Vraiment nimporte quoi depuis quon...

Vraiment nimporte quoi depuis quon devrait venir recuperer mon colis car il mont envoye le mauvais article jusqua present rien

Tevreden!!

Tevreden!!

Tv meubel

Snelle en correcte levering in Belgie,netjes en stevig verpakt.Alle onderdelen van het tv meubel waren aanwezig.(en het zijn er veel)

Bureau

Het is een mooie bureau alleen is de handleiding niet duidelijk waardoor het moeilijker is om de bureau in elkaar te zetten. Het heeft meer tijd gekost dan 250 min (staat dat het zolang duurt). Ook waren de onderdelen niet genummerd wat handig zou kunnen zijn want dat moet je ook allemaal zelf uitvogelen. In een onderdeel zat ook ergens geen gat die moest je zelf maken. Het heeft veel tijd gekost om de bureau in elkaar te zetten.

Materiaal van slecht kwaliteit

Materiaal van slecht kwaliteit . Gelukkig ben ik wel handig en heb ik het kunnen verstevigen op enkele plekken.

betrouwbaar

goede ervaring

Goede snelle levering

Goede snelle levering

De kast deuren zijn gelijk kapot gegaan...

De kast deuren zijn gelijk kapot gegaan de deurscharnieren liggen eruit net karton

Product snel geleverd

Product snel geleverd. Zit er mooier uit dan als op de fotos zelfs. Helemaal blij mee

Op de foto leek het kastje mooier dan...

Op de foto leek het kastje mooier dan in werkelijkheid. De kwaliteit valt mij tegen. Er werd wel snel gereageerd, om de kapotte planken te laten omruilen. Helaas was ondanks de verpakking er toch nog een plank beschadigd. Daarna is er een voorstel gedaan om dan een vergoeding te betalen.

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Goed en stevig verpakt.

Nieuwe bank

Fijne service, snel geleverd. Goede kwaliteit

Top bank & top service!

De website is duidelijk & heel makkelijk te gebruiken. Ik heb hier mn eerste bank gekocht en ik ben een super blij mee! De bezorging was ook top, ze bezorgde tot in mn woonkamer! En ze waren ook heel erg vriendelijk & behulpzaam. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe bank en vergeleken met andere winkels zijn de prijzen betaalbaar en de kwaliteit die je ziet krijg je zeker terug!

Heel happy er mee

Had al een andere kast van Meubella besteld waar ik zeer tevreden over was, ook deze kast voldoet aan alles, volgende keer als ik weer iets nodig heb kom ik hier weer.

Top product

Mooi, degelijk en gemakkelijk in elkaar te zetten.

perfect

Hele mooie meubels, super snel geleverd en goede communicatie!

Op de foto lijkt het groter en mooier .

Op de foto lijkt het groter en mooier . Geen monteur voor belgie. Je kan beter bij ikea kopen

Het is een goed bedrijf maar slechte keuze in leverings bedrijf

Het is een goed bedrijf goede producten Maar ze hebben helaas een slecht pakjes bedrijf voor de leveringen dhl . Ik heb helaas het product moeten terug sturen omdat zij niet kunnen leveren heb altijd problemen met dhl gls ups . Bij deze kwamen ze eerst niet leveren omdat er een vertraging was alle begrip voor maar dan staan ze uit niks toch aan de deur met deel 2/2 en deel 1/2 niet dat hebben ze niet bij en op een andere dag na veel gemail krijg ik een mail van dhl dat ze langs zijn geweest maar dat de chauffeur mijn adres niet vond en dat ik mijn adres moest controleren voor ze terug kwamen kom seg paar dagen daarvoor zijn ze nog geweest er is altijd iets met dat pakjes bedrijf ik heb nog nooit 1 pakketje van dhl gls of ups op tijd gehad of kompleet .. en het was weer een bestelling voor zo laat aangekocht volgende dag geleverd en na een week had ik deel 1/2 nog niet dus heb ik alles geannuleerd

Kledingkast gekocht bij Meubella

Kledingkast gekocht bij Meubella. Er zat een prima beschrijving bij en we hielden zelfs onderdelen over. Er zaten dus genoeg onderdelen bijgesloten. Ook fijn dat je een dag kon kiezen voor de levering. Werd ook keurig bezorgd door vriendelijke bezorgers.

Mijn linnenkast

Bezorgd op de dag dat ik gevraagd heb, Netjes afgeleverd door twee beleefde jonge mannen Twee kleine beschadigingen Beschrijving voor de kast in elkaar te zetten was duidelijk.

Nice bed

The bed was good as expected, very easy to assemble and the delivery was great experience

Alles goed kan niet beter!10 plus

Alles goed kan niet beter!10 plus

Ben er tevreden mee

Ben er tevreden mee

Snelle levering goede oplossing...

Snelle levering goede oplossing problemen

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot