Snelle levering én zeer goede service!

Heb 2 kasten gekocht welke 2 dagen later zijn geleverd en tot in de kamer neergezet op mijn verzoek (kan momenteel niet tillen) Het bleek tijdens het monteren van de 2e kast dat er een deel van de achterwand niet aanwezig was. Heb middels WhatsApp het probleem gemeld en verzocht dit zsm na te leveren (dit was op een vrijdag), heel snel kreeg ik antwoord met de mededeling dat het missende deel direct werd besteld en het werd ook de volgende dag middels een "speciale " zaterdag levering bezorgd. Ik ben dan ook zeer te spreken over de service die Meubella levert én de kasten zijn ook wat ik had verwacht! Van mijn kant een dikke pluim!

Zeer slecht

Kast speciaal hier besteld omdat ze zouden leveren op een etage.. niet dus… ik woon op de 1e etage met een lift.. zo alles doorgegeven… toen ze 2x hebben afgezegd in 1 week om te leveren en uiteindelijk na 1 week kwamen zeiden ze doodleuk dat ze het niet absoluut niet naar de 1e verdieping zouden brengen…. Ze waren met 2 en er is een lift aanwezig… daar sta ik dan alleen met 3 enorm zware dozen in de gang van een appartementencomplex…. Zou dit niemand aanbevelen enorm onvriendelijk.. nu nog maar de vraag of het meubel wel intact is gebleven aangezien ze een doos lieten vallen..

goede en vlugge service

In het verleden heb ik reeds een tv-meubel besteld. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed en ik heb vaak goede commentaar gekregen op het meubelstuk. Onlangs ben ik verhuisd en ik had nog wat nieuwe meubels nodig. dus koos ik uiteraard terug voor Meubella. De levering verliep wederom vlot. Ik werd zelfs gecontacteerd om te melden dat het pakket onderweg was. Bij het monteren van het meubel bleek echter dat er een aantal houten pennen misten. Dit heb ik aan Meubella laten weten. Ik kreeg vlug reactie en ze hebben het mooi opgelost. mercikes voor de fijne service.

Leuk design , matige kwaliteit

Dressoir gekocht en werd goed en snel geleverd. Op site stond dat er 4 dozen geleved zouden worden, bij aflevering was dit er maar één. Wat verwarring maar was achteraf wel compleet. Bij in elkaar zetten viel kwaliteit tegen, op zijn best vergelijkbaar met IKEA, alles gefineerd spaanplaat , maar wel hoge prijs.

Matige kwaliteit

Een bed gekocht. De houten panelen zijn mooi maar het ijzerwaar is net speelgoed (zeer bros en slap). Ook qua constructie is het bed niet heel stevig waardoor we zelf verbeteringen moesten aanbrengen.

Wij zijn erg blij met kastje. Het is precies zoals de foto's lieten zien, goede handleiding om het in elkaar te zetten en het staat mooi in huis. Er zat helaas een beschadiging op het meubel, nadat ik een mail had gestuurd naar de klantenservice kreeg ik binnen een half uur een reactie. Dezelfde dag was alles geregeld, super service! Ik ben erg tevreden!

Mooi kastje, fantastische service!

Eergisteren een nieuw tv meubel besteld, vandaag bezorgd. Alles makkelijk en duidelijk kunnen bestellen via de website. Bezorging verloopt soepel via live locatie en chauffeur belt netjes 15 min vtv. Helaas was er een lichte beschadeging ontstaan bij het lossen, maar dit is direct fantastisch opgelost met de klantenservice. Het tv meubel is erg mooi (zoals op de foto) en zijn er blij mee. Dus wij zijn een zeer tervreden & blije klant!

Mooie bank en behulpzame medewerkers

Bank Caracas is ontzettend mooi. Dit is mijn aller eerste bestelling bij Meubella geweest en Meubella is goed bereikbaar in geval van vragen of problemen en zeer behulpzaam. Al met al heel positief en een aanrader.

Geweldige bank

Hele mooie bank, hij oogt heel luxe en zit ook lekker. Een tijdloze bank waar ik zeker van ga genieten. Tevens was de bezorging ontzettend snel en soepel verlopen. Ook de klantenservice was altijd en snel bereikbaar. Dank je wel

Klopt allemaal net niet of is onduidelijk in handleidingen

Ik zou niet weer bestellen. Handleidingen zijn niet duidelijk en ook foutief. Wel compenseren ze voor het ongemak. Ik ben er heel lang mee bezig geweest, en dit kan makkelijk opgelost worden. Meubels zijn ook niet geheel schadevrij helaas. Maar als je dat constateert terwijl het half in elkaar staat, kun je niet meer terug sturen.

Correcte prijs ,goed nakomen van de afspraken en zeer vriendelijke jongens die kwamen leveren

Lijkt allemaal in orde.

Bestelling en aflevering prima verlopen. Het geleverde artikel moet nog in elkaar worden gezet.

Over algemeen blij verrast

Communicatie gaat vrij vlot waardoor gelukkig de eerste verzending nog tegen gehouden kon worden. Het juiste tv meubel alsnog geleverd. Bij het in elkaar zetten bleek 1 plankje aan het randje een heel klein beetje beschadigd te zijn. Maar dat werd heel netjes opgelost. Ik denk dat die (onafgewerkte) randjes wel erg gevoelig zijn maar als het eenmaal zit, zit het en verder vind ik het een erg mooi en degelijk meubel

Juiste info over bezorgen; alles klopte en kasten zijn tip top.

Bezorging prima in orde; verpakking vd kasten uitstekend; zelf de kasten gemonteerd wat koekie/eitje was; als je wens op voorraad is dan heb je het de volgende dag; geen wacht weken. Kortom erg tevreden.

Gewoon top !!

Makkelijke website, positief dat je zelf een dag kan aangeven wanneer het product moet geleverd worden. Alles verliep vlotjes zoals voorzien, en ik werd van voortdurend op de hoogte gehouden via mail. Ik kon alles mooi volgen via de treck & trace en werd 10 min. voor de levering telefonisch gecontacteerd. Top

Matige kwaliteit !

Pakket was niet volledig miste een onderdeel Was geen nieuw Pakket was al meerdere keren verpakt , kon je duidelijk zien aan de hoeveelheid plakband Geen beschrijving erbij om in elkaar te zetten

Het geld niet waard

Al bij het uitpakken zaten er beschadigingen op de planken. Als je een schroef iets te scheef in draaide en weer terug draaide kwam er al meteen een stukje hout/mdf mee, weer een beschadiging dus. De tekeningen/uitleg waren niet echt duidelijk. Eenmaal in elkaar, ziet de kast er leuk uit. Maar slechte kwaliteit, ik had beter bij het Zweedse bedrijf een kastje kunnen kopen daarvan weet je dat de kwaliteit minder is.

Mooi product

Mooie kast, snelle levering!

Op maandag 16 juni de kast besteld. Op donderdag 19 juni werd de kast al bezorgd! En op vrijdag 20 juni werd hij gemonteerd!!! Top, ik ben er erg blij mee!

Geweldige ervaring

Prima service.

1e indruk: prima

Levering was keurig. I.v.m. verhuizing naar een nieuw appartement wordt de kas pas op 24 juli gemonteerd.

Snel en netjes bezorgd

Zelf een datum kiezen waarop het bezorgd wordt dat is top. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze komen. Alles is netjes afgeleverd. Kastje is goed zelf in elkaar te zetten.

Helemaal goed.

Geen probleem met bestellen, prima levering en zo te zien een prima bed.

Prima tv meubel

Tv meubel ziet er goed uit. Het in elkaar zetten is wel verschrikkelijk. Zeer onduidelijke tekening. Paar keer verkeerd gegaan. En ja, wij zijn mensen met best veel ervaring met bouwpakketten. Kast staat nu 2 weken. Zal eerlijk zijn, het is geen meubel dat jaren mee zal gaan. Maar daar is de prijs ook wel naar.

Mooie kast geleverd

Herder Pasmansdreef 5