Ik had met spoed sokken nodig voor mijn opening en ze hebben het voor elkaar gekregen dat ik ze op tijd had. Mooie sokken en zitten ook nog eens heel fijn!
We kijken terug op een zeer prettige samenwerking met Soque. Vanaf het eerst contactmoment verliep de communicatie vlot en duidelijk en het team van Soque dacht actief mee. En we zijn superblij met het eindresultaat. De sokken zijn ontzettend leuk geworden en van goede kwaliteit.
Goede service, keurige levering, vriendelijk en behulpzaam
Voordat ik ging bestellen heb ik bij verschillende leveranciers een proefpakketje besteld. De kwaliteit van Soque springt er met kop en schouders bovenuit. Snelle communicatie en prima levering. Ik ben erg tevreden.
Petje af voor Guido! Vanaf het begin is het contact erg vlot en fijn geweest. Ik heb veel persoonlijk en telefonisch contact gehad over mijn bestelling; dit was ontzettend fijn. Het design moest helaas vaak aangepast worden vanwege mijn zeer precieze wensen maar hier heeft het bedrijf keer op keer bij meegedacht en de feedback snel verwerkt. Het was zelfs mogelijk om persoonlijk langs te komen om de kleuren van de sokken en het design uit te zoeken toen er twijfel ontstond over de weergave van de kleuren op mijn laptopscherm. Top service! Wat betreft de sokken zelf: Wij hebben 100 paar sportsokken besteld, 70x maat 36-40 en 30x maat 41-45. Het materiaal is prima, precies zoals verwacht. Het design is ook exact zoals afgesproken en de kleuren precies zoals uitgekozen. De kuiten van de sokken zitten wel érg strak, zeker bij de grote maten laten de sokken afdrukken achter in de huid, zelfs op kuiten van gemiddeld formaat, en zijn ze zelfs na meerdere malen dragen en wassen te oncomfortabel om voor langere tijd te dragen. Ook wordt het design bij normale en bredere kuiten erg opgerekt en is het niet meer duidelijk leesbaar. Dit is wel erg jammer.
Hoi hoi, Dankjewel voor je review. Sowieso fantastisch om te horen hoe je onze service hebt ervaren, hier gaan we voor! En natuurlijk jammer dat de kwaliteit dan tegenvalt. Het is feedback die we belangrijk vinden. We nemen even persoonlijk contact met je op om het verder uit te diepen, we zijn benieuwd bij welke voetmaten (in combinatie met sokkenmaten) dit speelde. Dan krijgen we een beetje een beeld en kunnen we hierover in conclaaf met de fabriek. Sowieso vinden we het erg belangrijk om van te leren, dus dank om het ons te laten weten! Groet, Guido van Soque
Guido is erg goed in contact. Hij luistert naar de klant en reageert snel.
Super vlotte, eerlijke communicatie en zalige sportsokken!!
Op alle vlakken heeft Soque (Guido) ons ontzettend goed geholpen. De emails waren duidelijk, of we belden even om dingen kort te sluiten. Er was voor ons een belangrijke deadline, maar ook daar werd over meegedacht door voor de zekerheid alvast een deel van de sokken op te sturen. Ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden en zal zeker nog een keer bestellen als de voorraad op is!
Opzet van de pakketten voor patienten met gerelateerde sokken (TAVI-sokken) zijn een groot succes!
De mensen van Soque hebben me ontzettend snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Al mijn vragen werden direct beantwoord en er werd echt met me meegedacht om tot het beste resultaat te komen. De sokken zijn supermooi geworden én zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Echt een aanrader!
Héél confortable, super communicatie!
Top bedrijf: goede kwaliteit, snelle verzending (sneller dan beloofd en veel sneller dan andere partijen) en scherpe prijs. Zeker aan te bevelen. Dit is wat je als klant wil!
Via mail contact gehad. Goede en snelle reactie en verschillende ontwerpen kunnen zien. Ze luisteren goed naar wat voor ontwerp je zoekt. En zijn goed in overleg over levering en opties. Kwaliteit van de sokken zijn ook super!!
Wij werden super snel geholpen. Goede service en ze denken goed mee in wat er mogelijk is.
Soque heeft een zeer tof en leuk ontwerp gemaakt voor mijn team. Er was een goede communicatie en opvolging. De sokken werden op tijd geleverd en zijn van goede kwaliteit. Enige minpuntje: sommige collega's zeggen dat ze een beetje spannen aan de kuiten.
Super mooie sokken gekregen en heel fijne hulp vanuit Soque. Zeker een aanrader.
Ik kwam last minute terecht bij Soque omdat onze bestelling bij een ander bedrijf helaas werd afgebroken. Soque heeft mij uit de brand geholpen en heeft op kort dag kunnen regelen dat wij als organisatie alsnog onze bedrukte sokken binnen konden krijgen voor de geschikte datum. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het proces en het contact verliep erg fijn. Ik zal Soque dan ook zeker aanraden!
We waren op zoek naar een suplier die in een zeer korte tijd sokken kon leveren met ons logo. Andere leveranciers konden een levertjd van 2 weke nie garanderen. Soque wel!. Daarnaast heb je ook ene zeer persoonlijk contact waaruit volledige commitment spreekt. Dank je wel.
snelle levering, goede service, prima kwaliteit en vriendelijke en snelle communicati.
Dit is mijn tweede bestelling en de samenwerking was echt schitterend. Snelle en open communicatie aan beide zijdes, topproduct qua kwaliteit en ontwerp. Staaltjes en proefdruk ontvangen zodat we zeker wisten wat we bestelden. Als iemand me vraagt waar je sokken moet laten bedrukken, dan zeg ik enkel nog bij Soque!
Fijne ervaring! Wij werden snel geholpen en dachten graag mee. Heel erg dank!
Voor het derde jaar op een rij hebben we vanuit Stichting Upside Down sokken laten bedrukken voor Wereld Down Syndroom Dag. Elk jaar op 21 maart wordt er aandacht gevraagd voor de mogelijkheden van mensen met het syndroom van Down. Dit doen we oa door het dragen van verschillende sokken. Wat ons aanspreekt in het contact met Guido van Soque is dat hij snel reageert, snel schakelt en goed meedenkt. Volgend jaar zullen we dan ook weer bij hem aankloppen voor nieuwe sokken in een andere kleurstelling!
Voor ons was dit echt een goede ervaring. Er werd mee nagedacht over het juiste ontwerp en kleuren. Ook voor de wikkel rond de sokken kreeg ik feedback over welke kleuren de beste optie waren. Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie. Een echte aanrader!
Vanaf het begin al erg fijne hulp en snelle reacties. Bij het ontwerpen heb ik goede input gekregen. Mooie sokken ook.
Henriette Roland Holstlaan 12
6662 LB Elst
Een passie voor sokken. Begonnen als webshop voor vrolijke sokken en ontwikkeld tot een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Kunnen we voor jou ook custom sokken maken? - Gratis proefontwerp - Snelle levering! - Topkwaliteit - Sokken bedrukken vanaf € 2,95 pp - Fijne klantenservice die met je meedenkt