Compleet overzicht hypotheekrentes en antwoorden

Prima. Vond alle info die ik nodig had voor mijn hypotheek en heb afspraak gemaakt met de adviseur. Dat duurde wel even een dag voor dat hij terugbelde dat mag in het vervolg wel iets sneller. Maar wel tevreden over het advies en renteooverzicht.

Geweldige informatie voorziening

Hielp me goed en duidelijk met het berekenen van mijn hypotheek ruimte en maandlasten. Geeft ook duidelijk inzicht wat de gevolgen zijn van verschillende soorten hypotheken. Zeer uitgebreid.

Duidelijk en overzichtelijk.

Maak al jaren gebruik van de data en nieuwsbronnen van homefinance. Zowel hypotheekrente, marktrente en euribor tarieven. Fijn en overzichtelijk

Snel goede informatie

Prima website. Heb snel de informatie gevonden die ik nodig had over de laagste hypotheekrente.

Goede en duidelijke informatie

Goed overzicht van Hypotheek nieuws en gerelateerde nieuwsberichten. Kwalitatief geschreven en altijd onderbouwd.

Hertogstraat 131

6511 RZ Nijmegen