BESTEL GEEN KAST
BESTEL GEEN KAST!!
Onze kast valt na nog geen jaar oud uit elkaar, de deuren vallen continu uit hun rails en daardoor zijn de schroeven doorgedraaid. Nu vallen onze deuren uit de kast, de zij kanten staan krom en alle planken liggen eruit, ik heb 749euro hiervoor betaald en ik ben uitermate teleurgesteld hierdoor.
Ze willen me 150euro voor het ongemak aanbieden, ik koop daar geen nieuwe kast voor? En ik heb ook nog eens 2 jaar garantie.
Ik ben al langer dan een week in de weer aan het mailen, maar ik wacht constant op reactie. Nu al 6 dagen geen antwoord op mijn mail, mijn geduld is op.
Antwoord op de reactie;
Uitermate belachelijk antwoord, het achterschot hebben wij zeker goed gemonteerd, deze is letterlijk in elkaar gezakt en inderdaad de stevigheid van de kast verloren. Wij hebben netjes het boekje gevolgd en alles goed gemonteerd, alleen de kwaliteit is gewoon bagger. De schroefjes van de zogezegde wieltjes van de kastdeuren waren ook zeker wel geplaatst, alleen als je een probleem met deze deur hebt omdat deze meerdere keren uit zijn groeven schiet omdat de kast gewoon scheef is en je deze continu moet aanpassen om hem op dat moment weer aan te draaien moeten die er weer uit. De deuren zijn nu op dit moment niet eens in de kast aanwezig, dus ik vind dit alles behalve eerlijk!!
Buiten dat hebben jullie wel de tijd om reviews te beoordelen maar al 6 dagen op een mail antwoorden dat kunnen jullie niet?