BESTEL GEEN KAST

BESTEL GEEN KAST!! Onze kast valt na nog geen jaar oud uit elkaar, de deuren vallen continu uit hun rails en daardoor zijn de schroeven doorgedraaid. Nu vallen onze deuren uit de kast, de zij kanten staan krom en alle planken liggen eruit, ik heb 749euro hiervoor betaald en ik ben uitermate teleurgesteld hierdoor. Ze willen me 150euro voor het ongemak aanbieden, ik koop daar geen nieuwe kast voor? En ik heb ook nog eens 2 jaar garantie. Ik ben al langer dan een week in de weer aan het mailen, maar ik wacht constant op reactie. Nu al 6 dagen geen antwoord op mijn mail, mijn geduld is op. Antwoord op de reactie; Uitermate belachelijk antwoord, het achterschot hebben wij zeker goed gemonteerd, deze is letterlijk in elkaar gezakt en inderdaad de stevigheid van de kast verloren. Wij hebben netjes het boekje gevolgd en alles goed gemonteerd, alleen de kwaliteit is gewoon bagger. De schroefjes van de zogezegde wieltjes van de kastdeuren waren ook zeker wel geplaatst, alleen als je een probleem met deze deur hebt omdat deze meerdere keren uit zijn groeven schiet omdat de kast gewoon scheef is en je deze continu moet aanpassen om hem op dat moment weer aan te draaien moeten die er weer uit. De deuren zijn nu op dit moment niet eens in de kast aanwezig, dus ik vind dit alles behalve eerlijk!! Buiten dat hebben jullie wel de tijd om reviews te beoordelen maar al 6 dagen op een mail antwoorden dat kunnen jullie niet?

Slechte service

De zetel werd een eerste maal kapot geleverd. Alle stukken (3) waren gewoon onbruikbaar. Meteen Meubella verwittigd en zij gingen meteen een omruiling inplannen. Na een week werd opnieuw een zetel geleverd. Ditmaal wel in goede staat. Echter wisten zij niets af van de ophaling en zat ik dus met een serieus plaatsgebrek. Opnieuw Meubella gecontacteerd maar geen reactie. Echter kreeg ik opeens een order via mail toegestuurd waarin stond dat de defecte zetel pas 2 dagen later zou opgehaald worden. Er werd mij niet gevraagd of ik uberhaupt wel thuis zou zijn op die dag. Uiteindelijk komen ze 2 dagen later de zetel ophalen. Er kwam 1 persoon af die zelfs niet op de hoogte was dat het om een zetel ging in 3 stukken. Hij zei me dat hij dit niet kon meenemen door plaatsgebrek in zijn camionet. Na melding bij zijn verantwoordelijke, verplichte die de koerier om de zetel alsnog mee te nemen. De koerier heeft enorm gesukkeld om alles naar buiten te krijgen. Daarna heeft hij serieus wat werk gehad om zijn camionet in te laden met de defecte zetel. Kortom, in de toekomst zal ik niet meer bij Meubella bestellen. Ik ben zeer teleurgesteld over hun service.

Kwaliteit maar verkeerd

We hadden hoekbank Montana gekocht bij Meubella. Mooie website en enorm snelle levering! Goede service daarbij om tot ons verdiep te leveren, vriendelijke mensen. Echter daar stoppen de punten. De hoekzetel die wij gekocht hadden was de verkeerde kleur (we kregen grijs in plaats van beige) en de hoek stond aan de andere kant (op de verpakking stond de kant wel juist beschreven). Het is een zeer harde zetel maar op zich wel stevig en kwaliteitsvol. De ribstof is zacht, de vulling niet. Leuk dat je kussentjes bij krijgt maar deze zijn opnieuw enorm hard en niet comfortabel. De poten bevestigen verliep heel moeilijk. De 2 stukken van de zetel aan elkaar bevestigen is dan wel heel gemakkelijk. We houden de zetel omdat het wel nog gaat, maar ik zou het niet opnieuw kopen, zeker niet voor die prijs of aanraden aan iemand anders.

Snelle levering .en redelijk prijzen

Snelle levering .en redelijk prijzen

Snelle levering ,goede kwaliteit,en...

Snelle levering ,goede kwaliteit,en correcte service en na service. Handleiding zou duidelijker mogen en nummering op de inhoud was een hele puzzel om het ineen te steken.

Mooie kledingkast

De kledingkast werd bezorgd op zaterdag, zoals afgesproken. Het was een hele puzzel om de kast in elkaar te zetten. De gebruiksaanwijzing met de beschrijving had wat duidelijker kunnen zijn. Het is mooie kast met schuifdeuren.

Product niet naar verwachting

Snelle duidelijke levering, maar product is niet naar verwachting. Is niet schoon te krijgen van vette vingers. Ook is het sluitsysteem verschrikkelijk. Deze zou vast moeten zitten. Maar als je je lade indrukt zodat deze zou moeten sluiten, springt deze vanzelf weer open. Meubella geeft aan dat dit bij hun systemen altijd zo is, en het dus ons eigen probleem is. Jammer, want het is wel een mooi product.

Je wordt goed op de hoogte gebracht...

Je wordt goed op de hoogte gebracht vanaf bestelling tot bezorging.

Eind resultaat is mooi

Eind resultaat is mooi, goed en degelijk. De handleiding kan aanzienlijk beter en duidelijker. Ook de zakken met bouten en schroeven enz kan veel beter, alles zit door elkaar heen.

Duidelijke website

Duidelijke website, zeer vlotte en ongecompliceerde afhandeling van mijn bestelling. Mijn bestelling werd op dag en uur geleverd zoals afgesproken. Duidelijke handleiding om het bed te monteren, prijs kwaliteit is top. Kortom heel tevreden.

De levering werd tijdig en correct...

De levering werd tijdig en correct geleverd. Vriendelijke service.

Netjes afgelever.

Netjes afgelever. Binnen gezet door de bezorgers in de kamer waar het moest staan. Stevig verpakt en duidelijke beschrijving.

Super mooie kwaliteit kast besteld en...

Super mooie kwaliteit kast besteld en ik kon optie in 3 delen betalen kiezen, super fijn als je even krap zit( wat niet elke bedrijf heeft) en de volgende dag ook meteen binnen.

Verkeerde geleverde bank

Bank besteld en er werd een verkeerde bank geleverd. Na verschillende berichten over en weer kwamen ze tot de conclusie dat de bank niet meer geleverd kon worden maar ze hadden een zelfde soort bank maar die was 50 euro duurder. Daar ben ik niet mee akkoord gegaan omdat we toen we de bank besteld hadden was de bank wel voorradig dus een mail gestuurd dat ik de nieuwe bank wel wilde hebben maar voor de de prijs die ik betaald had. Zonder morren gingen ze hiermee akkoord en de nieuwe bank werd 2 dagen later geleverd en de verkeerd bezorgde bank werd mee teruggenomen. ondanks dat we een week hebben moeten kamperen in huis vind ik toch dat de service goed is en de bank is mooi. Bezorgers waren ook heel behulpzaam.

Mooi product wij zijn er erg blij mee.

Mooi product wij zijn er erg blij mee. P.s. De doos was goed ingepakt met houtenplakken om niet beschadigd te worden dat vind ik vergeleken met andere leveranciers heel goed.

Vraiment nimporte quoi depuis quon...

Vraiment nimporte quoi depuis quon devrait venir recuperer mon colis car il mont envoye le mauvais article jusqua present rien

Tevreden!!

Tevreden!!

Tv meubel

Snelle en correcte levering in Belgie,netjes en stevig verpakt.Alle onderdelen van het tv meubel waren aanwezig.(en het zijn er veel)

Bureau

Het is een mooie bureau alleen is de handleiding niet duidelijk waardoor het moeilijker is om de bureau in elkaar te zetten. Het heeft meer tijd gekost dan 250 min (staat dat het zolang duurt). Ook waren de onderdelen niet genummerd wat handig zou kunnen zijn want dat moet je ook allemaal zelf uitvogelen. In een onderdeel zat ook ergens geen gat die moest je zelf maken. Het heeft veel tijd gekost om de bureau in elkaar te zetten.

Materiaal van slecht kwaliteit

Materiaal van slecht kwaliteit . Gelukkig ben ik wel handig en heb ik het kunnen verstevigen op enkele plekken.

betrouwbaar

goede ervaring

Goede snelle levering

Goede snelle levering

De kast deuren zijn gelijk kapot gegaan...

De kast deuren zijn gelijk kapot gegaan de deurscharnieren liggen eruit net karton

Product snel geleverd

Product snel geleverd. Zit er mooier uit dan als op de fotos zelfs. Helemaal blij mee

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot