Super service

Snel en makkelijk contact met het bedrijf te krijgen, meedenkend, fijn geholpen met het ontwerpen van de sokken, goede en snelle levering.

• Wat vind je van de prijs? Goede prijs kwaliteitverhouding
  • Wat vind je van de service? Top

Fantastische service en sokken van goede kwaliteit!

Na het aanleveren van het ontwerp werd fijn met ons meegedacht over de drukproef en wijzigingen werden snel doorgevoerd. Dit is de tweede keer dat wij onze sokken bij Soque hebben besteld en wij zijn nog steeds enorm tevreden. Vriendelijke medewerkers, goede service en de sokken zijn van goede kwaliteit!

• Wat vind je van de prijs? 8
  • Wat vind je van de kwaliteit? 9
  • Wat vind je van de service? 10

Top kwaliteit/resultaat

Als bedankje voor mijn leden heb ik ieder een paartje sokken gegeven. Ze zijn er super blij mee!

• Wat vind je van de prijs? Prijs kwaliteit verhouding zeker waard
  • Wat vind je van de kwaliteit? Super fijn
  • Wat vind je van de service? Snel en duidelijke communicatie

Origineel cadeau

Wederom een zeer prettig contact; altijd snel en volledig antwoord op vragen. Goed bereikbaar en een correcte levering. Bovenal: een bijzonder leuk en kwalitatief goed product!

• Wat vind je van de prijs? Netjes
  • Wat vind je van de kwaliteit? Prima!
  • Wat vind je van de service? Perfect!

Super service en meedenken!

• Wat vind je van de service? Goed

Mega service en top kwalitatieve sokken

Top notch klantenservice! Ze beantwoorden alle vragen en geven ook nuttige tips en advies. Het resultaat: vrolijke en mooie sokken die op tijd bij onze klanten zijn beland ;-) Kortom, een aanrader!

• Wat vind je van de service? Top!

Zeer fijne ervaring met Soque

Ik heb onlangs een grote bestelling geplaatst bij Soque en ben ontzettend tevreden over het hele proces. De feedback en hulp bij het ontwerp waren zeer snel en professioneel, en het contact was altijd vriendelijk. De levering verliep vlot en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar goede service en kwaliteit & natuurlijk zeer leuke Soquen!

• Wat vind je van de service? Super goed

Advies op maat

Wij stuurden bij de offerte aanvraag meteen een design door. Daarmee gingen ze aan de slag en kwamen terug met enkele kleine aanpassingen die het design ten goede uitkwamen. Heel snel, en knap werk. Fantastische servive!

• Wat vind je van de prijs? In orde
  • Wat vind je van de kwaliteit? Heel goed!
  • Wat vind je van de service? Uitstekend

Super goeie sokken

Kwalitatief goeie sportsokken en perfect

• Wat vind je van de kwaliteit? Heel goed
  • Wat vind je van de service? Heel goed, snelle reacties

Geweldig - hierdoor was mijn feest top !

Om de genodigden van mijn feest alvast hun dansbenen op te warmen heb ik als bevestiging elk een paar kerstsokken in de bus gedeponeerd. Iedereen kwam super enthousiast aan op het feest en het feest kreeg hierdoor een extra dimensie, want op een bepaald moment rolde iedereen hun broekspijpen op om hun kousen te showen tijdens het feest! Bedankt - Hierdoor was de Stille Nacht-ergaele een geslaagde party!

• Wat vind je van de prijs? correct
  • Wat vind je van de kwaliteit? zeer goed
  • Wat vind je van de service? super

top communicatie

Fijne communicatie met het bedrijf. Duidelijk waar je aan toe bent en denken met je mee

• Wat vind je van de prijs? Goed in verhouding
  • Wat vind je van de kwaliteit? Goed in verhouding
  • Wat vind je van de service? Erg goed

Snel geleverd, goed meegedacht

Prettige communicatie, Laagdrempelig te bereiken, hebben snel meegedacht met het ontwerp en de sokken vlot geleverd.

Can do attitude

I have found in Soque a responsive and professional team who helped me finalise the design of my personalised socks. The production was made in record time and in The Netherlands, which was a must for me. Was aware that there would be differences between the sock design (screen) and the sock itself, would have appreciated seeing a picture of the sock prior to making them all to make touch ups on the final version. Lesson learnt.

• Wat vind je van de prijs? For low OQ is high
  • Wat vind je van de service? Excellent

Ze zijn echt superleuk, wie wil dat nou niet gepersonaliseerde sokken!

Samen met Soque een leuk ontwerp gemaakt voor de vrijwilligers van Van Neynsel. Ons logo erin verwerkt en omdat de meeste vrijwilligers uit Den Bosch komen, ook een Oeteldonks tintje. Snel en duidelijk contact, verschillende ontwerpen mogen ontvangen en uiteindelijk blij met het resultaat. Sokken zien er erg mooi uit, goede kwaliteit. De vrijwilligers hebben er heel enthousiast op gereageerd!

• Wat vind je van de prijs? in verhouding
  • Wat vind je van de kwaliteit? top
  • Wat vind je van de service? super

Echt een aanrader om bij Soque te bestellen

Wij hebben bij Soque sokken ontworpen: blauw, met ons logo én symbolen uit het jaarplan 2026. Leuke Sinterklaas attentie voor alle medewerkers.

• Wat vind je van de service? Goed

Super service en boven verwachting

De servies van Soque is heel prettig. Ze denken goed mee en komen de afspraken altijd na. Wij zijn blij met onze 2e levering sokken. Tot volgend jaar!

• Wat vind je van de service? Uitstekend

Één firma die doet wat ze beloofd

Duidelijke afspraken vlotte samenwerking en vooral een tof product. De club is heel blij met het resultaat

• Wat vind je van de prijs? Interessant
  • Wat vind je van de kwaliteit? Zeker ok
  • Wat vind je van de service? Prima

Doen wat je beloofd!

Goede scherpe volledige offerte. Bij order duidelijke proeven, snelle levertijd, flexibiliteit en goede communicatie. Alles volgens afspraak en commercieel zoals het hoort.

• Wat vind je van de prijs? Prima prijs kwaliteit verhouding
  • Wat vind je van de kwaliteit? Prima
  • Wat vind je van de service? Top

Wauw! Wat een leuk cadeau om uit te delen!

Na prettig contact vooraf ontvingen wij de gepersonaliseerde sokken. Ze zijn van goede kwaliteit en worden met plezier gedragen door de deelnemers van ons leer- en werkbedrijf.

• Wat vind je van de service? Goed

De sokken zier er super uit

De sokken zijn vrij snel geleverd. Onze klanten gaan hier ook blij mee zijn.

• Wat vind je van de prijs? De prijs is zeer goed
  • Wat vind je van de kwaliteit? de kwaliteit ziet er goed uit, natuurlijk hebben we ze nog niet veel kunnen gebruiken
  • Wat vind je van de service? super vriendelijk en snel

snel goed en erg fijn

super snelle service, heel duidelijk en zonder gedoe

• Wat vind je van de kwaliteit? goed
  • Wat vind je van de service? heel goed

Fantastich!

Super goede communicatie en mega snelle verzending! Helemaal top!!

• Wat vind je van de prijs? goed
  • Wat vind je van de kwaliteit? uitstekend
  • Wat vind je van de service? perfect!

Goede kwaliteit sokken en een snelle service!

Goede kwaliteit sokken en een snelle service!

Uitstekende service en kwaliteit

Prachtig resultaat en uitstekende service en kwaliteit.

• Wat vind je van de service? goed

Super service! Snel en goede kwaliteit.

Heel fijne samenwerking! Zeker voor herhaling vatbaar.

• Wat vind je van de prijs? Ok
  • Wat vind je van de kwaliteit? Zeer goed
  • Wat vind je van de service? Zeer goed

Henriette Roland Holstlaan 12

6662 LB Elst

Over Soque

Een passie voor sokken. Begonnen als webshop voor vrolijke sokken en ontwikkeld tot een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Kunnen we voor jou ook custom sokken maken? - Gratis proefontwerp - Snelle levering! - Topkwaliteit - Sokken bedrukken vanaf € 2,95 pp - Fijne klantenservice die met je meedenkt