuwe keuken centjes hebben, kwam ik op het idee om de keuken te wrappen. Zo kwam ik uit bij Keukenwrappen.frl Onze crèmekleur keuken is nu een licht groene met houtnerf geworden, met daarbij een enorm mooie folie over ons keukenblad. Nieuwe greepjes maken het complet. Het is hotel chique geworden en ik b en er ontzettend blij mee. Helaas duurde het iets langer dan op de planning stond, maar och, dat is maar een formaliteit.
30 July 2026
Angela van der Ploeg
Franeker
Erg blij met het eindresultaat.
7 July 2026
Sjoukje
Koarnjum
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastische ervaring! Wij zijn ontzettend blij met onze gewrapte keuken. Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles professioneel en vriendelijk. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd echt met ons meegedacht. Het eindresultaat is prachtig geworden; onze oude keuken ziet er weer uit als nieuw! De werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd, afspraken werden perfect nagekomen en de afwerking is tot in de puntjes verzorgd. We krijgen ontzettend veel complimenten van familie en vrienden. Wij raden dit keukenbedrijf dan ook van harte aan aan iedereen die zijn keuken een compleet nieuwe uitstraling wil geven zonder een dure verbouwing. Bedankt voor het vakwerk engewaardeerd vanwege de snelle transformatie en het professionele eindresultaat.
21 June 2026
Jan Plantenga
Stiens
We waren klaar met de donkere kleur en zijn heel tevreden met deze lichtere kleur prima service goed contact
8 June 2026
S
Berltsum
Wij zijn in contact gekomen met keukenwrappen.frl via de woonbeurs in Hardenberg. Het contact verliep soepel en een afspraak op locatie was zo gemaakt. Deskundige uitleg en voorbeelden leiden al snel tot een opdracht. De doorlooptijd is kort. Het resultaat is top! De keuken ziet er totaal anders uit voor een relatief laag bedrag. Een echte aanrader.
28 January 2026
Jan Dirk
Hoogeveen
De jongens hebben onze kille keuken in 1 dag omgetoverd in een warme en knusse keuken! Communicatie was top en de keuze was reuze. Wij zijn enorm blij met het resultaat en we genieten er intens van!
2 December 2025
Esther en Jelle Reitsma
Idsegahuizum
Geen "flitsende" verkooppraatjes, maar een eerlijk helder verhaal. Er wordt goed meegedacht tijdens het hele proces. Vriendelijke vlotte monteurs die snel maar zorgvuldig werken. Een aanrader.
2 November 2025
Auke
Almere
Ik ben blij met het resultaat. Het was 1 dag werk en ik hoefde niets op te ruimen en geen kasten en laden leeg te halen. Er prettig.
23 October 2025
A.Heukers
Asen
Prima geregeld, mooi werk
22 October 2025
Peter
Heerenveen
De jongens denken goed met je mee en geven advies. Zijn ook vrolijke goede jongens om over de vloer te hebben. En het resultaat is ook top! Heel blij mee.
22 October 2025
Noel
Franeker
Wat een mooi resultaat! Het zit er strak op, degelijk dik materiaal en een enorm verschil ten opzichte van die glanzende witte keuken. Vriendelijk, vakkundig en degelijk! Voor ene relatief klein bedrag een als nieuwe keuken, ik raad het absoluut aan. En deze firma ook!
11 September 2025
Linda
Goutum
Erg strak, je ziet niet dat het gewrapt is, compleet andere keuken en goede communicatie gehad met Sander
6 August 2025
Fam Nijboer
Musselkanaal
Een paar woorden over deze vakmensen: Sociaal, netjes, goede onderlinge sfeer, passie voor hun vak en weten wat ze doen. Ze hebben de keuken prachtig gewrapped! Super tevreden!
6 June 2025
Greetje
Langweer
Een geweldig mooi resultaat in onze keuken. Fijne communicatie met de broers en goed geïnformeerd bij het huisbezoek over mogelijkheden en kleuren. Ter plekke is er een datum geprikt wanneer de keuken gewrapt zou worden. Vandaag 19 mei is de keuken gewrapt. Wat een metamorfose n wat zijn we tevreden. Keukentrappen.frl is een aanrader voor een ieder die overweegt zijn keuken te laten wrappen. Vakwerk met een grote V. Bedankt keukentrappen.frl
19 May 2025
Ronald
Winschoten
Heldere communicatie. Veel keuze in stalen. En een prachtige afwerking.
11 May 2025
Jos
Assen
Van een hoogglans zwarte keuken naar een frisse en diepe kleur blauw. Het is een prachtige keuken geworden Dit is elke dag genieten. Goed werk geleverd door het team van de keukenwrappers. Vriendelijke jongens Foeke en Alie Tienstra.
10 April 2025
Foeke
Menaam
Een totaal andere keuken gekregen door vakmannen., 's Ochtends nog witte keuken en' s avonds in een totaal andere keuken. Past bij ons huidige interieur. Goed advies gehad. Top mannen!
6 January 2025
Reina Kram
Sauwerd
Een vlotte en gedegen aanpak waarbij er meer mogelijk is dan ik had verwacht. Ik heb er een compleet andere keuken voor teruggekregen die weer als nieuw lijkt.
23 December 2024
Jorrit
Wolvega
Zeer tevreden over het geleverde werk. Onze keuken is weer als nieuw en dat binnen 1 dag!
20 December 2024
Osinga
Leek
Enige tijd vertraging voor de gemaakte afspraak. Vooraf telefoontje met de vraag in hoeverre het voor ons mogelijk zou zijn om de werkzaamheden op een iets later tijdstip te mogen uitvoeren. De wijze waarmee men met dit probleem is omgegaan is zeer positief bij ons overgekomen. Nogmaals: Alle lof voor dit nog jonge bedrijf.
13 November 2024
Anne
Stiens
De heren van keukenwrappen.frl hebben uitstekend werk verricht. Ook de communicatie was goed en afspraak is afspraak.
9 September 2024
Jan Sietse Heida
Heerenveen
Wij hebben de kastjes van onze keuken laten wrappen en het voelt alsof wij een compleet nieuwe keuken hebben! Sander heeft ontzettend mooi werk afgeleverd! En Bauke heeft ons erg goed geholpen in het voortraject! Een echte aanrader!!
6 September 2024
Sanne
Nijeveen
Keukenwrappen.nl hebben van onze 25 jaar oude keuken weer een nieuw aanzicht gegeven! Binnen een dag werden alle fronten voorzien van nieuwe folie en het ziet er daarmee uit alsof het nieuwe onderdelen betreft, onzichtbaar! We zijn niet alleen zeer tevreden over de werkwijze, maar ook over het persoonlijk contact hierover!
26 August 2024
Remi Adriaansz
Leeuwarden
Snel, deskundig en vakkundig!
21 August 2024
Marjet
Gasselternijveen
Enkele maanden geleden onze keuken laten wrappen in twee kleuren (keukenwand zwart - kookeiland en afzuigkapkoof brushed gold). Het eindresultaat ziet er fantastisch uit en de keuken ziet er nog steeds als nieuw uit. Folie kan erg goed tegen vocht en hitte, laat niet los en er zijn nauwelijks vingerafdrukken te zien. Kortom wij zijn zeer tevreden met het werk van Sander en zijn collega's. Een echte aanrader!
21 August 2024
Rense
Musselkanaal
Keukenwrappen.frl is een toonaangevend bedrijf in het wrappen van keukens, actief in de regio's Friesland, Groningen en Drenthe. Met meer dan 12 jaar ervaring, biedt Keukenwrappen.frl hoogwaardige en duurzame oplossingen voor keukenrenovaties zonder de noodzaak van sloopwerkzaamheden.
Het bedrijf maakt gebruik van interieurfolie van topkwaliteit, die verkrijgbaar is in diverse stijlen zoals marmerlooks, houtstructuren, betonlook en effen kleuren. Dit zorgt voor een volledige transformatie van keukens, waarbij klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan afwerkingen die aansluiten bij hun persoonlijke stijl en voorkeuren.
Het proces van keukenwrappen bij Keukenwrappen.frl is efficiënt en klantgericht. Na een persoonlijke intake en advies, wordt de folie vakkundig aangebracht door ervaren professionals. De klant profiteert van een snelle, schone en betaalbare renovatieoplossing. Bovendien biedt Keukenwrappen.frl 7 jaar garantie op het materiaal, wat getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.
Naast keukenwrapping biedt Keukenwrappen.frl ook diensten aan voor het wrappen van meubels en andere interieurprojecten, waardoor klanten hun gehele woonruimte een vernieuwde uitstraling kunnen geven.
Bezoek voor meer informatie en inspirerende voorbeelden de website keukenwrappen.frl.
James Wattstraat 3
8912 AR Leeuwarden