Zeer slechte kwaliteit kast heeft...

Zeer slechte kwaliteit kast heeft allemaal beschadigingen. 2 planken zijn gewoon door midden gebroken geleverd met beetje hout lijm er tussen. Is totaal niet stevig en missen schroefjes. Spiegel is kapot geleverd. Lijkt wel 2de hands kast met allemaal problemen. Blij dat ik after pay heb gedaan. En de kast absoluut niet het volledige prijs voor ga betalen. Staat hier half in elkaar door kapotte onderdelen gewoon niet verder kunnen bouwen. Raad deze kast absoluut af!! Totaal niet stevig en niet compleet. Simpel gezegd echt *** kwaliteit!!!!

Heel goed ervaring

Achter ik besteld had, waren de meubels 2 dagen erna afgeleverd! Een super snelle service dus. Heel goede prijs en kwaliteit is goed! De leveraars waren zeer vriendelijk.

Heel tevreden

Netjes afgeleverd en de bestelde meubels staan mooi in onze woonkamer

Alles ging zoals verwach

Alles ging zoals verwacht. aankomst van de bestelling volgens schema afgeleverd Goederen kwamen onbeschadigd aan.

Zeker aan te raden hier te kopen !

De levering was al binnen een dag! Alles is van zeer goede kwaliteit en goed in elkaar te zetten. De beschrijving is zeer duidelijk en makkelijk te volgen. Zeer goede verkoper, prijs kwaliteit verhouding is dan ook top!

Kast van slechte kwaliteit

Kast van slechte kwaliteit. Totaal het geld niet waard. Staat heel scheef en als je 2 schuiven tegelijk opent valt die al naar voor.

Helaas geen goede ervaring,kast is lastig in elkaar te zetten en alles is van slechte kwaliteit. Handvatten zijn Puur plastic en de laden gaan stroef. Voor 500 euro niet blij mee.

Helaas geen goede ervaring,

Snel gereageerd op een tafel

Snel gereageerd op een tafel , die beschadigd was en terug kunnen doen , zonder problemen

Mooi

De kast is van goede kwaliteit. Het is mooier dan op de foto. Het duurt wel even om uit te zoeken hoe je het in elkaar zet. Het is een zware kast, dus probeer het vooral niet in je eentje te doen :)

Zinnetjes bezorgd en mooie kwaliteit

Zinnetjes bezorgd en mooie kwaliteit

Mooi op de foto, geen kwaliteit in het echt.

Mooi op de foto. Maar in het echt is het geen goede kwaliteit. Kreeg het binnen met her en der kleine schade, fineer laat los op sommige plekken. Daarnaast is de bovenkant breder dan de onderkant waardoor de kast niet mooi afsluit. Helaas viel het pas op nadat de kast in elkaar zat. De tweede ster is er omdat de klantenservice nog 70 euro korting gaf. Heel aardig, maar eigenlijk had ik liever ergens anders gekocht.

Top perfecte manier van beantwoording...

Top perfecte manier van beantwoording per imail over de levering en informatie perfect geregeld

Tevreden

Makkelijk besteld en snel en netjes bezorgd. Blij met de nieuwe kasten

NOOIT MEER!!!

Eens je onmiddellijk betaald hebt bij bestelling met belofte vandaag bestellen morgen geleverd op hun site krijg je twee dagen na mekaar bericht uw order zal geleverd worden tussen 7u en 20u vandaag Dag twee weer hetzelfde! Wij hebben twee dagen verlof genomen en ja hoor GEEN LEVERING & ZELFS GEEN BERICHTJE! Derde dag telefoon naar Meubella met hun reactie Wij hebben gedaan wat we moeten maar dit is de verantwoordelijkheid van de transporteur Hmmm... NEEEN!!! U verkoopt met een bepaalde belofte en U ontvangt het geld dus U bent verantwoordelijk voor alles!!!

thanks alot it was a good to deal with...

thanks alot it was a good to deal with a such company

Leveringsafspraak maken niet eenvoudig!

Prima product, leverkosten wel aan de hoge kant. Wat me het meest stoorde is dat het maken van een leverafsrpaak lastig is. Ondanks 3 verzoeken na 13 uur te leveren, toch bevestigen tussen 10 en 14u. Ook zou ik achteraf betalen, maar het werd onder rembours geleverd. Communicatie met Meubelle en dan weer hun vervoerder werkte verwarrend en was niet eenduidig.

Beschadigde klep van TV-meubel

Op de klep van het TV-meubel zat bij levering een kleine beschadiging. Er werd snel gereageerd op app-je naar klantenservice en binnen enkele dagen had ik een nieuwe klep.

Dit is een hele goede salontafel ook...

Dit is een hele goede salontafel ook mooi Qua bij me intrieur ik geef dus 4 sterren.

Mooi meubels

Mooi meubels, snel geleverd. Er was een klein probleem maar werd snel opgelost

Artikel goed aangeleverd

Op tijd geleverd, 5 sterren indien alles compleet was geleverd. Na contact wel keurig opgestuurd.

Mooie kast geleverd

Mooie kast geleverd! Helaas was 1 onderdeel kapot maar deze werd vrij snel opnieuw geleverd. Ze zijn makkelijk en snel bereikbaar via de klantenservice

niet degelijk, slechte constructie en handleiding

Bestelling en Levering was prima in orde. Niks mis mee. Maar de kwaliteit van het hout is niet best helaas. Erg fragiel. Tevens is de constructie van de kledingkast niet al te best. Ik heb zelf verstevigingen moeten aanbrengen. Daarnaast was de handleiding slecht. Het is dat ik zelf handig ben, anders had ik de kledingkast niet in elkaar kunnen zetten. Mijn advies aan Meubella is om deze punten met de fabricant op te nemen of een andere fabricant te zoeken.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring ! Prachtige bank

Mooie web/woonwinkel

De website van Meubella geeft dudelijke fotos en omschrijving aan. Mooie prijzen en snelle levering. Ben zeer tevreden over mijn bestelde bedmeubel

Top bedrijf met goede service

Alles is goed gegaan. Voordat ik de bank bestelde,had ik een bepaalde kleur op het oog. Ik vroeg hoe de kleur in het echt zou zijn en toen werd er aangeboden een kleur/stof staaltje toe te sturen. Ik kreeg heel snel reactie via die mail ,en heel vriendelijk. De volgende dag lag het staaltje al in de brievenbus. Eenmaal besteld ,werd ik van alle stappen goed op de hoogte gehouden. Binnen 2 dagen bezorgd. Super goede kwaliteit bank , vriendelijke bezorgers! Ga zo door!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot