Dikke aanrader als je leuke sokken nodig hebt (:

De klantenservice is 10/10. We kwamen met een spoedopdracht van 100 bedrukte sokken die we binnen 2 weken nodig hadden. Met wat geluk en een hoge dosis pro-actieve klantenservice is dit helemaal gelukt! Ze waren erg schikkend en gaven ons veel opties en mogelijkheden. Het contact verliep ontzettend soepel en vriendelijk. De sokken zelf ook 10/10. De kleur is helemaal zoals we het wilden en het logo staat er prachtig op. Logischerwijs betaal je een beetje extra, want spoedopdracht, maar zelfs als dat de normale prijs was geweest was het nog een prima schappelijke prijs! Ik kan dit bedrijf niet genoeg aanbevelen!! De 4.9 sterren op Trust Pilot zijn meer dan verdiend, en zouden er eigenlijk gewoon 5 moeten zijn ;)

• Wat vind je van de prijs? Dikke priem
  • Wat vind je van de kwaliteit? Prachtige sokken
  • Wat vind je van de service? Above and beyond

mooi resultaat, zachte sokken

de sokken zijn super snel geleverd, het resultaat is top en de sokken zijn echt super goed van kwaliteit en zacht :)

• Wat vind je van de service? heel goed

Heel fijne samenwerking en mooi resultaat!

We werden perfect begeleid bij het ontwerp, van onze eerste mockup tot het finale voorstel van Soque. De levering was ruim op tijd en het resultaat mag er zijn!

• Wat vind je van de prijs? N.v.t.
  • Wat vind je van de kwaliteit? prima

Gave sokken prima service

Helemaal top!

• Wat vind je van de kwaliteit? Prima
  • Wat vind je van de service? Top

Fantastische samenwerking

Een hele professionele klantvriendelijke en directe samenwerking.. Topkwaliteit kousen met een prachtig afwerking.. Ten zeerste aan te raden!

• Wat vind je van de prijs? Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Wat vind je van de kwaliteit? Topkwaliteit
  • Wat vind je van de service? Perfect

Kwalitatief en origineel!

Beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (Den Haag), heeft op basis van en eigen ontwerp sokken laten maken door Soque. Alles verliep heel soepel; van bestelling tot levering! Een aanrader voor wie een origineel en direct-te-gebruiken cadeautje/relatiegeschenk zoekt.

• Wat vind je van de prijs? afhankelijk van oplage
  • Wat vind je van de kwaliteit? top
  • Wat vind je van de service? top

Heel professioneel, gemoedelijk en snel!

We hadden snel sokken nodig voor een event, en na een telefoontje en enkele emails hadden we 3 designs klaar en ze werden perfect op tijd geleverd voor ons event.

• Wat vind je van de prijs? Zeer goed
  • Wat vind je van de service? Top

Klantvriendelijk, snel en denken mee

Leuk bedrijf. Proactief en schakelen snel. Prijs kwaliteit is goed

• Wat vind je van de service? Perfect

Leuke sokken! Geweldige service!

Leuke sokken! Geweldige service!

• Wat vind je van de prijs? Kon goedkoper, maar okee
  • Wat vind je van de kwaliteit? Okee
  • Wat vind je van de service? Geweldig!

Luisteren en zijn zeer proactief

Fijne ervaring. Mooie sokken! En gelijk al een testpaar ontvangen voordat we uberhaupt iets bestelden.

• Wat vind je van de prijs? marktconform
  • Wat vind je van de kwaliteit? prima
  • Wat vind je van de service? goed

prettige samenwerking

er wordt goed geluisterd naar de wensen die we hadden voor het ontwerp. Het werd zonder problemen elke keer aangepast, totdat wij tevreden waren. Met het uiteindelijke resultaat zijn we erg tevreden.

• Wat vind je van de prijs? oke
  • Wat vind je van de kwaliteit? zeer goed
  • Wat vind je van de service? zeer goed

Nous avons travaillé sur le design de 3 paires de chaussettes et à chaque modification, de notre côté, l'équipe a été super réactive. Le résultat est incroyable. Merciii

• N/A

Vriendelijke en snelle communicatie en levering!

Onze ideeën beschrevenen en al snel ontvingen wij een digitale proefdruk. Communicatie via de mail verliep soepel en snel. Na akkoord op de proefdruk ontvingen wij al snel een echt exemplaar via de post met netjes een link zodat we het pakket konden volgen. Na definitieve bestelling ging Soque snel over tot productie. Altijd vriendelijk contact via de mail. Wij bevelen dit zeer aan! Prijs kwaliteit is perfect.

• Wat vind je van de prijs? zeer goed
  • Wat vind je van de kwaliteit? zeer goed
  • Wat vind je van de service? zeer goed

Goede service, snel en goede kwaliteit sokken

Goede service, snel en goede kwaliteit sokken

• Wat vind je van de service? Snel en goed

Mooi snel geleverd

Mooi ontwerp precies wat we wilden snel geleverd en goeie service

• Wat vind je van de prijs? prima
  • Wat vind je van de kwaliteit? goed
  • Wat vind je van de service? uitstekend

Sportsokken besteld bij Soque. Snelle communicatie, denken mee en mooie sokken gekregen. Al met al enorm tevreden!

• Wat vind je van de service? Uitstekend

Perfect!

Mooie sokken die verassend lekker zitten

• Wat vind je van de kwaliteit? Zeer goed
  • Wat vind je van de service? Snel

Fijne, snelle en duidelijke communicatie samen met een geweldig product.

Na contact te leggen en ik zeer tevreden over de werkwijze. Ze waren heel erg meedenkend, vlot en duidelijk. Daarnaast hebben ze onze snelle deadline weten te halen. Wij zijn enorm tevreden.

• Wat vind je van de kwaliteit? Prima
  • Wat vind je van de service? Prima

Super service!!

Ik had met spoed sokken nodig voor mijn opening en ze hebben het voor elkaar gekregen dat ik ze op tijd had. Mooie sokken en zitten ook nog eens heel fijn!

• Wat vind je van de service? Super

Fijne samenwerking

We kijken terug op een zeer prettige samenwerking met Soque. Vanaf het eerst contactmoment verliep de communicatie vlot en duidelijk en het team van Soque dacht actief mee. En we zijn superblij met het eindresultaat. De sokken zijn ontzettend leuk geworden en van goede kwaliteit.

• Wat vind je van de service? Hele goede service

Goede service, keurige levering, vriendelijk en behulpzaam

Goede service, keurige levering, vriendelijk en behulpzaam

• Wat vind je van de service? top

Enorm goede kwaliteit in vergelijking met andere leveranciers

Voordat ik ging bestellen heb ik bij verschillende leveranciers een proefpakketje besteld. De kwaliteit van Soque springt er met kop en schouders bovenuit. Snelle communicatie en prima levering. Ik ben erg tevreden.

• Wat vind je van de prijs? goed
  • Wat vind je van de kwaliteit? goed
  • Wat vind je van de service? goed

Topservice en super contact

Petje af voor Guido! Vanaf het begin is het contact erg vlot en fijn geweest. Ik heb veel persoonlijk en telefonisch contact gehad over mijn bestelling; dit was ontzettend fijn. Het design moest helaas vaak aangepast worden vanwege mijn zeer precieze wensen maar hier heeft het bedrijf keer op keer bij meegedacht en de feedback snel verwerkt. Het was zelfs mogelijk om persoonlijk langs te komen om de kleuren van de sokken en het design uit te zoeken toen er twijfel ontstond over de weergave van de kleuren op mijn laptopscherm. Top service! Wat betreft de sokken zelf: Wij hebben 100 paar sportsokken besteld, 70x maat 36-40 en 30x maat 41-45. Het materiaal is prima, precies zoals verwacht. Het design is ook exact zoals afgesproken en de kleuren precies zoals uitgekozen. De kuiten van de sokken zitten wel érg strak, zeker bij de grote maten laten de sokken afdrukken achter in de huid, zelfs op kuiten van gemiddeld formaat, en zijn ze zelfs na meerdere malen dragen en wassen te oncomfortabel om voor langere tijd te dragen. Ook wordt het design bij normale en bredere kuiten erg opgerekt en is het niet meer duidelijk leesbaar. Dit is wel erg jammer.

• Wat vind je van de kwaliteit? Goed genoeg
  • Wat vind je van de service? Geweldig

Geweldige service

Guido is erg goed in contact. Hij luistert naar de klant en reageert snel.

• Wat vind je van de service? Super!

Super vlotte, eerlijke communicatie en zalige sportsokken!!

• Wat vind je van de kwaliteit? Supergoed
  • Wat vind je van de service? Megagoed

Henriette Roland Holstlaan 12

6662 LB Elst

Over Soque

Een passie voor sokken. Begonnen als webshop voor vrolijke sokken en ontwikkeld tot een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Kunnen we voor jou ook custom sokken maken? - Gratis proefontwerp - Snelle levering! - Topkwaliteit - Sokken bedrukken vanaf € 2,95 pp - Fijne klantenservice die met je meedenkt