3 paketten besteld

3 paketten besteld In 3 x afgeleverd waarvan 1x beschadigde meubelen, volledig gat in de doos en vuiligheid in de doos geraakt, op de meubelen. Verkeerde huisnummer stond op de afleverbon waardoor de chauffeur meermaals moest bellen om mij te vinden. Verschillende koeriers worden ook gebruikt. Ook al had ik gevraagd tot eerste verdiep te leveren kreeg ik ze allemaal aan de deur geleverd, ik als vrouw zonder kracht door ziekte kon dit maar moeilijk dragen. Ze hadden telkens haast. Voor mij, nooit meer Meubella. Heb wel een nieuw pakket ter vervanging gekregen voor de beschadigde goederen.

Topkwaliteit

Snel geleverd, topkwaliteit!!!

Bank en Garderobekast

Ten eerste super mooie meubels. Ten tweede prijs is ook prima en ten derde goeie service en snelle levering. Niks te klagen dus??

Goede levering goede kast slechte beschrijving.

Bezorging was goed. Kast is uiteindelijk goed gekomen, maar zeer onduidelijke tekening erbij terwijl mijn oom timmerman is en heeft geholpen. Al met al lang mee bezig geweest een betere tekening of beschrijving van het in elkaar zetten zou echt helpen.

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit De bank is op 18-06-2023 geleverd. De bank zit nu al door en de houten constructie is al door de zitting te voelen. Het moet toch onmogelijk zijn om net een half jaar later de bank alweer weg te kunnen gooien omdat deze gewoon schijnbaar geen goede vulling heeft.

Mooie kast, goede prijs kwaliteit

Blij met deze nieuwe kast. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

snelle levering, volgens sfspraak

Waar zoals beloofd en vlugge correcte...

Waar zoals beloofd en vlugge correcte levering

Duidelijkleuke kasten en ondanks goede verpakking toch beschadigingen aan een kastdeur e omschrijving

Duidelijke omschrijving. Een kastdeur had aan de binnenkant beschadigingen. Omdat we er al zo lang op moesten wachten hebben we dit maar genomen. Verder zijn het leuke kasten.

Heel erg blij met mijn nieuwe meubels

Heel erg blij met mijn nieuwe meubels! Duidelijke instructies en goede kwaliteit en daarmee echt een aanrader. Twee kleine puntjes: de bezorgers reden al bijna weg terwijl er nog een kast in de auto stond. Verder ontbrak er een klein onderdeeltje waarvoor ik toch nog naar de bouwmarkt moest.

Geen klachten

Geen klachten

Top spullen geleverd door vriendelijke...

Top spullen geleverd door vriendelijke bezorgers en ondanks kleine beschadiging door medewerker een snelle oplossing geboden ,zou er zo weer iets bestellen! Fijn bedrijf!

Slecht kwaliteit en het is beschadigd

Slecht kwaliteit en het is beschadigd

Goede kwaliteit meubels netjes op tijd...

Goede kwaliteit meubels netjes op tijd geleverd.....en alles zet je zo volgens tekening in elkaar.

Snel levering

Snel levering

Alles verliep heel snel!

Alles verliep heel snel!

Erg goed kledingkast

Erg goed kledingkast, ook mooi en op tijd geleverd

De tv meubel zou de volgende dag...

De tv meubel zou de volgende dag bezorgd worden, maar niks daarvan is waar! Geen vertrouwen meer in Meubella zijn ********** !

Super bank snelle levering zwarte hoekbank mooi op tijd!

Super bank snelle levering mooi op tijd!

,,,

Snelle levering, echter heel veel stof in het pakket tussen de verschillende planken. Randafwerking mag beter. In de achterwandplaat zit een gat voor verlichting, maar wat als ik geen verlichting wil? Nu kijk ik tegen een gat aan. Jammer dat ik nog extra naar de bouwmarkt moet voor ophangbevestigingen te kopen. Bij onze zweefmeubel van meubella zat dit er nl wel blij. De kleur bevalt goed. Kwaliteit sluitwerk valt tegen.

De kledingkast is snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Echt een verademing tov bijvoorbeeld een IKEA kast.

Geen aankoop gehad

Geen aankoop gehad En nog geen passende oplossing

Kwalitatief matig en VRESELIJKE handleiding

Ik zou nog eens 2x nadenken voordat je hier bestelt. Levering was snel en goed. In elkaar zetten van de kledingkast was vreselijk. Er zit een montagehndleiding bij, maar die is vreselijk onduidelijk, sommige stappen worden niet benoemd, er staat niet op wat de voor/achterkant van de plank is waardoor je dingen verkeerd monteert of enorm lang moet kijken om erachter te komen hoe het zit en er brokkelt van alles van het hout af (voornamelijk de kleur die op de spaanplaten zit, maar soms ook het hout zelf) bij het monteren. Zeer goedkope kwaliteit. Maar voornamelijk de handleiding is echt verbazingwekkend slecht. Denk niet dat ze ooit zelf hebben geprobeerd een kast met bijgeleverde handleiding in elkaar te zetten, want dan hadden ze de handleiding wel verbeterd. Inmiddels (2 dagen klussen verder) staat de kast. Voldoende tevreden om deze niet te retourneren met een klacht.

Prachtige

Goed service