Mooie meubel

Mooie meubel. En vriendelijke klantenservice. Makkelijk te bestellen.

Na het kopen van een nieuwe kast voor...

Na het kopen van een nieuwe kast voor op de kinderkamer kregen we de dag voor bezorging een mail met de melding dat de kast niet geleverd kan worden,en dat de bestelling geannuleerd wordt. :s beetje vreemd als je weken van tevoren een kast besteld. Gek ook dat ze nergens in het proces van de bestelling hebben gemerkt dat ze die kast helemaal niet kunnen leveren!.... De reactie die ik trouwens hieronder gekregen heb klopt niet! Ze hebben niet direct contant gezocht en het meubel is volgens de site gewoon te leveren!

Niet zo lang geleden gekocht en tot nu...

Niet zo lang geleden gekocht en tot nu toe heel erg te vreden ermee.

Top service, snel, correct en punctueel. Goede degelijke producten en easy handleiding (ook voor doe-het-zelf- dumbos).

Duidelijke en snelle levering

Gemakkelijk bestellen via website. Direct de voorraad zien en de volgende dag al in huis. Vriendelijke bezorging en je kan precies zien wanneer spullen bezorgt worden.

We bestelde een complete slaapkamer

We bestelde een complete slaapkamer. Toen ze kwamen leveren was de klerenkast er niet bij. Na contact opgenomen te hebben gingen ze navraag doen bij de vervoersmaatschappij. Daarna krijg ik een standaard mailtje dat de kast momenteel niet leverbaar is en dat ik mijn geld terug krijg. Hoewel het daarna de retour van de alle andere artikelen en de terugbetaling snel afgehandeld was toch weer extra werk en wachten op een andere slaapkamer. tip zou zijn mensen geen halve slaapkamer op te sturen maar eerder te communiceren dat er iets niet op voorraad is.

een aanrader

een mooi meubelstuk

Goede contacten en leveringen.

Goede contacten en leveringen. Bij de levering een verkeerde adapter,maar na een telefoontje twee dagen later de goede geleverd. Super geregeld allemaal alles goed verpakt en personeel heel vriendelijk aan de telefoon.

Volgens afspraak en goede prijs/kwaliteit

Levering was op afgesproken datum en we werden tijdig geinformeerd over het tijdslot voor bezorging. Het meubel is van goede kwaliteit en dat voor een mooie prijs!

Une experience top qualite et pro, super content

Le canape a ete commande directement sur le site internet de Meubella. Il est exactement comme sur les photos, les dimensions sont exactes et les d ux parties sont extr�mement bien emballees et protegees. Au niveau de la livraison : parfait, rien a dire, les deux livreurs sont des pros, �a a ete vite fait, photos prises lors de la remise du canape. Le tracking du colis est super bien fait sur le site envoye via sms, les livreurs mont appele 10 min avant leur passage, au fin fond de la Belgique. Cest une tres bonne experience dachat, je suis m�me etonne car on est pas habitue a ce niveau de rapport qualite-prix qui met la barre bien haut compare a dautres magasins ou sites.

Bezorging op de door ons gekozen dag

Bezorging op de door ons gekozen dag, bezorger was goed te volgen en netjes binnen aangegeven tijdvak en de spullen netjes in de gang gezet. Het monteren van het meubel was wat lastig, maar uiteindelijk zijn we er erg blij mee!

Snelle levering. Goeie prijs en Mooie kast. Zeer tevreden

Tevreden klant

Snelle levering . Mooi meubel

Teleurgesteld

Een hele mooie, ruime, chique kast..... maar de de zijkanten zijn gebogen aangekomen, waardoor de ene kant van de kast lager lijkt en de deur aan deze kant ook niet goed dicht gaat. Daarnaast klopte de handleiding voor geen meter, onderdelen waren van letter of nummer verwisseld, er stond dat er ergens een schroef moest komen waar geen eens een gaatje waren. De spijkers en schroeven zaten door elkaar in een zak wat niet echt prettig is als je iets zoekt(krijg je lekker spijker onder je nagel). Zouden er 3 uur (180minuten) mee bezig zijn maar waren uiteindelijk hele dag mee bezig door de fouten die gemaakt zijn in de handleiding. Tevreden met de kleur en model van de kast maar voor de rest zwaar teleur gesteld

Mooie bank en dressoir gekocht

Mooie bank en dressoir gekocht. Goede spullen tegen een redelijke prijs en supersnel geleverd.

Al met al geweldig!

Alles was top, snelle levering, vriendelijke mannen die alles binnen brachten. En de teddy bank zit super lekker zoooo blij mee! Echt een aanrader!!

Netjes bezorgd!

Netjes bezorgd!

Uitstekende kwaliteit en supersnelle...

Uitstekende kwaliteit en supersnelle levering

Snelle levering, alle stukken geleverd, mooie prijs/kwaliteit

Snelle correcte levering!

Blij verrast dat de bestelling zo vlot verliep. De levering kon in principe na 2 dagen maar vermits we nog volop in de verhuis zaten toch maar na het weekend laten bezorgen. Eerlijkheidshalve was het toch met een bang hartje bestellen gezien de reviews...maar we hadden niks te kort integendeel, we hadden 4-tal hardboard planken op overschot, wel lang gezocht waar we die in godsnaam kwijtmoesten. Een ander paar mouwen was het bed en nachtkastjes ineen steken. De handleiding kon iets duidelijker en de voorgeboorde gaten waren niet altijd diep genoeg waardoor je toch wel heel veel kracht moest zetten en de inbussleutels telkens doordraaiden na een tijdje. Maar het eindresultaat mocht er zijn; wat een prachtige slaapkamer! Supermooi en solide constructie. Heel leuk zijn de ingebouwde nachtlampjes met aanraaksensor, geen geklungel met zoeken naar een schakelaar en bijgevolg de halve nachtkast tegen de vlakte... Binnenkort moet ik nog een bed bestellen en weet dat het opnieuw bij jullie zal zijn! Ik ben een tevreden klant!

Heel blij mee

Heel blij mee, was wel even een dingetje alles nog zelf in elkaar te zetten maar dat is allemaal gelukt. (handige uitleg erbij) Had een kleine beschadiging ook dat was gelijk opgelost met de klantendienst! Zou hier zeker weer bestellen maar mag hopen dat deze kast en tafel toch wel wat jaren meegaan ????

Malafide handelaar met nul klantendienst

Nul sterren kan helaas niet. Een TV meubel besteld, beschadigd geleverd, nieuw blad zou 3 tot 5 dagen duren. Bleek dan niet in stock dus 7 weken. Ondertussen bijna 3 maanden verder en nog steeds niets, ook geen communicatie. Dit is gewoon een onbetrouwbaar, malafide bedrijf. Ik had beter moeten weten. Goedkoop is meestal miskoop, hier niet anders dus ...

Waardeloos

Waardeloos! Nooit meer iets bestellen

Goedkope panelen

Goedkope panelen, schroeven geven snel schade aan panelen

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot