Heel tevreden: eenvoudig besteld, snel geleverd en een topservice, zeker een aanrader!

Heel tevreden over mijn bestelling! Het bestellen verliep makkelijk en duidelijk. De levering was snel en alles werd netjes en op tijd bezorgd. Goede service en een fijne ervaring. Zeker een aanrader!

Alles perfect

Goede communicatie, goede prijs/kwaliteit, alles volgens afspraak, zeer vlugge levering, een aanrader

Super… behalve het in elkaar zetten

De kast is super mooi en staat prachtig, alleen het in elkaar zetten was vreselijk, op het boekje staat dat het 90 minuten duurt maar wij zijn ruim 12 uur bezig geweest. de handleiding is zo cryptisch, alle schroeven zitten in verschillende zakjes verspreid alle zakjes open moeten maken voor de verschillende stappen. Het in elkaar zetten was vreselijk maar het eindresultaat mag er zeker wezen!! In elkaar laten zetten zou 430 euro kosten ( wij snappen nu waarom )

Mooie producten super service

Geweldig!

Het salon Ceasar is van super kwaliteit! Ik ben heel tevreden . Meubella is heel behulpzaam en geven een super service!

Goede service en prachtige kast! Heel blij met onze aankoop’

Snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten! Eén deurtje was beschadigd, maar via appen kreeg ik heel snel een nwe bezorgd! Zeker een aanrader dus!

Goed contact vriendelijke medewerkers snel geholpen met alles

Onlangs heb ik hier een kledingkast gekocht en ik kan zeggen dat ik er dol op ben. Hij is erg mooi en heel ruim. De levering was snel en hoewel er een paar onderdelen ontbraken, werden die meteen nageleverd. Bovendien hebben ze een uitstekende klantenservice. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Helemaal goed!

Makkelijk te bestellen, snelle verzending en goede klantenservice! De kasten zien er goed uit en zijn makkelijk in elkaar te zetten.

bankstel Was Zoals Hij Op De Site staat Makkelijk Te Monteren Zeer goed verpakt Bezorgers echt Heel Goed Vriendelijk Goed Gedaan Meubella

mooie communicatie

We hadden een wisselstuk gevraagd en zonder problemen deze bekomen

Mooie kast, maar niet praktisch.

Mooie kast qua uiterlijk. Echter werkt het openen van de kast erg onpraktisch. Het is een druk systeem maar de hele kast wankelt en je moet zo hard drukken voordat die opengaat. Werkt totaal niet. Ik ga er maar handvaten opzetten

Nice dish dresser

The dresser meets my expectations; it looks exactly like the photo and is very nice. However, the frame could be a little sturdier.

Mooie eettafel snelle levering

Snelle service, goede kwaliteit!

Werd via mail op de hoogte gehouden, snel geleverd. Sterk meubel en net zo mooi als op de foto’s!

Tevreden over de aankoop!

Het artikel ( bed en matras) voldoet volledig aan mijn wensen. Ook de levering en de communicatie waren perfect.

Een salon tafel en tv meubel besteld

Salontafel en tv meubel besteld. Beide kwamen beschadigd binnen. Hierop contact opgenomen. De tv meubel maar zo gehangen dat je er niks van zag maar de salontafel was beschadigd en daarvoor wilden ze me of €80 geven of een nieuwe tafel blad waar ik 8 weken op moest wachten. Aangegeven dat dit hun eigen schuld is en ik er niks aan kan doen maar daar hadden zij ***** aan. Of ik kreeg maar €80 terug terwijl de tafel €280 was of 8 weken wachten. Dit terwijl zij zelf schuld waren. Uiteindelijk maar de €80 genomen dus de tafel van €280 weg kunnen doen en een nieuwe moeten bestellen. Voor mij nooit meer meubella!!!!

Levering en contact was oké. Prijs kwaliteit niet oké

Mooie kast. Moet helemaal in elkaar gezet met onduidelijke beschrijving en slechte kwaliteit. Veel te duur voor het werk en de kwaliteit

Tevreden

Prijs kwaliteit ok

Super blij met mijn meubels!

Ik twijfelde eerst om te bestellen omdat het stuk goedkoper is dan gelijksoortige kasten/dressoirs in meubelzaken maar door positieve reviews toch besloten om mijn dressoir, vitrinekast en tv meubel te bestellen en dat was een top keus! Het zijn hele mooi kasten en goed in elkaar te zetten en betaalbaar. Als je twijfelt zou ik het gokken; zeker doen!

Goed artikel

We hebben een schoenenkast gekocht bij Meubella en zijn tevreden over het artikel. Het kost even tijd om de kast in elkaar te zetten, maar alles past en het eindresultaat is goed.

Top service.

Ik heb 3,5 jaar een bank gekocht. Toen is hij gaan schuren bij de zitting. Toen gebeld met klantenservice. Ik moest wat foto sturen en een dag later kreeg ik een mail terug dat ze stofdeeltjes gaan bestellen en herstellen. Zonder kosten. Wel top service van ze. Krijg je niet altijd van sommige bedrijven. Top service van meubella die voor hun klanten staan.

Goede communicatie

Goede service en fijne communicatie

Snelle levering. Bleek dat de kleur van het meubel net niet paste in ons interieur. Mail verstuurd naar klantenservice en binnen een paar dagen werd het meubel weer opgehaald. Zeer snelle terugbetaling

Super tevreden enkel voor het eerst iets minder product!

Als we het over Meubella hebben ben ik altijd tevreden over de klantenservice, snelle vriendelijke levering en snelle reactie als er een probleem is. Alleen was ik dit keer iets minder tevreden over het artiekel, een bankstel van €2300 afgeprijsd naar €2100 waar dan niet de naat mooi afgewerkt is vind ik wel een min puntje. Blijkbaar hoorde dit zo bij het model wat ik zeer jammer vond. Verder 5 ⭐️

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot