Hier een kledingkast besteld en gekocht...

Hier een kledingkast besteld en gekocht schandalig hoe slecht de kwaliteit is voor het geld dat ik betaald heb! Valt nu al half uit elkaar ik zal hier nooit meer een kledingkast kopen! Echt zonde van mijn geld 800 euro betaald en de kwaliteit is om te huilen! Volgende keer ga weer fijn gewoon naar een winkel waar ik alles kan zien!

Topkwaliteit!!

Topkwaliteit!!! Mooi en degelijk materiaal en een snelle levering. Perfecte service, ik had een paneel verknald en kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dat noem ik nog eens service. Deze zaak is echt een aanrader om vervolgens in de toekomst weer eens wat te kopen.

Er was aangegeven dat het kastje...

Er was aangegeven dat het kastje eenvoudig in elkaar te zetten was. Lange tijd zijn we ermee bezig geweest. Ondanks toch wat ervaring. Kastje voldoet verder aan de beschrijving.

Snelle levering!

Snelle levering!

Tevreden klant.

Bestelde product op tijd afgeleverd en keurig verpakt. Bestelde product is mooi en makkelijk in elkaar te zetten.

Tv kast

Was netjes en optijd bezorgd.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit

Dressoir gekocht is prachtig

Dressoir gekocht is prachtig ! Heel stevig en goed materiaal. Echter kregen wij niet de push up lades voor elkaar. Gebeld met klanten service en bleek rubbertjes achter van rails gehaald moeten worden. Jammer dat dit niet in montage handleiding aan gegeven is! Nu werkt perfect. Blij met onze prachtige dressoir :-)

Goed bedrijf!

Snelle service, goede en duidelijke communicatie. Bezorgpersoneel ook behulpzaam!

Tafel besteld

Tafel besteld, eerst werden er 14 te weinig schroeven geleverd waardoor ik de gehele dag bezig ben geweest om met de andere schroeven 1 poot vast te krijgen. Dit was niet te doen klusjesman zei deze schroeven kloppen niet. En je raad het al enkele dagen later krijg ik hele andere schroeven opgestuurd. Besef een gehele dag bezig geweest met verkeerde schroeven en vervolgens de klusjesman kunnen betalen en NOG geen tafel staan. Excuses en eventueel kleine compensatie voor hun fouten word niet aan gedaan of aangeboden. Ik zou hier niet meer bestellen!! Reacties op hieronder misschien de mail terug lezen staat niks aangeboden alleen dat het vervelend is en ik weer fotos kon toe sturen toen mijn moeder weer had gebeld. Dus ga geen verhalen verdraaien alsof iemand hier in dit land korting gaat afslaan. Het gaat mij meer om het principe dat je iets besteld en dagen later bij de post ziet dat het hele andere schroeven zijn als bij de eerste levering. Als het deze schroeven waren die je naderhand op stuurde had ik die gewoon bij een bouwmarkt kunnen halen dus dat klopte ook niet aan de telefoon waren speciale schroeven volgens jullie. En daarbij had ik besteld voor de snelle levering bij jullie dan baal je enorm als het dan niet klopt!!

Bedrijf verleend uitstekende producten en service.

Dit bedrijf verleend uitstekende service, komt alle afspraken na, levert een mooi product, keurig bezorg en belangrijk OP TIJD.

Snelle levering en behulpzame chauffeur

Snelle levering en behulpzame chauffeur

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Defecte onderdeel

Defecte onderdeel, lastige montage en onduidelijk montage instructie. Ik heb meerdere artikelen besteld. De Winq Nachtkastje� is defect, een van de plank heeft geen gaatjes dus ik kan niet de montage afmaken. De klantenservice reageert snel via Whatsapp , ze zijn ook aardig en behulpzaam. Alleen helaas moet ik 2-6 weken wachten tot de goede onderdeel binnengekomen is. De Samantha Kledingkast� is zo lastig om te monteren en in het algemeen zijn de montage instructies niet zo duidelijk en niet zo user friendly. Hoe dan ook vind ik wel de design van de meubels heel mooi, netjes en modern. Kwaliteit is fijn maar niet uitstekend. Om eerlijk te zeggen, ik ben wat teleurgesteld met Meubella want ik heb goede reviews van Meubella gelezen voordat ik de artikelen heb besteld.

Top bureau

Top bureau, zoals altijd zeer tevreden over mn aankoop bij meubella

Product voldeed aan de verwachtingen

Product voldeed aan de verwachtingen. Is in het echt net als op de foto. Levering ging snel en netjes super!

Mijn ervaring met Meubella

Duidelijke bevestiging via mail na bestelling. Ook levering prima te volgen en goederen netjes bezorgd. Netjes hulp gekregen via Whatsapp. Al met al zeer tevreden

voor geld slechte kwaliteit.

voor geld slechte kwaliteit.

Navil dressoir.. mooi en stevig meubel.

De bestelde Navil dressoir is keurig netjes en op tijd bezorgt. Deze hebben we in elkaar gezet en het is een mooi en stevig meubel met een luxe uitstraling!

Eenmaal op voorraad snel geleverd en hangend

Helaas was het products uitverkocht en door de service voorraad melding konden we een mail ontvangen dat het product weer leverbaar was Snel besteld en snel geleverd In elkaar zetten en ophangen maar Ziet er mooi uit

Online producten besteld en er werd 1...

Online producten besteld en er werd 1 product goed geleverd en 2 verkeerde producten. Moest zelf flink zoeken naar hun telefoonnummer en toen gebeld. Moest van alles zelf regelen onderandere email en fotos van de verkeerde producten toe sturen. Daarna weer gebeld en toen was het afwachten. Na 5 dagen wachten nog niets gehoord en maar weer gebeld en nog een keer. Na 8 dagen werden de goede producten toch geleverd en de verkeerde werd meegenomen.

Makkelijk te bestellen en volgende dag...

Makkelijk te bestellen en volgende dag al in huis

Super snelle service

Super snelle service, mooie kast met duidelijke uitleg om hem in elkaar te zetten, goede verpakking tegen beschadiging

Top kasten met de beste prijs-kwaliteit

Top kasten met de beste prijs-kwaliteit

Het dressoir is heel mooi!

Het dressoir is heel mooi! Precies zoals omschreven. En ondanks dat ze geen winkel meer hebben, alles is goed.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot