Bank is precies zoals op de foto

Bezorgers waren netjes op tijd. De bank is precies zoals op de foto en zit heerlijk ben er helemaal blij mee

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering. prachtige houtstructuur kast. we zijn er heel blij mee

Goede prijs eb betrouwbare levering

Goede prijs eb betrouwbare levering. Ook contact via mail snel beantwoord. Kortom prima.

Mooie kast

Mooie kast , vriendelijk bij levering

Super goede kwaliteits meubels

Super goede kwaliteits meubels, goede levering en precies,zoals afgebeeld geleverd@!!

Voor de 2e keer besteld bij meubella en...

Voor de 2e keer besteld bij meubella en erg tevreden!!! wij hadden al een televisiekast en nu een hoekbank besteld. Super blij mee!

Goed.

Goed. Fijne bank. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Nette bezorgers. Hele prettige ervaring.

Meble piekne naprawd? fajnie si? sk?ada...

Meble piekne naprawd? fajnie si? sk?ada polecam tylko Meybella .

Super service

Super service, ik had zelf een fout gemaakt en meubella heeft dit op hun kosten opgelost.

TV meubel ziet er goed uit

TV meubel ziet er goed uit. Goede kwaliteit. Flexibel met bezorging

Snel geleverd. Heldere site

Snel

Snel, betaalbaar en keurig ingepakt.

Leuke meubels voor een leuke prijs en...

Leuke meubels voor een leuke prijs en snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit - prijsverhouding. Duidelijke en handige website. Prima levering / verpakking. Correct gerespecteerde levertermijn. Prima service.

Alles naar wens

Snel geleverd volgens afspraak. Bed was precies zoals afgebeeld, erg mooi. Bezorger zou van te voren bellen, dat gebeurde niet, enige kleine minpunt. Maar bezorger was wel via een kaart te volgen, dus wist de aankomst.

Levering niet in 1x gebeurt

Levering niet in 1x gebeurt Beschadigde goederen Hele week moeten wachten thuis om het volledige pakket te ontvangen Instructies onduidelijk

Bezorging was prima optijd

Bezorging was prima optijd. Aardige bezorgers. Een hele mooie en solide kast. Aanrader.

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven. Was wel een klusje om te monteren. Prijs kwaliteit is naar mijn mening goed. Een paar maal telefonisch contact gehad en vriendelijk en deskundig geholpen.

Mooie kast voor vriendelijke prijs!

Product op tijd ontvangen. Goed verpakt. Duidelijke manier om te monteren. Alleen deurtjes blijft lastig recht te krijgen...(is mijn probleem hoor hahah)

Lichte schade aan plankjes.

Twee plankjes waren beschadigd op de hoeken.

Top bedden geleverd

Top bedden geleverd Voor mijn en mijn broer. Hij vind hem ook top. En ik heb er net in geslapen. Een uur later als normaal wakker. Zou jullie en doe ik ook zeker aanbevelen. Top.

Tv meubel bij meubella besteld

Tv meubel bij meubella besteld. De levering ging helemaal oke Superblij mee.

Hoekbank Adel

Hoekbank Adel, goede kwaliteit. Gelevered zoals beloofd. Indien ik meer meubels moet hebben zal ik zeker weer hier kijken

Mooie kwaliteit kast en top dat het...

Mooie kwaliteit kast en top dat het gratis wordt geleverd.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot