Kwaliteit beter dan verwacht

Kwaliteit beter dan verwacht. Volgens afspraak geleverd.

Snelle levering mooie bank en...

Snelle levering mooie bank en vriendelijke bezorgers

Tevreden

Een mooi meubel voor een mooie prijs

Alles goed

Optijd in levered

Mooi bankstel

Mooi bankstel, goede en snelle service. Alleen jammer dat de bank suede bleek te zijn ipv leder ivm huisdieren.

Snelle levering en de meubels zijn met...

Snelle levering en de meubels zijn met een goede beschrijving goed te monteren

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel geleverd, goed verpakt en een redelijk duidelijke instructie voor het in elkaar zetten.

Snelle levering, en het tv meubel zat goed verpakt. Het tv meubel prime is een aanrader.

Hoekbankstel besteld en netjes...

Hoekbankstel besteld en netjes geleverd! We wijn er heel blij mee

Bank meubella

Top product

Goed product voor nette prijs

Goed product voor nette prijs

NETJES

NETJES, SNEL , VRIENDELIJK BETER KASN HET NIET

Supersnelle en correct afgeleverde...

Supersnelle en correct afgeleverde bestelling,. Zelfs tijd van levering op voorhand aangekondigd. Alles superprofessioneel verpakt.

Door niet goed op te letten had ik de...

Door niet goed op te letten had ik de verkeerde bank gekregen 1 gezellig telefoontje en 2 dagen later was de bank omgeruild zonder gemiep en gezeur en dat is waar Meubella voor staat blije klanten

Spullen snel binnen en over de drempel

Spullen snel binnen en over de drempel

Alles was op tijd

Alles was op tijd

Erg leuk bureau

Erg leuk bureau, dat zeer snel geleverd werd. Alles was compleet en de bouwbeschrijving was duidelijk waardoor het in elkaar zetten een feestje was. Aanrader!

Bank besteld maar paste niet eerst...

Bank besteld maar paste niet eerst volgende mogelijkheid is de bank weer opgehaald en het geld 1 dag er op weer teruggestort zeer goede service

An excellent website with good products

An excellent website with a lot of products. The delivery options is faster than expected.

Klantvriendelijk

We kregen een kast die we hadden besteld niet goed in elkaar. De klantenservice reageerde vriendelijk en stuurde een monteur om het te verhelpen. Helaas bleek het probleem niet te verhelpen te zijn, waarop ik een nieuwe kast heb gekregen. De tweede kast stond snel zo in elkaar en staat nu perfect. Alles bij elkaar heeft het wel 3 weken geduurd, mede omdat de klantenservice, hoewel zeer vriendelijk, vaak niet direct een antwoord had op mijn vragen, maar er 1 of 2 dagen later op terug kwam.

Bezorging perfect, verpakking kast perfect, Prachtige kast

De bezorging was op tijd. Bezorgers vriendelijk en meedenkend. De kast was erg goed ingepakt. Zoals elke kast kost het in elkaar zetten meer tijd dan aangegeven. Maar met drie 65 plussers is het helemaal gelukt. Wat zou het fijn zijn als de handleiding zonder loep te lezen zou zijn. ha ha

Tevreden klant

Slaapbank besteld ,was netjes afgewerkt, vooral de constructie aan de onderkant zit degelijk in elkaar. Ben erg tevreden met deze aankoop

Snelle service, mooie producten en goed geholpen

Goed en snel service

Goed en snel service