In een woord geweldig

In een woord geweldig

Grosse arnaque

Fuyez ce site cest une grosse arnaque apres avoir commande un bureau chez eux jai re�u un bureau totalement different de celui que javais commande et en plus re�u casse et en mauvais etat! De plus limage du bureau sur le site netait apparement pas correct. Donc leur site nest m�me pas a jour ... Vous induisez les gens en erreur pour quils achetent et faite de la publicite mensongere !!! Cest honteux!!! Lorsque jai demande a �tre rembourse ils voulaient que Moi je leur renvoie le colis...?! Une fois le colis rendu je pourrais seulement la soit disant �tre rembourse... Nayant aucune garantie de leur part bande de voleur jai prefere ne rien leur rendre...! Jai perdu mon temps et mon argent, Fuyez !

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Netjes

Netjes, ook de bezorgers waren heel vriendelijke en behulpzaam

Ik kocht een bed

Ik kocht een bed, goede kwaliteit, redelijke prijs, hoge kwaliteit en snelle levering

Super goed alles netjes aan gekomen

Super goed alles netjes aan gekomen. Ontzettend goed geholpen. Door bezorgers keurig neten jongens met heerlijk babbel Besteld de volgende dag had in huis staan. Dikke 10 dus voor jullie

Hele mooie hoekbank en mooie prijs en snelle levering in 1 woord uitstekend

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

De juiste levering

De juiste levering, op datum Mooi product

Voor mijn moeder een tv meubel en...

Voor mijn moeder een tv meubel en salontafel besteld. De salontafel kwam uit de verpakking met een beschadiging van de hoek van de bodemplaat. Ook zat de handleiding er niet bij. Dat alles werd door de klantenservice prima opgelost. De handleiding kreeg ik de dag na de mail hierover doorgemaild met ook het voorstel om een nieuwe onderplaat te laten toesturen of liever 40 euro korting op het aankoopbedrag. Ik zou Meubella wel aanraden om te overwegen een andere bezorgdienst te kiezen dan DPD. Als je kan kiezen dat je het zaterdag bezorgd wilt krijgen en je krijgt het dan maandag pas, is dat gewoon teleurstellend. Los nog van de beschadiging bij transport dus.

Prima service. Goede qualiteit ! Echre aanrader!!!!

Mooie bank gekocht, goede prijs / kwaliteit

We hebben een prachtige bank gekocht bij Meubella voor een zachte prijs. Kwaliteit is voor nu verassend goed! Fijne stevige bank. Hij was op voorraad, dus levering kon snel plaats vinden. De bank werd ook door een fijn bedrijf geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden voor de levering en kort van te voren nog eens gebeld. Alles bij elkaar een goede ervaring.

Snel en goed geleverd, prima product

Snel en goed geleverd. Mooi product, maar de �push-open werkt niet goed (ook na verstellen) dat is jammer. Aan de andere kant, erg goede prijs.

Snelle levering en op tijd.

Snelle levering en op tijd.

Good quality and clear instructions for...

Good quality and clear instructions for assembly.

wie heeft ervaring met de bank...

wie heeft ervaring met de bank Foster3???? Van meubella

Tafel correct en op tijd bezorgd

Tafel correct en op tijd bezorgd. Tafel zonder schade afgeleverd

Tevreden met product en levering

Tv kastje besteld netjes geleverd op de aangegeven dag makkelijk in elkaar te zetten ben er tevreden mee

Snelle levering van tv meubel. Klantenservice contact is snel en ontzettend behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over meubella!

Om dat jullie goed meubels hebben een...

Om dat jullie goed meubels hebben een dikke 10

Schappelijke prijs en super service.

Niet alleen hebben we een mooi tv meubel voor een hele schappelijke prijs maar werden ook heel fijn geholpen. Door onhandig geklungel bij in elkaar zetten sneuvelde er twee sluitingen. Met een chatbericht ontvingen twee dagen later GRATIS twee nieuwe sluitingen! Echt een super service.

Ik heb 2 nachtkastjes Saturn Eiken...

Ik heb 2 nachtkastjes Saturn Eiken zwart besteld en het was binnen 1 dag al bezorgd! De houtkleur is exact hetzelfde als op de foto van het internet. Alleen het in elkaar zetten duurde wel lang en de handleiding was onduidelijk. Ik hoop dat de fineerlaag ook van goede kwaliteit is maar dat is nog even afwachten.

Snelle levering Mooie zetel

Alles was optijd afgeleverd en meubels...

Alles was optijd afgeleverd en meubels zien er goed uit Top.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot