Vreselijk!

Vreselijk!! Niet hier bestellen!! Het is belachelijk overpriced en kwaliteit is minder dan de Ikea. Ook is mijn bestelling niet volledig geleverd en verwijten ze mij ervan? Ze willen niet helpen of mijn artikel opsturen?! Ik heb hiervoor betaald, dit kan toch niet?!

Hielden zich aan hun woord

Hielden zich aan hun woord, goede kwaliteit meubelen, en zeer behulpzaam

Goed product

Goed product, makkelijk te begrijpen instructies.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, produkt netjes verpakt. Retourneren geen probleem. Vriendelijk geholpen door klantenservice, snelle reactie.

Ze houden zich aan de afspraak en een...

Ze houden zich aan de afspraak en een zeer goede af lever service

omdat het erg mooi en goed uitziet

omdat het erg mooi en goed uitziet alleen jammer dat er geen bevestings materiaal bij zit om het op gte hangen

Snelle service en goede naservice

Snelle service en goede naservice

Makkelijk bestellen!!

Makkelijk bestellen, keurig op de afgesproken dag bezorgd.Snel en netjes!!

Living room set

Very helpful customer service. I had to postponed delivery for another day and there was no problem for them to deliver my order next day. Ordered living room set is looking the same as on the website. Im very happy with my order. I can recommend to everyone

Een goede en snelle levering.

Een goede en snelle levering. Fijn dat ze je goed op de hoogte houden over de verloop van je bestelling . Aardige jongens die het bezorgen.

Perfecte Levering en mooie grote bank.

Bezorging van de bank was perfect. Alle delen van de bank heel erg goed en secuur ingepakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. Dan ook geen enkele beschadiging kunnen ontdekken. Vriendelijke bezorgers. 4 i.p.v. 5 sterren omdat de poten nog zelf geschroefd moesten worden. Op zich geen probleem maar kanteking is dat er geen voorgeboorde gaten zaten. Hierdoor moet je zelf de beste plek zien te bepalen om te boren!

Goede producten snel geleverd

Goede producten snel geleverd, alles is goed verpakt

De service is goed en de levering is...

De service is goed en de levering is keurig afgeleverd.

Het is een super mooie kleding kast...

Het is een super mooie kleding kast lekker ruim met een goede indeling Met een duidelijke beschrijving om hem in elkaar te zetten

5 stars

Top bedrijf met beste klantenservice!

Goede kwaliteit en snelle reacties

Ik heb meerdere meubels in de afgelopen 2 jaren gekocht. Alles was als afgesproken geleverd. Op een keer hadden ze een ding niet op voorraad en ik werd meteen geinformeerd zodra het leverbaar was. Op een keer, een paar maanden na aankoop, ging een rail van een lade kapot. Contact met meubella gemaakt en de nieuwe rails waren binnen enkele dagen geleverd. Als ik iets nodig heb, ga ik eerst naar de website van meubella!

Geweldig!!!

We hebben een grote zwarte spiegelkast aangeschaft via meubella . In een woord Geweldig!! We hebben er heel wat uurtjes ingestoken maar de beschrijving die erbij zat wat goed te volgen. De kast is echt van Super kwaliteit zo blij mee

Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding. Tv- en wandmeubel besteld via Meubella. Producten werden supersnel geleverd en ik kon zelfs een voorkeursdag kiezen. Helaas miste ik 1 onderdeel en was er 1 onderdeel beschadigd aangekomen, maar via hun WhatsApp service kon ik (zelfs of zaterdag) meteen snel en goed geholpen worden. Het ontbrekende onderdeel en het beschadigde onderdeel werden nageleverd. Hier moest ik langer op wachten dan op het eerste pakket, maar al met al nette en snelle service :). Ook de prijs-kwaliteitverhouding is wat je ervan verwacht en in mijn geval dik tevreden. Het in elkaar zetten van de losse onderdelen is met de handleiding die erbij zit goed te doen. Producten zijn niet voorgenummerd en ik raad aan om deze te nummeren voordat je gaat bouwen, maar de uitleg die erbij zit is voldoende. Zou hier zeker nog een keer bestellen.

Snelle correcte levering volgens...

Snelle correcte levering volgens afspraak. Onderdeel tekort in verpakking. Na mailtje zonder probleem opgelost en nageleverd. Dus service oke!

Goed kwaliteit voor goede prijs

De bank is ook netjes afgeleverd

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf. Goede prijs-kwaliteit verhouding: de spullen zijn absoluut niet duur, daardoor ook niet altijd 100 procent mooi afgewerkt, maar over het algemeen ruim tevreden met de geleverde producten. Daarnaast was de klantenservice erg goed bereikbaar en zeer behulpzaam.

snel en correct geleverd op tijd

snel en correct geleverd op tijd Aanrader

Mooie compleet slaapkamer

Mooie compleet slaapkamer voor een goede prijs

Alles heel correct en netjes verlopen

Alles heel correct en netjes verlopen

The product i recently received is...

The product i recently received is without numbers. It was very difficult assumbling without any kind of numbers on planks. Its very bad and taking much time for assemble it.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot