Super goed

Goed bedrijf Ik heb een jaar geleden bij hen gekocht. Nu heb ik ook bij hen gekocht, ze hebben goede service

Blij met de tv kast ikea style van bouw...

Blij met de tv kast ikea style van bouw aleen nog beter in detail afgewerkt . Thx

Snel geleverd. Goede communicatie

Nooit meer!

Een dressoir gekocht met een handleiding waarbij de helft van de bijgeleverde schroeven en bouten niet beschreven worden. Ik ben op zich best handig, maar dit ding rammelt aan alle kanten. Eigen schuld. Goedkoop (399) was weer eens duurkoop. Naar de vuilstort ermee!

Kast gekocht

Goeie stevige kast gekocht bij Meubella, ziet er erg mooi uit. De handleiding is duidelijk maar zorg wel voor een groot oppervlak om de kast in elkaar te zetten.

Top service op tijd geleverd

Top service op tijd geleverd

Aanrader

Makkelijke bestelling op overzichtelijke site. Perfecte levering. Geheel ongeschonden en kompleet pakket. Kast is zoals verwacht.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

De bestelling was op tijd kleine...

De bestelling was op tijd kleine beschadiging maar heel snel opgelost nieuwe onderdelen verstuurd

Kwaliteit beter dan verwacht

Kwaliteit beter dan verwacht. Volgens afspraak geleverd.

Snelle levering mooie bank en...

Snelle levering mooie bank en vriendelijke bezorgers

Tevreden

Een mooi meubel voor een mooie prijs

Alles goed

Optijd in levered

Mooi bankstel

Mooi bankstel, goede en snelle service. Alleen jammer dat de bank suede bleek te zijn ipv leder ivm huisdieren.

Snelle levering en de meubels zijn met...

Snelle levering en de meubels zijn met een goede beschrijving goed te monteren

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel geleverd, goed verpakt en een redelijk duidelijke instructie voor het in elkaar zetten.

Snelle levering, en het tv meubel zat goed verpakt. Het tv meubel prime is een aanrader.

Hoekbankstel besteld en netjes...

Hoekbankstel besteld en netjes geleverd! We wijn er heel blij mee

Bank meubella

Top product

Goed product voor nette prijs

Goed product voor nette prijs

NETJES

NETJES, SNEL , VRIENDELIJK BETER KASN HET NIET

Supersnelle en correct afgeleverde...

Supersnelle en correct afgeleverde bestelling,. Zelfs tijd van levering op voorhand aangekondigd. Alles superprofessioneel verpakt.

Door niet goed op te letten had ik de...

Door niet goed op te letten had ik de verkeerde bank gekregen 1 gezellig telefoontje en 2 dagen later was de bank omgeruild zonder gemiep en gezeur en dat is waar Meubella voor staat blije klanten

Spullen snel binnen en over de drempel

Spullen snel binnen en over de drempel