Dobre jakościowo meble, szybka przesyłka. Polecam

Dropshipping

Slechte kwaliteit, borg moeren breken, fineer klapt los en onder andere naam exact dezelfde gevonden voor 229 euro, deze was 379.

Worst customer service and quality

ordered 2 products, delivered one with wrong part and another with damaged part. Stull Waiting for replacement after 1 month of ordering and these stupid people doesn't even respond to my ticket

Tevreden

Ik ben erg tevreden over de spullen

Bezorgd zoals is afgesproken

Kast is niet anders dan is omschreven. Stevig, kleur als omschreven. Levering zoals was afgesproken..helemaal top

Super blij met mijn buffetkast

De buffetkast is precies zoals op de foto. Goede en duidelijke instructies om hem in elkaar te zetten. En alles paste perfect in elkaar. Snelle levering. 2 vd 5 pakketten waren wel zwaar, maar daar waren de bezorgers voor, om die naar de 1e verdieping te brengen. Super blij met resultaat

Heel goed eigenlijk

Ik heb contact gehad met de klantenservice voor wat vragen en werd goed geholpen. Ik heb een tv meubel, dressoir en salontafel gekocht bij Meubella. Netjes geleverd en de bezorgers waren vriendelijk. Mijn man had de meubels inmekaar gezet. Eerst vond hij de handleiding lastig maar aangezien we 3 inmekaar te zetten meubels hadden van meubella werden de andere makkelijker omdat hij de handleiding gewend was. Ik zou zeker hier weer bestellen ik vind namelijk de design van de meubels mooi en bij de tijd.

Bestel, snel en netjes geleverd

Leuk meubel besteld en netjes geleverd. Ook zeer snel in huis, door vriendelijke bezorgers.

Top!!!

Fluffy ribstof loungebank gekocht was iets mis met de bank na contact klantenservice in 1 dag opgelost, bedankt Meubella voor deze snelle oplossing. Ik ben heel blij met mijn bank en staat super cosy! Goed zitcomfort een aanrader!

Snelle bezorging

Heb meerdere aankopen gedaan hier en altijd tevreden. Ze leveren snel en goed verzorgd. Netjes gebeld van tevoren. Raad het aan!

Super snel geleverd aardige bezorgers mooie bank

Wit salonmeubelen

Blij met de kwaliteit, het ineensteken was wel wat moeilijk.

Supermooie meubels keurig en snel geleverd en betaalbaar niks dan lof voor Meubella.

Snel en kwalitatief!

Ik heb recent een bank, dressoir en tv-meubel gekocht en ben ontzettend blij met mijn aankoop! Elk meubelstuk is niet alleen stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit. Al met al ben ik supertevreden. De meubels zijn zoals beschreven, de levering verliep vlot en de kwaliteit overtreft mijn verwachtingen. Zeker een aanrader!

Top!!!

Zeer snelle en correcte levering.. plus een zalige bank!!

2 kwaliteiten onder Ikea meubels.

3 Pakken ontvangen waarvan 1 pak opnieuw ingepakt bleek te zijn. Werd bij uitpakken wel duidelijk waarom. Hele plank teveel als onderdeel. Onderdelen die gebruikt waren, voorgeboorde gaten waren kapot, schroef pakte niet meer. Onduidelijke werkbeschrijving, vooral het lade gedeelte. Waar staat dat je op het zwarte lipje moet duwen om zo de lades uit elkaar te halen en dan een gedeelte op de lade te schroeven? Is bij Ikea 150% beschreven. De kast is gammel. lades lopen maar slecht. En dan te weten dat ik er maar een interieurbouwer bij heb moeten halen. Ik zet al 40 jaar IKEA meubels in elkaar, nooit nodig geweest. Als je halverwege ben, ga je niet alles weer inpakken en terugsturen.

Goede kwaliteit, duurt een stuk langer om in elkaar te zetten

Op de verpakking stond 20 minuten voor 2 personen ik heb er 3 uur over gedaan in mijn eentje. Het meubel ziet er voor de rest top uit!

Alles perfect geregeld!

Prima meubels, proffesioneel ingepakt en snel geleverd. De levering is super snel - binnen 2 dagen en de bezorgers zijn super lief, tillen alles naar binnen.

Mooi

Heel mooie bank voor een zeer redelijke prijs. Ben er heel tevreden mee.

Mooie lange tv kast

Een hele mooie zwarte matte lange tv kast die ook nog betaalbaar is. De deurtjes heb je wel even veel werk van om goed te stellen.. ik ben er erg blij mee.

Deze meubels hebben geen kwaliteit

300€ voor een kast van 140cm die niet recht kan staan. Perfect in elkaar gestoken. Klantenservice laatste e-mail was of mijn grond niet waterpas zou zijn. Dan heb ik niets meer van hun gehoord. Never ever . Ik raad jullie deze site niet aan.

De zitbank van hoge kwaliteit!

Snelle levering. Bezorgers zijn vriendelijk. De zitbank is van hoge kwaliteit, comfortabel en mooi. Aanbevelen om te kopen!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Top gegaan. Bank als beschreven en netjes op 1 hoog zonder lift geleverd!!

Gewoon goed

De afspraak voor de levering ging perfect! De spullen werden keurig naar binnen gebracht! Met de duidelijke handleiding was het in elkaar zetten van de kasten een eitje! Gewoon goed lezen en goed kijken naar de panelen! Prachtig product!

Het zijn makkelijke kasten om snel in elkaar te zetten. Ook zien ze er mooi uit. Echter kwalitatief en op de langere termijn gaan zij niet lang mee denk ik. Het afstellen van de deurtjes gaat ook letterlijk niet, wat ik geaccepteerd heb. Kortom qua levering en contact niets op aan te merken, fantastisch zelfs. Echter qua duurzaamheid en kwaliteit valt het tegen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot