Service goed
Er wordt gezocht naar een oplossing aftersales mensen zijn betrokken.
9 October 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 46 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Er wordt gezocht naar een oplossing aftersales mensen zijn betrokken.
9 October 2024
Ernst Jansen
Maasbree
De aanschaf van nieuwe apparatuur bij NXT office werkt uitstekend. Het sales team reageert snel op verzoeken en houd me op de hoogte van de relevante informatie. Onlangs hebben we alle printers vervangen maar over de uitvoering van dit project ben ik niet heel erg tevreden. De oorzaak hiervan is dat ondanks dat templates met de door ons gewenste instellingen waren gedefinieerd werd in sommige implementaties van printers op locatie hiervan afgeweken waardoor we extra werk ondervonden. Daarnaast blijkt dat er een printerdriver update is uitgeleverd welke door elke medewerker van Visser Contactlenzen moest worden geupdate. Dit is niet wenselijk omdat gebruikers niet weten of het wel noodzakelijk is en bovendien gestoord worden in hun werkzaamheden omdat de update tijd vergt. Dit zou centraal geregeld moeten worden zodat gebruikers hier geen last van hebben.
23 May 2024
Ben Vaes
Nijmegen
De dienstverlening van Nxtoffice die beoordeel ik louter als positief. Ze denken pro-actief met je mee en komen snel met antwoorden/oplossingen. Graag zoals ik geholpen wil worden!
23 May 2024
Emil
Roosen
Nxtoffice is een partij die goed meedenkt met de klantvraag en uitstekende service biedt, erg fijne partner!
22 May 2024
Marc
Wijchen
We hadden problemen met onze server en het internet. Na ons telefoontje direct ermee aan de slag gegaan. Helaas was het online niet op te lossen, maar binnen een paar uur was er een ervaren technicus op onze locatie en was het probleem binnen no-time verholpen. Grote klasse!
22 May 2024
Jeanette
Zaltbommel
Ik doe al jaren zaken met Nxtoffice en heb daar alleen maar zeer goede ervaringen mee gehad.
Jan
's-Gravenzande
Willem Van Wees
Malden
mijn ervaring is dat de service aan de printers die geleverd wordt overtreft de verwachte service, altijd bereid om een stap verder te gaan om storingen juist preventief op te lossen. blijf zo doorgaan.
Brahim
Venlo
We doen al ruim 20 jaar zaken met dit bedrijf en hopen er nog lang klant te zijn.
Wilko
Best
Al jaren klant bij Nxtoffice met veel printers en andere hardware. Staat altijd klaar voor je voor de besteling en daarna.
Martin
Haps
Samenwerken met NXToffice bevalt ons goed, is duidelijk, snel en effecient.
Marilou Rijcken
Eindho
Goede contacten, snelle levering van Supplies
Marga
Harskamp
Goed bedrijf, komen we nog wel weer terug als we iets nodig hebben. Groet, Architectenbureau Spanjaard
16 May 2024
Ron
Bennebroek
Snelle levering van mijn plotter,en vergaderoplossingen.
24 April 2024
Jolanda
Nijmegen
Uitstekende service, en product is naar wens.
24 April 2024
Erwin
Nijmegen
Veel vakkennis en daarmee juiste advies rondom betekening.
23 April 2024
Cornelis
Deventer
Beveelt niet aan
Jasper
Ede
Pirma geregeld, netjes en op tijd geleverd.
Ronny te te Plate
Lichtenvoorde
Alles top geregeld
Ruud Jongejans
Den Helder
Vaak met een contactpersoon te maken en dat schept vertrouwen en duidelijkheid.
5 April 2024
Wim
Arnhem
Snelle opvolging van vragen en juiste terugkoppeling met veel expertise.
5 April 2024
Marjan
Deventer
Wij zijn nxtoffice!
Bij ons vind je een team vol enthousiaste experts die niets liever doen dan jou te helpen bij het vernieuwen van jouw kantoor en werkplekken met de innovatiefste IT-hardware oplossingen van dit moment. We hebben alles in huis voor jouw vergaderruimte(s), digitale werkplekken, zakelijk internet en de beveiliging van je bedrijfsdata. Van laptops, desktops en workstations tot firewalls, access points en data storages.
Maar dat is nog niet alles! We bieden ook een uitgebreid assortiment aan printers en plotters, zodat je altijd verzekerd bent van hoogwaardige afdrukken en nauwkeurige tekeningen voor al jouw projecten.
Dit allemaal met één doel: ervoor zorgen dat jouw kantoor en werkplekken klaar zijn voor de uitdagingen van morgen!
Wijchenseweg 10 d
6537 TL Nijmegen