Al vaker bij Meubella gekocht en ben...

Al vaker bij Meubella gekocht en ben zeer tevreden over de producten en als je een vraag heb een fijne communicatie.

Net goed genoeg.

Contact met klanten service is goed. Transport ook, maar goedkope meubels die net niet afzetterij zijn.

Mooie kast en snel geleverd

Mooie kast en snel geleverd

Instellation is hell!!

Instellation is hell!!

beautiful pictures but the installation...

beautiful pictures but the installation will make you hate your life. most of the times you have to guess what goes where, the instructions are absolutely terrible. the holes for the screws are in the wrong place. Ikea is lovely in comparison.

Goed dressoir gekocht

Bestelling plaatsen was snel en efficient, met snelle en goede bezorging. Ook een goede prijs naar kwaliteit verhouding. Mijn enige klachten zijn dat de instructies van het dressoir dat ik besteld had erg verwarrend waren. Het was heel moeilijk om te zien welk blad wat was en hoe ze om moesten liggen waardoor fouten maken snel gebeurden. Ook was geen enkel blokje, zakje, blad, etc gemarkeerd met een nummer wat het eens verwarrender maakte.

Chique tv meubel

Netjes optijd geleverd, Ik ben tevreden

Voldoet aan de verwachting.

Voldoet aan de verwachting.

Snelle nette levering

Snelle nette levering, meubels precies als afbeelding. Handleiding was ook voor zichzelfsprekend, alleen zaten de meubels door elkaar heen in de dozen. Uitzoeken hiervan kost best wat tijd.

Leuk dressoir voor prima prijs

Leuk dressoir voor prima prijs

De zitbank van hoge kwaliteit!

Snelle levering. Bezorgers zijn vriendelijk. De zitbank is van hoge kwaliteit, comfortabel en mooi. Aanbevelen om te kopen!

Slordige bedrijf!

referentie nummer 101181987 Ik heb een tv kast besteld, ik heb het netjes ontvangen, ik wilde afgelopen zondag monteren, maar helaas zat achterwand niet in verpakking, omdat miste deze onderdeel, ik kon het niet monteren, ik heb gelijk via Wahtsap daarover bericht gestuurd, maandag ze hebben gereageerd en ze zeiden deze is op voorraad en we gaan zsm opsturen, ik heb het nog steeds niet ontvangen, weer bericht gestuurd, ze zeiden dat loop van volgende week we gaan opsturen ?? ik vind erg slechte zaak en erg slordig dat ze vergeten een pakt NIET compleet sturen en daardoor we moeten langer dan 1 week wachten...?!!! En nog steeds onduidelijk welke dag volgende week het wordt opgestuurd!!! Ik hoop het voor monteren niet andere problemen tegen komen! Het was ook niet goedkope tv kast!

Mooie kast.

Mooie kast, ook niet moeilijk op te bouwen. Top!! Dankuwel

Zeker een aanrader

Werd goed op de hoogte gehouden en ze waren super op tijd. Ik raad ze zeker aan!

Mooie spullen zoals op de website...

Mooie spullen zoals op de website staat. De eerste aflevering was niet helemaal compleet, de nalevering was wel goed

snel en betrouwbaar!

snel en betrouwbaar!

alles goed en netjes ontvangen

alles goed en netjes ontvangen

Product informatie klopt niet helemaal

Product informatie klopt niet helemaal. Nachtkastjes besteld. Op de foto leken deze volledig mat. Toen we de nachtkastjes uitpakte was alleen het frontje glans en de rest mat. Contact op genomen en ze wisten zelf ook niet helemaal of deze glans of mat moesten zijn. Kon alles wel netjes terug sturen en klantenservice was wel snel!

Een kast besteld

Een kast besteld , was de dag meteen geleverd. Top service , dacht ik. Maar tevergeefs! Begin ik de kast in elkaar te zetten is er een gaatje in de plank verkeerd geboord, inderdaad ja hoe gek?Maar de gaatjes stonden gewoon te ver. Daardoor contact gehad voor dit te melden. Ook dan waren ze nog vriendelijk en kreeg ik een nieuwe plank opgestuurd. Maar ook daar weer tevergeefs want nog geen plank ontvangen. En ik denk dan als je een kast op 1 dag kan verzenden hoelang kan je dan zo moeten wachten op 1 plank? Nu, ga ik dus nog verder met bekijken van de kast & let op.. gewoon NOG een plank verkeerd geboord. Echt , dit kan toch niet?! Ik probeer weer contact op te nemen maar deze keer moeilijker en krijg ik ook in het Engels te horen dat ik de plank zou verkeerd gemonteerd hebben aan een andere plank. Terwijl ze gewoon niet deftig kijken naar de foto. En ik 100% zeker weet dat ik de stappen goed gevolgd heb en er gewoon weer een fout in zit. Nu moet ik dus gewoon nog steeds wachten tot ze deftig contact met me opnemen en met een deftig voorstel komen. Want ik heb de kast in perfecte staat zeer snel nodig voor mijn dochter !

Het is een schitterende kast

Het is een schitterende kast, maar een crime om hem in elkaar te zetten omdat de beschrijving lastig in elkaar zit. Kwalitatief een prachtige kast en is goed gelukt. 2 volle dagen aan gewerkt met 2 personen.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Top gegaan. Bank als beschreven en netjes op 1 hoog zonder lift geleverd!!

Wat een mooi aanbod en wat een lage...

Wat een mooi aanbod en wat een lage prijzen, dan zal de kwaliteit wel niets zijn...nou, mooi niet! Na het vlotte bestellen, de vlottere bezorging en het spannende openen van de verpakking, was de verrassing groot. Geweldige kwaliteit, niets beschadigd door de gedegen verpakking en alles compleet. Daar kan menige Zweedse meubeldiscounter een puntje aan zuigen. Snel in elkaar gezet en vervolgens genieten van een mooi en stevig tv meubel, dat bij de concurrent het dubbele kost (als het leverbaar is..). Geen punt van kritiek kunnen vinden.

Correcte levering

Correcte levering Degelijk materiaal Zeer klantvriendelijk Een aanrader !!

Fijne levering goede zaak

Fijne levering goede zaak

Fast delivery

Fast delivery , very good quality

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot