super snel dank jullie

super snel dank jullie

Mooie bank en snel netjes geleverd ik...

Mooie bank en snel netjes geleverd ik ben tevreden met mijn aankoop. Zou zeker weer willen bestellen bedankt

Slechte service, niet oplossingsgericht en matige kwaliteit.

Wauw, deze service! Ik had een kast besteld en kreeg de dag voor levering een telefoontje dat deze niet beschikbaar was en dat mijn geld zou worden terugbetaald. Ik vroeg me echt af hoe dit zou worden opgelost en of ik op de hoogte zou worden gehouden van het proces. Toen ik vroeg hoe dit zou worden opgelost, werd mij verteld dat ik voor 12 uur een nieuwe kast kon bestellen om deze de volgende dag alsnog te ontvangen. Op dat moment was ik onderweg en had ik al een extern bedrijf ingehuurd om de kast in elkaar te zetten. Dus wie gaat deze extra kosten betalen? Nou, zeker niet Meubella, dat kan ik je vertellen. Ik slaagde erin om aan de kant van de weg te stoppen en een nieuwe kast te bestellen, omdat ik dacht dat er wel een kast moest komen nu het externe bedrijf al was ingeschakeld. Echter, veel kasten waren uitverkocht, waardoor ik verplicht was een duurdere kast te kiezen. Ik nam hierover contact op en gaf aan dat ik het eerlijk zou vinden als ze het prijsverschil zouden vergoeden, gezien de onhandige gang van zaken. Het antwoord was echter: Wij geven GEEN korting. Ik was verbijsterd. De volgende dag ontving ik de kast en bij het in elkaar zetten ervan door het externe bedrijf bleek de handleiding extreem onduidelijk te zijn. AL MET AL, NIET BESTELLEN DUS! De service is slecht en de prijs van de kast staat echt niet in verhouding tot de geboden kwaliteit. Mijn advies is dus om geen producten hier te bestellen.

Mooie en overzichtelijke website Zelf kunnen bepalen van bezorgmoment Snelle en correcte levering

Was heel goed en blij me

Was heel goed en blij me Dankjewel

Goed kwaliteit en goede service

Goed kwaliteit en goede service

Deze mensen hebben niet enkel mooie...

Deze mensen hebben niet enkel mooie salons, de website was nog heel gebruiksvriendelijk er bovenop. De betaling was een makkie en bovendien stond ik versteld de bestelling daadwerkelijk nog op het geplande tijdstip te ontvangen met live tracking van de behulpzame couriers !! 1 werkdag levertijd !!! Ik wou meer sterren geven dan 5 maar dat was helaas niet mogelijk. ;-) Bedankt !!

Zeer goede kast

Zeer goede kast, zeer snelle levering. Top !

Leuk dressoir

Zeer goede en snelle levering. Makkelijk te traceren en behulpzame bezorger! Voor de prijs van 279 vind ik het wel jammer dat er verschillende krassen op het Dressoir zitten. Ook is het sluit systeem niet optimaal. Prijs kwaliteit vind ik het dressoir dus wel te prijzig! Ziet er wel erg leuk uit verder

Gewoon top.

Gewoon top.

Omdat er een fout was opgetreden met de...

Omdat er een fout was opgetreden met de leverdatum, en het was snel ipgelost. Top service van Meubella.nl.

Two personbed

Alles in perfecte staat en op tijd

Niet compleet

Ik heb een tv meubel bestelt. Ze hebben dat netjes op de afgesproken dag bezorgd, alleen niet compleet. Er was geen moertje of montageset te vinden in de doos. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met ze tot ze een keertje opnamen en gevraagd wanneer ik het geleverd kreeg. Ik wacht nu al een 1,5 week op de spullen en nog steeds niks geleverd

Mooie meubels en snelle levering

Mooie meubels en geleverd op de dag dat ik had doorgegeven. Goede service! Want het meubelstuk was in een week tijd goedkoper geworden en ik kreeg toch het prijsverschil terug.

Optijd

Optijd Problemen snel opgelost

Super makkelijk om het juiste meubel te...

Super makkelijk om het juiste meubel te bestellen! Snelle levering & een fijne ervaring met de koeriersdienst. Meubel is super mooi en goed van kwaliteit :)

Vriendelijke behulpzame jongens

Vriendelijke behulpzame jongens

Kledingkast goed en stevig.

Ik heb een kledingkast gekocht, deze was snel geleverd, ze bellen ook van te voren of je thuis bent en hoe laat ze langs komen. Kast is van goede kwaliteit, beschrijving is duidelijk genoeg. Staat heel stevig.

Kast is zeer goed mazr dr levering...

Kast is zeer goed mazr dr levering niet. Heeft dr kast gewoon buiten afgezet eonddr bij mij aan te bellen of bij de buren zoals afgesproken

Super klantvriendelijk personeel en...

Super klantvriendelijk personeel en behulpzaam

Snelle levering .goed qualiteit

Snelle levering .goed qualiteit

Geleverd als omschrijving

Geleverd als omschrijving

Perfect!

Alles ok, snelle levering, goeie communicatie

Beschrijving artikel klopt precies met de werkelijkheid

De hele procedure van bestellen en bezorgen ging perfect. Hele goede bezorgservice.

missing spare parts, misleading instructions

The instructions were not clear enough, and I was missing replacement parts for some elements, some screws were missing; they clothing rack elements did not fit and ended up breaking up during assembly, we had to screw them in, I really hope they hold...I expected something better, also the mirror does not give a true reflection if you stand a bit further. The door handles arrived already chipped.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot