Worst delivery

1. They went the wrong address for delivery. 2. They refused the correct their mistake at that day. 3. After WhatsApp and phone talks it is arranged to one week later. 4. They did not come. They have sent a mail and a document that they have sent and they took my signature. 5. When I tried to reach them again, they have said they did not find me at home. 6. I have the fraud document, if i do not get my furniture asap, I will go to a lawyer, and write the results here.

Perfect. Bed gekocht daar. Goede kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten en goede prijs. Ook snel aan huis bezorgd en alles werd keurig binnengebracht.

Tv meubel

Heel erg blij met ons nieuwe tv meubel! We hadden per ongeluk het hangende model besteld. Zonder problemen kregen we de pootjes voor het meubel toegestuurd. Heel blij met deze service!

Super dressoir en snelle levering

Super dressoir en snelle levering

Mooie kast voor weinig geld

Mooie kast voor weinig geld. Heel duidelijke gebruiksaanwijzing voor het monteren.

Prachtig hoekbank

Prachtig hoekbank, snelle levering, bezorgdienst heel vriendelijk. Ik ben echt tevreden.

Mooie salontafel gekocht.

Mooie salontafel gekocht. Was makkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke gebruiksaanwijzing. Ben erg blij met de tafel.

Vrijdag een bank besteld. Zaterdag ochtend geleverd. De 2 jonge jongens netjes binnen gezet. Super service zeer tevreden. Bank is super mooi en precies zoals op de foto. Zeer aanbevolen.

Snelle levering. Goede prijs Tevreden klant

Netjes op tijd en vriendelijk

Netjes op tijd en vriendelijk

Ik had altijd goeie ervaring met...

Ik had altijd goeie ervaring met Meubella. Ondanks laast met verkeerde artikel gestuurd. Maar was snel opgelost. Top

Binnen 2 dagen ons mooie betaalbare tv...

Binnen 2 dagen ons mooie betaalbare tv meubel Dylan� ontvangen. Tja, nu hebben wel wat ervaring met de Ikea maar meubella heeft geen nederlandse beschrijving maar met veel geduld en goed lezen hebben wij (70 plussers) toch onze Meubella certificate� gehaald:) We zijn apetrots dat het is gelukt en hij is prachtig! (Wel de volgende dag spierpijn) tip: dus op leeftijd probeer een hoge eettafel! En......geen een schroefje over!

Niet meer

Snelle levering dat wel, maar als er iets ontbreekt zoals bij ons de schroeven dan geeft het wat voeten in de aarde voordat ze opgestuurd worden. En dan krijg je ze uiteindelijk binnen, zit er maar 1 schroefje in terwijl je er 100 nodig hebt. Handleiding om de kast in elkaar te zetten klopte ook niet.... Dus voor ons geen meubella meer

Zag de recensies en daardoor ging ik...

Zag de recensies en daardoor ging ik beetje twijfelen, maar binnen dag bezorgd. Makkelijk in elkaar te zetten en kwaliteit dik in orde voor zo mooie prijs

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering. Ook geen probleem gemaakt van producten terugsturen/ruilen. Aanrader.

Fijne levering

Fijne levering, goede prijs kwaliteit verhouding en een uitstekende klantenservice. Problemen zoals een missend of stuk onderdeel lossen ze dit snel en netjes op! Zeker aan te raden!

Uitstekend product, montage is tijdrovend

Uitstekend product. Aangegeven tijd om het meubel in elkaar te zetten (1uur) is veel te kort.

Wij hebben het tv-meubel Palm Eiken 160 cm gekocht. Hij was binnen 2 dagen binnen, makkelijk in elkaar te zetten en hij is prachtig. Ik had geen mail gekregen voor de levering en heb daarom contact opgenomen met de klantenservice, zij gaven vrijwel direct antwoord en hebben goed geholpen. Ik ben hartstikke tevreden met mijn aankoop.

Mooi nachtkastje.Goed en degelijk product

Goed en degelijk product. En niet te vergeten,het ziet er ontzettend goed uit. Ik had een nachtkastje besteld, dat ik zelf in elkaar moest zetten. Als je je echt houdt aan de bijgevoegde gebruiksaanwijzing dan moet het lukken. Alleen het drukknop systeem om de lades te sluiten, wilde niet werken, maar door een klein stukje vilt aan de binnenkant van de lades, heb ik dat kunnen oplossen.

Fijn bed voor een super prijs..alles...

Fijn bed voor een super prijs..alles compleet en zeer makkelijk te monteren

Gewoon prima!!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Een waardevol product

Het is een beddengoedset van zeer goede kwaliteit voor zijn prijs en ik kan het zeker aan iedereen aanbevelen. De beddenset had iets makkelijker in elkaar gezet kunnen worden, maar afgezien daarvan is het zeker een kwalitatief goede beddenset. Ik ben erg blij dat ik voor deze prijs een product van deze kwaliteit kon krijgen.

Mooi en degelijk product

Snelle en correcte levering en goed product montage is makkelijke alles past perfect.

mooie kast

mooie kast, voor die prijs levering zoals aangegeven en binnen het aangegeven tijdsvenster afgeleverd. een vraag over de niet complete handleiding was na een telefoontje met een mail binnen 15 minuten opgelost (nieuwe handleiding per mail).

Topkwaliteit!!

Topkwaliteit!!! Mooi en degelijk materiaal en een snelle levering. Perfecte service, ik had een paneel verknald en kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dat noem ik nog eens service. Deze zaak is echt een aanrader om vervolgens in de toekomst weer eens wat te kopen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot