Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten duidelijke uitleg, snelle uitvoering en een fraai eindresultaat waarderen. Vriendelijk personeel en vakmanschap komen vaak naar voren. De ervaringen worden samengevat als soepel, betrouwbaar en plezierig.
Prima ervaring. Vooraf alles opgemeten en desgevraagd advies van Sander gekregen. Op de dag plaatsing kwamen drie man sterk met prima op maat afgesneden folie. De folie is super strak geplaatst. Onze keuken hebben we 18 jaar, veel van de oude folie liet los. We kijken nu iedere dag naar een super vernieuwde keuken en zijn erg tevreden.
20 August 2024
Cees
Leeuwarden
Prettig contact bij de materiaalkeuze en vlot tot uitvoering gekomen. Netjes gewerkt, ruim binnen een dag klaar.
16 August 2024
Nic
Groningen
Prettig voorgesprek gehad met Bauke voor het design, alles geplaatst door Sander en zijn collega's met een prachtig resultaat naar tevredenheid!
15 August 2024
Carlo
Leeuwarden
Er is ontzettend veel mogelijk, er wordt de tijd genomen om een goede keuze te maken. De communicatie is goed, de werknemers zijn vriendelijk en op tijd. Mijn keuken is als nieuw: zeer tevreden en erg blij met mijn 'nieuwe' keuken!
12 August 2024
Dorien
Leeuwarden
Onze keuken hebben we laten wrappen door deze vakmensen. Zeer goede ervaring met een fantastisch resultaat. Informatie opgedaan op de beurs vrouw. En daarna kwamen ze thuis langs zodat je in alle rust kunt uitzoeken wat bij jou en je keuken past. En vlot daarna en met goed overleg kwam de afspraak dat ze gingen wrappen. We zijn heel blij en tevreden met het resultaat. Ik kan zou het iedereen aanbevelen.
15 May 2024
Jettie
Hallum
Keukenwrappen.frl is een toonaangevend bedrijf in het wrappen van keukens, actief in de regio's Friesland, Groningen en Drenthe. Met meer dan 12 jaar ervaring, biedt Keukenwrappen.frl hoogwaardige en duurzame oplossingen voor keukenrenovaties zonder de noodzaak van sloopwerkzaamheden.
Het bedrijf maakt gebruik van interieurfolie van topkwaliteit, die verkrijgbaar is in diverse stijlen zoals marmerlooks, houtstructuren, betonlook en effen kleuren. Dit zorgt voor een volledige transformatie van keukens, waarbij klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan afwerkingen die aansluiten bij hun persoonlijke stijl en voorkeuren.
Het proces van keukenwrappen bij Keukenwrappen.frl is efficiënt en klantgericht. Na een persoonlijke intake en advies, wordt de folie vakkundig aangebracht door ervaren professionals. De klant profiteert van een snelle, schone en betaalbare renovatieoplossing. Bovendien biedt Keukenwrappen.frl 7 jaar garantie op het materiaal, wat getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.
Naast keukenwrapping biedt Keukenwrappen.frl ook diensten aan voor het wrappen van meubels en andere interieurprojecten, waardoor klanten hun gehele woonruimte een vernieuwde uitstraling kunnen geven.
Bezoek voor meer informatie en inspirerende voorbeelden de website keukenwrappen.frl.
James Wattstraat 3
8912 AR Leeuwarden