Altijd goede meubels goede service...

Altijd goede meubels goede service mankeert er iets aan de meubels word het super opgelost.

Veel werk voor een dure kast

Veel werk voor een dure kast. Handleiding was niet altijd duidelijk en onderste latjes breken snel en makkelijk af.

Gemakkelijke contacten

Gemakkelijke contacten

Al jaren bestel ik hier me meubels en...

Al jaren bestel ik hier me meubels en altijd tevreden zowel kwaliteit als de service!

3x grootmeubelen besteld bij Meubella

3x grootmeubelen besteld bij Meubella! En elke keer weer tevreden! Snelle en correcte levering!

Het was heel snel binnen zoals...

Het was heel snel binnen zoals afgesproken. Ik ben heel blij met mijn nieuwe bank. Mooier dan op d fotos

SPIJT

Make up tafel besteld. Mijn grootste spijt ooit. ERG SLECHTE KWALITEIT! Na een week is hij uit elkaar gevallen. Ik had beter bij de ikea wat kunnen halen! Koop hier aub niets

Snelle levering, pakketten goed verpakt, duidelijke lijst van aanwezige spullen. Soms even goed kijken hoe het bedoelt wordt op de handleiding

Al paar keer bij meubella besteld

Al paar keer bij meubella besteld Tot nu toe heel erg tevreden over alles Goeie service

Duidelijke site snelle en goede...

Duidelijke site snelle en goede levering

Echt een aanrader!!

Super vriendelijk personeel en begripvol.

Soepel

Soepel, alles verliep soepel. Onwijs fijn dat je niet lang op je aankoop hoeft te wachten!aangezien ik super enthousiast was over mijn nieuwe eettafel.Super(snelle)levering, nette bezorger. Van mij een 10+

Aan de afspraken gehouden

Aan de afspraken gehouden

Ik heb een bureau ontvangen die alleen...

Ik heb een bureau ontvangen die alleen bestaat uit planken. Er zijn geen montage spullen meegestuurd en zelf geen handleiding:

Te duur voor de kwaliteit die je krijgt

De handleiding klopte niet met hoe het gemaakt moest worden. Uiteindelijk wel gelukt, maar tijdens de werkzaamheden merkte ik dat het product al een keer in elkaar gezet is, want alle gaten waren beschadigd, het achterbord (spaanplaat) was ook beschadigd en 1 rails voor het laatje was beschadigd, want deze was krom waardoor het laatje los liet, dus heb ik deze zelf maar vastgezet, maar daardoor kan die nog maar voor de helft open. Het bureau staat uiteindelijk, maar voor euro369 had ik meer kwaliteit verwacht. Ik hoef geen geld terug, want ik hou het wel, maar een vergoeding zal fijn zijn.

Prachtige voorraadkast gekocht

Prachtige voorraadkast gekocht. Goede kwaliteit, hout is gaaf en de deuren sluiten zacht.

Prima klantvriendelijke behandeling...TOP

Prima klantvriendelijke behandeling...TOP

Helemaal blij met de bankje zeker goeie...

Helemaal blij met de bankje zeker goeie ervaring

geleverd binnen 24 uur en snelle...

geleverd binnen 24 uur en snelle klantenservice.

Zeer snel geleverd en mooie kwaliteit

Zeer snel geleverd en mooie kwaliteit

Mooi op tijd goede kwaaliteit

Mooi op tijd goede kwaaliteit

Very beautiful furniture

Very beautiful furniture, affordable but good material and easy to build! We bought a couple items for our new house and we enjoy them a lot, way better than Ikea. Fast delivery, also waited for something to be back in stock and that happened faster than advertised so was a happy surprise. Definitely would recommend!

Barslechte kwaliteit.

Barslechte kwaliteit.

Zeer snelle nette levering en goed...

Zeer snelle nette levering en goed product

Het kastje is niet mooi afgewerkt

Het kastje is niet mooi afgewerkt. En er zit een moeilijke beschrijving bij om het kastje in elkaar te zetten.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot