Blij met de kledingkast, monteren was nog even zoeken hoe e.e.a. In elkaar zat, maar uiteindelijk blij met het resultaat. Ook de bezorging verliep volgens planning!

Geen afstandsbediening gekregen

Geen afstandsbediening gekregen

Slecht kwaliteit

Kaptafel is van erg slecht kwaliteit, net of het van de action is, maar dan wel 100 x duurder. Zeker niet aan te raden.

top service en levering

Simpel, werkt goed, goede producten en top levering.

In 2021 een vitrinekast aangeschaft bij Meubella. En nu, in 2026, ging er twee scharnieren kapot. Mail gestuurd aan Meubella of ze dit onderdeel nog voorradig hadden en zo ja, of zij dat mij, uiteraard tegen betaling, konden opsturen. Wie schets mijn verbazing dat ik het volgende antwoord kreeg: "Uiteraard kunnen we de defect scharnieren naleveren, de kosten zullen we op ons nemen". Vandaag de scharnieren ontvangen en de deur weer in de kast geplaatst. Wat een absolute Topservice van Meubella !

mooi meubel voor een schappelijke prijs

Mooie halkast gekocht. Monteren kon makkelijker (niet alle gaten zijn voorgeboord), maar eindresultaat staat prima.

goede ervaring

dressoir kasten. Ben tevreden van de kasten mooi goede plaatmateriaal voor die prijs kan ik ze niet zelf maken . Alles is goed en correct verlopen tevreden van meubella .

Deur met zelf veroorzaakte schade ,kostenloos vergoed...super goed geregeld.. bedankt meubella.

goede service en zeker klantvriendelijk

snel geleverd, kleine beschadiging aan kast maar dezelfde dag opgelost

Hele mooie kast, zeer blij mee.

Het in elkaar zetten van de kast ging goed. Duidelijke beschrijving die erbij zit.

Gewoon perfect

Een heel mooi kastje voor een zeer respectabel prijs prima verpakt en met een hele duidelijke gebruiksaanwijzing goed lezen en het ziet er prachtig uit Ja, super

Mooi meubel voor een goede projd

Goede service en snel verzonden

Het ging eenvoudig het kiezen en in elkaar Zetten ging ook goed en was duidelijk Snel verzonden en gebracht tot de deur en in de gang gezet goede service blij mee

Super goed

Duidelijke communicatie,snelle levering,kwaliteit is top. Ga zo door,ik raad meubella iedereen aan.

Slechte kwaliteit

Ik ben altijd erg tevreden met de producten van Meubella. Echter nu niet. Ik heb in Februari salontafels gekocht. Afgelopen zaterdag zijn wij verhuisd en bij het uitpakken zagen wij dat de tafeltjes flinke krassen hadden en er een stuk afgebrokkeld was aan de poot. Deze tafels kan ik niet gebruiken waardoor het weggegooid geld is. Jammer.

Goede kwaliteit, zeer goede service en zeer vriendelijke- en behulpzame bezorgers

zeer goede service en zeer vriendelijke- en behulpzame bezorgers

Prima kwaliteit en keurig afgeleverd

Téllaro - Halkast met deur - Eikenpatroon aangeschaft. Kast is van uitstekende kwaliteit met duidelijke montage handleiding. Pakket is heel goed verpakt en de bezorging was prima. Zeer tevreden!

Super kwaliteit

Geweldige service

Goede kwaliteit en uitstekende service

Levering correct volgens afspraak. Missend onderdeel direct nagezonden. Kleine beschadiging naar behoren afgewikkeld

Zeer goed product en service! Zeldzaam in 2026!

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik aangenaam verrast was met de aankoop. Product van hoge kwaliteit en makkelijk te monteren. Wat de service betreft ook alles tip top in orde! Mooi op tijd, vriendelijk en tot aan de deur gebracht. Zoals het hoort, wat in deze tijd toch zeldzaam aan het worden is. Goed bezig!

Niet top, maar super goed opgelost!

Kledingkast besteld maar deze kwam niet overeen met de specificaties op de website. Ik kwam gemakkelijk in contact met de klantenservice en we hebben samen een passende oplossing gevonden. Ook zijn de specificaties op de website aangepast.

Bestelling geanulleerd om 16.30 voor de bezorgdatum.

Ik had een buffetkast besteld bij meubella die op woensdag geleverd zou worden. Op dinsdag 16.30 ontving ik een mailtje met daarin de boodschap dat de kast toch niet op voorraad was en dat de bestelling daarom geannuleerd werd. Direct heb ik geantwoord op deze mail, geprobeerd te bellen en ze via whatsapp te benaderen. Helaas zonder gehoor.

Prima kwaliteit kast. Snelle levering. Goede communicatie.

Bestellen van de kast ging snel, net als de levering. Communicatie was goed. We miste helaas wel de geleiders voor de deuren. Maar een telefoontje naar de klantenservice werd dit meteen opgepakt. Ook netjes op de hoogte gehouden van de nalevering.

Heel tevreden: eenvoudig besteld, snel geleverd en een topservice, zeker een aanrader!

Heel tevreden over mijn bestelling! Het bestellen verliep makkelijk en duidelijk. De levering was snel en alles werd netjes en op tijd bezorgd. Goede service en een fijne ervaring. Zeker een aanrader!

Alles perfect

Goede communicatie, goede prijs/kwaliteit, alles volgens afspraak, zeer vlugge levering, een aanrader

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot