top geregeld!!

top geregeld!!

Had een bed besteld

Had een bed besteld, bed was zoals ik me had voorgesteld met bijpassend matras, ligt super ziet er ook goed uit,mooie snelle levering met vriendelijke bezorgers, was nu de 2de keer dat ik besteld had bij meubella zal in de toekomst vaker gebeuren, toppie dik tevreden

levering was perfect en heb nog nooit...

levering was perfect en heb nog nooit een beter plan voor montage gehad

Gezin uit Belgie maaseik

Service van de klantendienst was prima en de levering was ook mooi op tijd. Zijn ook tevreden over de kwaliteit van de nieuwe tafel

Kreeg persoonlijk bericht dat de tafels...

Kreeg persoonlijk bericht dat de tafels eerder geleverd konden worden

Prijs kwaliteit prima

Kwalitatief prima product voor de prijs. Levering erg snel en goed. Handleiding is het pools of iets dergelijks was iets minder. Sommige gaten moest je zelf nog aftekenen en maken, dat ging niet heel makkelijk.

Heel fijne afhandeling en makkelijk...

Heel fijne afhandeling en makkelijk bereikbaar per telefoon!! Super bedrijf.

Niet geheel tevreden

Wij hebben in totaal drie kasten besteld, waarvan 2 kasten beschadigde panelen en plekken hebben. Wel nieuwe onderdelen ontvangen maar ongeveer 4 weken later pas alles in elkaar kunnen zetten. Ook geen verdere tegemoetkoming gekregen, vervelend..

Levering is er niet doorgekomen.

Levering is er niet doorgekomen. Zelf moeten bellen. 5 mails later met de boodschap dat er iets is mislopen en ik opnieuw een uitnodiging voor vastleggen tijdslot krijg, is de fabrikant er ineens mee gestopt. 3 weken na melding dat levering niet is gebeurd. 3 weken in wacht gestaan... Communicatie is eerst niks en daarna verkeerd. Jammer.

Fantastisch meubel.

Fantastisch meubel.

Goede service!!

Goede service!!

Im so happy with my order

Very good quality, responsabele prices and very helpful customer service

Vriendelijke chauffeurs

Alles netjes geleverd en vriendelijke chauffeurs die de dozen zelf binnen hebben neergezet, ook duidelijke beschrijving bij de meubels, gewoon top??

Super blij met mijn bank

Super blij met mijn bank. Levertijd ook perfect zoals ze zeggen. Zeker een aanrader.

Goede prijs en super snelle levering.

Goede prijs en super snelle levering.

Mooi meubel

Mooi meubel Mooie prijs

netjes afgeleverd..

netjes afgeleverd..

Livraison super rapide

Livraison super rapide , meuble top .

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Super besteling is aan ge komen zeer...

Super besteling is aan ge komen zeer blij

Goeie zaak bestelling heel snel...

Goeie zaak bestelling heel snel bezorgt. wel betrouwbaar. al vast bedanken m.cona En nog ik wil ook bankstel kopen termijnen maar luek mij niet ik weet niet warom omdat ik heb bedrijf en mij vrouw is vastcontrach heeft. Ik heb al geprobeerd mij zooooo traag juliie geld lenen bank is wel bijge rare. Sory M.Cona

Goed contact

Goed contact, bed moet nog komen. Maar tot nu toe alles prima.

Donderdag besteld en vrijdag al binnen...

Donderdag besteld en vrijdag al binnen snelle service! En ook eens complimenten voor mijn mooie salontafel. Betrouwbaar webshop 2x besteld probleemloos verlopen Top

Snelle levering en een prachtig product.

Snelle levering en een prachtig product.

Het was moeilijk om de installatiegids op te lossen

Het was een beetje moeilijk om de installatiegids op te lossen. De materialen zijn verward in dozen. Het zou handiger zijn als elk product afzonderlijk verpakt en vergezeld zou zijn van installatiehandleidingen. De kwaliteit lijkt lager in vergelijking met de prijs van het meubilair. Ik overweeg niet om dit product de volgende keer te kiezen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot