Het klopte allemaal precies

Het klopte allemaal precies

Mooie producten voor goede prijs !

Mooie producten voor goede prijs. Vriendelijke klantenservice, correcte bezorging met een waarschuwing een kwartier van tevoren door de bezorger.

Mooie meubels

Mooie meubels! Enige nadeel met het in elkaar zetten is dat de planken en spullen niet zijn gelabeld. Dit had makkelijker geweest met het in elkaar zetten van de meubels. Verd r zeer te vrede

Kapot onderdeel gemeld op 15 dec en tot...

Kapot onderdeel gemeld op 15 dec en tot op heden toe geen nieuwe ontvangen

Prima site, leuk spul!

Helemaal goed, alles keurig geregeld! Heel netjes bezorgd, gewoon goed!

Meubel netjes en op tiid geleverd.

Meubel netjes en op tiid geleverd.

Bardzo dobry produkt

Bardzo dobry produkt

Prima kast

Op zondag besteld, dinsdag netjes thuis afgeleverd. Was best ingewikkeld, maar na 1,5 dag stond de kast. Slechts 1 plank had niet het juiste nummer, maar daar kwamen we ook uit. Prima resultaat, we zijn er blij mee.

Levering naar afspraak

Levering naar afspraak

Snelle levering en goed netjes verpakt

Snelle levering en goed netjes verpakt

Lof voor Meubella!

Wij hebben via Meubella slaapkamer kasten en een commode aangeschaft. Zonder veel woorden te gebruiken: de kwaliteit, betrouwbaarheid, bereikbaarheid en de zeer goede service hebben bij mij een enorme indruk gemaakt. Chapeau voor Meubella, haar medewerkers en de aardige bezorgers.

Ik heb salontafel bestel.

Ik heb salontafel bestel. De tafel is helemaal beschadidg. Slechte kwaliteit. Ik heb gelbeld om onderdeel te ruilen die heel erg beschadigd is en ik heb een email gekregen dat binnen 4 dagen krijg ik die onderdeel binnen en nu al 2 weken geweest en nog niks gehoord. Ik voeld dat ik mijn geld weggegooid heb ??

Topbedrijf

Snelle en keurige levering aan huis! Net personeel!

De kast die we besteldhadden werd snel...

De kast die we besteldhadden werd snel geleverd.Ook is de kast heel makkelijk in elkaar te zetten volgens de bijgeleverde omschrijving. Iets bij Meubella kopen is zeker een aanrader.

Me bankstel was zeer snel bezorgd op de...

Me bankstel was zeer snel bezorgd op de datum die ik zelf wou ze hebben hem in de huiskamer gezet super gewoon een hele goede aanrader om hier je meubels te kopen

Ruim tevreden

De bestelling verliep makkelijk en snel. Ik ben ook heel tevreden met mijn tv meubel. Het is mooi, stevig en gemakkelijk in elkaar te zetten. Het enige waar ik niet tevreden over was, had te maken met de bezorging. Bij het bestelformulier werd mij gevraagd wat voor soort woning ik heb met trap/lift. Ik heb dit volledig ingevuld zoals gevraagd. En toch werden de spullen niet naar boven gebracht. De bezorgers gaven aan dat zij hier geen opdracht van hebben gehad. Terwijl het wel zo in de aanvraag/bestelling stond. Misschien moet dit in het vervolg beter gecommuniceerd worden naar de bezorgers. Voor de rest ben ik wel echt tevreden over de service en het product!

Mooie dressoir

Ik heb een hele mooie dressoir besteld. Dit had ik 2 dagen later al in huis. Evenmooi als op de fotos. Fijne service.

Goede online winkel

Goede online winkel

Verkeerd dressoir besteld 2 dagen erna opgehaald voor retour en de nieuwe gelijk bezorgd. Geld stond er ook binnen een paar dagen op.

Mooie bijzettafel met een maar..

Mooie bijzettafel, alleen jammer dat blad aan 1 kant beetje beschadigd was, waarschijnlijk door hoe het verpakt was. Ik heb dat deel maar aan de onderkant gedaan, waardoor je het niet ziet. Verder scherpe prijs.

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit

Al een keer eerder besteld!!!

Al een keer eerder besteld en toen ging het ook heel soepel en snel. De kwaliteit van het product is heel goed voor een redelijke prijs. Ik zal er vast nog vaker bestellen! Dus een tevreden klant hier! Dankjewel, Meubella

Er is fout in de tekening bedrijf moet...

Er is fout in de tekening bedrijf moet het even na kijken.

Duidelijk laten weten wanneer ze komen

Duidelijk laten weten wanneer ze komen. Vriendelijke bezorgers

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot