alles

alles, snel en efficient. gewoon perfect

Goede kwaliteiten.

Goede kwaliteiten.

Tevreden

Precies zoals het online was weergegeven en beschreven en snelle bezorging.

De kasten zijn van uitstekende...

De kasten zijn van uitstekende kwaliteit, snelle levering en professionele communicatie. Erg tevreden!

Goede ervaring

Netjes bezorgd op de gewenste dag. Bestellen online was easy en snel geregeld.

Het functioneert, maar kan veel beter

Snel geleverd en goede prijs. Kwaliteit is erg matig. De kast functioneert, maar is totaal niet stevig en mooier op het plaatje dan in het echt. Deze kast kun je absoluut niet los neerzetten, moet echt vast aan de muur anders valt hij gewoon om als je hem open doet. Ik geef volgende keer iets meer geld uit voor betere kwaliteit

Heel tevreden met de service!

Heel tevreden met de service!

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten met een goede beschrijving Hangt mooi in de woonkamer!!

Product is minder kwalitatief en heeft...

Product is minder kwalitatief en heeft een heel onduidelijk montage instructie. Alleen bezorging was perfect, product niet.

Onlangs een salontafel besteld!

Onlangs een salontafel besteld! Snel geleverd en prima kwaliteit.

mooie tv kast

Gewoon goed ,snelle levering

Gewoon goed ,snelle levering

De bestelling werd snel geleverd

De bestelling werd snel geleverd. Nog even telefonisch contact gehad, snel geholpen.

Mooi, degelijk materiaal voor een mooie prijs

Super degelijk materiaal tegen een schappelijke prijs, we hebben er bijna de hele slaapkamer van. Snelle levering!

The product was delivered punctually

The product was delivered punctually, and its quality met expectations.

Very pleased with everything

Very pleased with everything. Delivery was fast and on the time. Furniture is good quality.

De kwaliteit vind ik niet je van het.

De kwaliteit vind ik niet je van het. Het is een bed wat je over twee of drie jaar weer moet vervangen. Dus niet mijn ding.

Mooi

Mooie spullen

Super snelle levering en netjes binnen...

Super snelle levering en netjes binnen gebracht. De kledingkast was vrij eenvoudig in elkaar te zetten als je instructies volgt.

Kledingkast snel geleverd

Kast snel geleverd. De kledingkast is van een goede kwaliteit.

Arme kwaliteit

Geen goeie kwaliteit, veel te klein dan op de fotos. De kleur zit nog goed net als op de fotos maar zou niet voor de tweede keer bestellen.

Levering op tijd en goed

Levering op tijd en goed

Prima, leuk bed voor leuke prijs. Een deel van de schroeven zelf vervangen omdat deze niet goed in het hout geschroefd konden worden.

slechte ervaring..

slechte ervaring.... krijg een bed bezorgd die totaal niet zoals op de foto is...maar ze kunnen niks doen ? kleine vergoeding zou fijn zijn kost 380 het bed vo04dat geld verwacht ik wel de juiste onderdelen en niet een andere hoofdbord dan dat ik heb gekregen heel slecht..

Kast besteld en snel geleverd

Kast besteld en snel geleverd. Keurig half uur voor ze kwamen ook gebeld. Kast bleek niet te kloppen, onder en zijpanelen klopten niet. Gebeld en binnen paar dagen opgelost. Krijgen nu nieuwe panelen. Netjes en snel opgelost!!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot