Nooit weer

Je kan bij dit bedrijf een bestelling doen op datum. Super handig. Alleen hebben ze hey 2 dagen eerder laten bezorgen. Ik woonde toen nog niet op het adres. Dus waar mijn kastenset nu is? Geen idee. Ik heb ze dagen van te voren al laten weten dat ik een PostNL bericht kreeg en dat dit niet kon omdat ik voor 2 dagen later de bevestiging van meubella had en er niet woon. Ik heb er alles aan gedaan dit te voorkomen maar Meubella stond er laks in. Tevens aangegeven dat ik niet in staat ben het bij een PostNL punt op te halen (waar het ook niet bezorgd is) ik laat het niet voor niks op een bepaalde datum op een specifiek adres bezorgen. Er is totaal geen noodzaak bij hen om er spoed achter te zetten, ik denk dat ik mijn bestelling en geld kwijt ben.

Beter kan dat ze mogen laten weten ze...

Beter kan dat ze mogen laten weten ze onderweg zijn en omdat we mensen zijn van 60jaar vind ik ze de kast niet gewoon aan de voordeur moeten afzeten maar binnen tot op de kamer

Aanrader 5 sterren !!

Super alles geregeld en zeer betrouwbaar 5 sterren ook voor het snelle contact !!

Best tevreden

Best tevreden. Jammer dat er telkens weer bij het bestellen van meubels gaten verkeerd zijn voor geboord. Gelukkig valt de prijs goed mee.

Gemakkelijk besteld en op gekozen datum...

Gemakkelijk besteld en op gekozen datum keurig geleverd

Niet zoals verwacht

Levering zoals afgesproken, snel. Kast zelf viel tegen. Materiaal valt tegen. Dikke kras aan de binnenkant van 1 deur. Scharnieren van slechte kwaliteit. We hadden in elk geval meer kwaliteit verwacht dan van een ikea kast, keken erg uit naar deze dus om een 2e te bestellen. Die hebben we weer bij ikea gekocht.

Super goeie ervaring

Super goeie ervaring ! Ben blij met mijn Monet hoekbank

Prima winkel

Mooi product. Dag van bezorgen makkelijk te regelen. Bezorgtijd vooraf duidelijk .

De boekhouding beter gaan doen!!!

De boekhouding beter gaan doen!!! Klanten krijgen mails sommige met boete omdat ze de rekening niet betaald zouden hebben, terwijl de rekening al een paar weken geleden betaald is .

Goede kwaliteit, goede prijs, oplossingsgericht, meedenken en goede service waar een hoop bedrijven nog iets van kunnen leren! Ik bestel al jaren bij meubella en badplaats. Zij krijgen van mij een 10 met een gouden griffel

Slechte product

Slechte product

Heel goede zetel en goeie service

Heel goede zetel en goeie service

Product was er snel en netjes.

Product was er snel en netjes. Na monteren bleek er een stukje afgebroken van het bovenblad. Er werd snel en adequaat gereageerd op onze klacht. Duim omhoog daarvoor.

hele lieve mensen

hele lieve mensen. Helpen je goed aan de telefoon. Ik heb 3 meubels staan van ze en werken allemaal goed. Goede instructieboekje. Lieve postbode die komen brengen!!

Goede prijs kwaliteit verhouding, goede service

Ik ben zeer tevreden over de kledingkast, erg mooi, goed in elkaar gezet. Had schade aan een deur, deze werd snel vervangen.

Geen goede afwerking

Een tv meubel dat kan hangen, zou normaal gesproken ook een soort kabelgoot erin verwerkt hebben. Nu moeten alsnog alle kabels eromheen gelegd worden. Niet handig!

Super nette kapstok.

Super nette kapstok. We zijn er blij mee. De prijs kwaliteit verhouding is goed. We zou het fijn zijn als we de levering kunnen inplannen.

Schuifdeurkast marmerlook

Schuifdeurkast besteld. Een bezorg datum naar wens afgesproken en dat ging allemaal soepel. Netjes mail ontvangen wanneer de bezorgers kwamen, ik ben niet vooraf gebeld maar daar stoor ik me niet aan. De bezorgers kwamen de geleverde dozen tot over de drempel naar binnen brengen. De kast in elkaar zetten was zeker een klus en neemt zeker een halve dag in beslag. Echter zijn we ontzettend blij met het eindresultaat! Wat een ruimte en een super mooie uitstraling! Als er een optie was voor montage service had ik deze ook gekozen (hint hint).

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Duidelijke uitleg om het TV meubel in elkaar te zetten.

Geweldig! Top!

Netjes afgeleverd en op tijd.

Netjes afgeleverd en op tijd. Heel erg blij met de meubels

Mooie hoekbank

Mooie hoekbank , Monet antraciet , op tijd geleverd. Mannen van het transport hebben ze via het raam mee binnen gezet.

Ons mooie woonkamer

Super tevreden met de aankop Wij hebben veel meubels bij jullie gekocht. TOP.

Een snelle levering

Een snelle levering. Een mooie kast.

Snelle en prettige levering

Snelle en prettige levering. Product helemaal naar verwachting, toppie!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot