Blij met de kledingkast, monteren was nog even zoeken hoe e.e.a. In elkaar zat, maar uiteindelijk blij met het resultaat. Ook de bezorging verliep volgens planning!
Beste Wanda, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Geen afstandsbediening gekregen
Beste Manon, Bedankt voor je review. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en helpen je graag verder waar nodig. Neem gerust even contact met ons op, dan zorgen we samen voor een passende oplossing. Hartelijke groet, Team Meubella
Kaptafel is van erg slecht kwaliteit, net of het van de action is, maar dan wel 100 x duurder. Zeker niet aan te raden.
Beste Linde, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet is verlopen zoals je had gehoopt — dat is natuurlijk nooit onze bedoeling. We helpen je graag verder en lossen het zo snel mogelijk met je op. Wil je ons even een bericht sturen? Dan kijken we er direct naar. Hartelijke groet, Team Meubella
Simpel, werkt goed, goede producten en top levering.
Beste Tom, Dank voor de 5 sterren — super fijn om te zien dat je tevreden bent! Hartelijke groet, Team Meubella
In 2021 een vitrinekast aangeschaft bij Meubella. En nu, in 2026, ging er twee scharnieren kapot. Mail gestuurd aan Meubella of ze dit onderdeel nog voorradig hadden en zo ja, of zij dat mij, uiteraard tegen betaling, konden opsturen. Wie schets mijn verbazing dat ik het volgende antwoord kreeg: "Uiteraard kunnen we de defect scharnieren naleveren, de kosten zullen we op ons nemen". Vandaag de scharnieren ontvangen en de deur weer in de kast geplaatst. Wat een absolute Topservice van Meubella !
Beste Arnoud, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Mooie halkast gekocht. Monteren kon makkelijker (niet alle gaten zijn voorgeboord), maar eindresultaat staat prima.
Beste Peter, Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk dat elke bestelling soepel verloopt en staan altijd klaar om mee te denken. Neem gerust even contact met ons op als we nog ergens bij kunnen helpen — we kijken graag met je mee. Hartelijke groet, Team Meubella
dressoir kasten. Ben tevreden van de kasten mooi goede plaatmateriaal voor die prijs kan ik ze niet zelf maken . Alles is goed en correct verlopen tevreden van meubella .
Beste Peter, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Deur met zelf veroorzaakte schade ,kostenloos vergoed...super goed geregeld.. bedankt meubella.
Beste Ed, Dank voor je positieve review! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
snel geleverd, kleine beschadiging aan kast maar dezelfde dag opgelost
Beste e.hulshof, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Het in elkaar zetten van de kast ging goed. Duidelijke beschrijving die erbij zit.
Beste M. Herveld, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bureau zo goed bevalt en makkelijk te monteren was. Veel plezier ermee — en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Een heel mooi kastje voor een zeer respectabel prijs prima verpakt en met een hele duidelijke gebruiksaanwijzing goed lezen en het ziet er prachtig uit Ja, super
Beste JVR, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Mooi meubel voor een goede projd
Beste Rianne, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Het ging eenvoudig het kiezen en in elkaar Zetten ging ook goed en was duidelijk Snel verzonden en gebracht tot de deur en in de gang gezet goede service blij mee
Beste Peter, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het meubel zo goed bevalt en makkelijk te monteren was. Veel plezier ermee — en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Duidelijke communicatie,snelle levering,kwaliteit is top. Ga zo door,ik raad meubella iedereen aan.
Beste Bianca, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Ik ben altijd erg tevreden met de producten van Meubella. Echter nu niet. Ik heb in Februari salontafels gekocht. Afgelopen zaterdag zijn wij verhuisd en bij het uitpakken zagen wij dat de tafeltjes flinke krassen hadden en er een stuk afgebrokkeld was aan de poot. Deze tafels kan ik niet gebruiken waardoor het weggegooid geld is. Jammer.
Beste Kim, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad — dat is natuurlijk absoluut niet wat we willen voor onze klanten. We helpen je graag verder en kijken dit graag persoonlijk met je na. Wil je even contact met ons opnemen? Dan zorgen we dat dit netjes wordt opgepakt en zoeken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Meubella
zeer goede service en zeer vriendelijke- en behulpzame bezorgers
Beste Arjan, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed bevalt. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Meubella
Téllaro - Halkast met deur - Eikenpatroon aangeschaft. Kast is van uitstekende kwaliteit met duidelijke montage handleiding. Pakket is heel goed verpakt en de bezorging was prima. Zeer tevreden!
Beste Ton, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Geweldige service
Beste, Dank voor de 5 sterren — super fijn om te zien dat je tevreden bent! Hartelijke groet, Team Meubella
Levering correct volgens afspraak. Missend onderdeel direct nagezonden. Kleine beschadiging naar behoren afgewikkeld
Beste, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik aangenaam verrast was met de aankoop. Product van hoge kwaliteit en makkelijk te monteren. Wat de service betreft ook alles tip top in orde! Mooi op tijd, vriendelijk en tot aan de deur gebracht. Zoals het hoort, wat in deze tijd toch zeldzaam aan het worden is. Goed bezig!
Beste Debbie, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het meubel zo goed bevalt en makkelijk te monteren was. Veel plezier ermee — en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Kledingkast besteld maar deze kwam niet overeen met de specificaties op de website. Ik kwam gemakkelijk in contact met de klantenservice en we hebben samen een passende oplossing gevonden. Ook zijn de specificaties op de website aangepast.
Beste Nora, Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk dat elke bestelling soepel verloopt en staan altijd klaar om mee te denken. Neem gerust even contact met ons op als we nog ergens bij kunnen helpen — we kijken graag met je mee. Hartelijke groet, Team Meubella
Ik had een buffetkast besteld bij meubella die op woensdag geleverd zou worden. Op dinsdag 16.30 ontving ik een mailtje met daarin de boodschap dat de kast toch niet op voorraad was en dat de bestelling daarom geannuleerd werd. Direct heb ik geantwoord op deze mail, geprobeerd te bellen en ze via whatsapp te benaderen. Helaas zonder gehoor.
Beste Gino, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet is verlopen zoals je had gehoopt — dat is natuurlijk nooit onze bedoeling. We helpen je graag verder en lossen het zo snel mogelijk met je op. Wil je ons even een bericht sturen? Dan kijken we er direct naar. Hartelijke groet, Team Meubella
Bestellen van de kast ging snel, net als de levering. Communicatie was goed. We miste helaas wel de geleiders voor de deuren. Maar een telefoontje naar de klantenservice werd dit meteen opgepakt. Ook netjes op de hoogte gehouden van de nalevering.
Beste Bep, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het meubel goed bevalt. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Meubella
Heel tevreden over mijn bestelling! Het bestellen verliep makkelijk en duidelijk. De levering was snel en alles werd netjes en op tijd bezorgd. Goede service en een fijne ervaring. Zeker een aanrader!
Beste Imme, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Goede communicatie, goede prijs/kwaliteit, alles volgens afspraak, zeer vlugge levering, een aanrader
Beste Corine, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het meubel goed bevalt. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Meubella