Aardig kastje

Kastje lijkt op het plaatje mooi en modern. In het echt valt mij het wat tegen. Maar eerst maar in elkaar zetten dan beoordelen dacht ik. Eerst liepen de lades stroef en zaten scheef onder elkaar. Hier melding van gemaakt. Kreeg als snel een reactie om de achterwand los te maken waardoor de lades op hun plaats kwamen. Dit gedaan, bij het losmaken van de achterwand gingen de lades niet meteen op hun plek staan en ook niet recht. We moesten een lijmtang gebruiken om de lades recht proberen onder elkaar te zetten en dan de achterwand opnieuw vast zetten. Het is gelukt. Het staat en doet zijn functie. Lades gaan niet meer stroef en zitten nu goed op hun plek. Wel jammer dat het op die manier moest, maar verder een mooi kastje. De zwarte grepen en pootjes zijn niet van ijzer zoals lijkt op het plaatje maar hard plastic. Prijs kwaliteit verhouding is het te prijzig. Datum 25-10-2023: Bedrijf Meubella doet zijn uiterste best om problemen op te lossen. Ik kreeg een mail met het akkoord gaan met een tegemoetkoming van 20 euro. Vind ik netjes en attent daar kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen!

Te veel schroeven

Te veel schroeven

Snelle levering, goed verpakt. Kast is van goede kwaliteit. De gebruiksaanwijzing is erg duidelijk.

Bestelling geannuleerd

We hebben een schuifdeurkast besteld welke beschadigd aan kwam. Wat ons niet verbaasde, aangezien alles los in de vrachtwagen lag. We hebben hierdoor de kast weer laten meenemen en niet geaccepteerd. De kast zou opnieuw bezorgd worden en helaas waren er geen opties voor een avondlevering en daarom werd het dus 1 week later. Toen de kast bezorgd zou worden kwamen de bezorgers een dressoir brengen welke we niet hebben besteld. Omdat we niet nog een week wilden wachten hebben we afgelopen maandag gebeld dat we de kast willen annuleren. Dit was mogelijk en nu wachten we op ons geld wat binnen 2 weken gestort gaat worden.

Snel en easy een bankstel kopen

Meubella heeft geen showroom meer dus ik was in eerste instantie wat huiverig. Gelukkig ging het contact via whats app geen makkelijk, vriendelijk en snel. Ook werden er zonder enige problemen stalen van de stoffen opgestuurd om te zien en te voelen. Het bestelproces ging probleemloos en het bankstel werd 2 dagen later geleverd op de afgesproken tijd. Bankstel voldoet aan de verwachtingen en we zijn er heel blij mee.

Een van de pakket is beschadigd!!!

Een van de pakket is beschadigd!!! Bezorging is een dikke 0 Nu zit ik hier met een beschadigd meubel Update 24-10-2023 Nog steeds geen vervangend pakket ontvangen

Snel geleverd en een mooie dressoir

Snel geleverd en een mooie dressoir

Precies zo als de afspraak is...

Precies zo als de afspraak is afgesproken zo is het ook bezorgd.ook nette vriendelijke bezorg jongens

Livraison rapide

Livraison rapide, bonne qualite.

Fantastische winkel

De kast is heel groot en van super goede kwaliteit voor dit geld De bezorgers hebben de pakketten voor me boven gebracht omdat ik reuma heb Dus klantvriendelijker krijg je het niet plus de kast is heel mooi! Raad deze winkel aan!

De behulpzaamheid om alles naar boven...

De behulpzaamheid om alles naar boven te brengen vriendelijk en op tijd maar heb nog niks uitgepakt moest allemaal snel

Netjes geleverd

Netjes geleverd. Goed geinformeerd

Aankoop tv meubel

Prima geholpen na verkeerde bestelling. Binnen 2 dagen alles perfect geregeld.

De levering van t product was super...

De levering van t product was super snel en goed verpakt. Dressoir was precies wat we ervan verwachte, mooi en erg blij mee. Helaas was t in elkaar zetten niet zo makkelijk, hebben zelfs nieuwe scharnieren moeten aanschaffen om de deurtjes te laten sluiten. Dit was wel een minpunt, verder al met al tevreden...

Prima levering

Hanglegkasten werden volgens afspraak snel geleverd. Jammer dat niet aangegeven is waar de beschrijving van de kast is verpakt. Het is onhandig om eerst alles te moeten uitpakken als de ruimte beperkt is. Prima kasten. De bezorging was prima geregeld. Mooi op tijd en behulpzaam. Ook telefonische hulp was vriendelijk en behulpzaam.

Good quality

Pros: Good protected packaging, quality product, final location delivery Cons: A bit difficult manual. Too many pieces to assemble.

Correcte levering van correct produkt !

Correcte levering van correct produkt !

Blij mee met mijn salontafel

Blij mee met mijn salontafel

Goede snelle service

Goede snelle service . Bezorging was ook goed. Bankstel mooi en goede kwaliteit

Dressoir gekocht erg slechte kwaliteit ...

Dressoir gekocht erg slechte kwaliteit deur hangt scheef erin dit is niet goed te krijgen meerdere mannen hebben dit geprobeerd te herstellen wat een klein Dressoir met laatjes die continue eruit vallen 250 euro betaald voor troep ikea is betere kwaliteit en goedkoper mensen koop aub niks bij dit bedrijf

Goeie kwaliteit.,,vlotte levering...

Goeie kwaliteit.,,vlotte levering...

Top kast

Top kast, origineel design en snelle levering

Altijd goeie spullen goeie service en...

Altijd goeie spullen goeie service en snelle levering Heb een bankstel tv meubel en bed En ben super tevreden

Great service!

Great service! There was a problem with my bed, called the customer service and a nice lady helped me with a solution.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot