Mooi kasje gekocht

Mooi kasje gekocht, montage ingewikkeld en kost veel tijd. Kwaliteit is matig, het hout brokkelt snel en niet stevig.

Erg tevreden

Erg tevreden! Voor het eerst een kast besteld en de kwaliteit en service zijn goed! Zeker een aanrader.

snelle levering, ook de nalevering was snel.

Vage handleiding

Mooi bureau nu het in elkaar is. Maar de handleiding is heel vaag. Ook staan er benodigdheden die niet op de website staan en er niet bij geleverd worden

Snelle en professionele levering

Snelle en professionele levering. Alle stukken aanwezig, is soms wat moeilijk plan, maar goed gelukt uiteindelijk

Prima bestel en lever mogelijkheden

Prima bestel mogelijkheden, snelle en correcte levering.

Good quality Im so happy to buy from...

Good quality Im so happy to buy from this company ??

goede ervaring

goed beschermd en verpakt vriendelijke chauffeur ook al sprak hij een andere taal en ziet er prachtig uit 1 maal opgezet

Super fijne en snelle levering. En mooie producten!

Super fijne en snelle levering! Ze hebben prachtige meubels. Ik heb er wel vaker besteld.

Niets mis mes

Netjes geleverd op afgesproken tijd, handleiding kan beter, maar alles aanwezig en snel gelukt om kast in elkaar te zetten

verkeerde levering maar top service

Eerste keer werd de bestelling niet compleet geleverd maar na contact opnemen werd ik gelijk goed geholpen. Echt top service waar veel bedrijven van kunnen leren. Ze hielpen gelijk en antwoorden snel zowel op mail als telefonisch en mijn bestelling is nu wel compleet

Netjes bezorgd alles aanwezig goede...

Netjes bezorgd alles aanwezig goede beschrijving erbij Moet de beschrijving wel eerst goed doorlezen voor je aan begint Top

Mooie kasten

Het zijn mooie kasten. Het is elkaar zetten van de kasten is echter niet makkelijk. Vooral het afstellen van de scharnieren is een hele klus

Blij met aankoop!

Snelle levering. Goed contact met de chauffeur die vooraf ook nog even belde dat hij onderweg was en er elk moment kon zijn. Alles keurig afgeleverd tot over de drempel. Heel tevreden met een prachtig, kwalitatief goed dressoir. Ik raad Meubella zeker aan!

All is good

All is good, thats all

Zeer tevreden met het dressoir

Zeer tevreden met het dressoir. Degelijk materiaal met duidelijke beschrijving. Zeer snelle levering door vriendelijke bezorgers. Heel tevreden.

Een zeer tevreden klant

Ik heb nu Voor de 3de keer wat besteld bij meubella en ik ben zeer tevreden de meubels zijn van goede kwaliteit en zien eruit zoals op de afbeeldingen. En worden netjes op de afgesproken datum afgeleverd.

Good service & fast delivery

Good service & fast delivery

Opzich een goed (zwevend) tv meubel

Opzich een goed (zwevend) tv meubel, maar met dank aan een aantal fouten in het instructie boekje weer uit elkaar mogen halen en opnieuw in elkaar zetten want kon hem niet ophangen.

Begin er niet aan

Het laten bezorgen door een achterlijke bezorgservice, pakket kapot en open aangekomen. Om vervolgens 40euro tegoed te geven. Onmiddellijk retour gestuurd. Begin hier niet aan.

Goede beschrijving en snelle levering.

Goede beschrijving en snelle levering. En zeer goede kwaliteit.

Alles is netjes gegaan

Chauffeur belde dat hij er over een half uur zou zijn.Netjes binnen gezet.We hadden al meubels van Meubella dus wisten dat t goed en stevig was.Wel even bezig geweest met in elkaar zetten maar het is gelukt .Blij met het kastje

I recommend really beautiful furniture...

I recommend really beautiful furniture to everyoneP

Top ervaring!

Het gekochte product was super snel (binnen 24 uur) en in goede staat geleverd. Vriendelijke koeriers die nog even de moeite namen om het product binnen te zetten. Prima handleiding waardoor het product snel in elkaar gezet was.

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, goed verpakt, goede beschrijving, Al met al mooie tv kast!!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot