Goede service en goede...

Goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding!

Mooi! Maar de constructie is niet op en top!

We zijn blij met keuze die we hebben gemaakt en de kleur is exact wat we wilden. Echter zijn de deurtjes niet correct te plaatsen.... De gaatjes die erin zitten voor scharnieren zijn niet goed waardoor onze deurtjes scheef hangen...

Goede service mooi hoekbank

Goede service mooi hoekbank

Aankoop is vlot verlopen

Aankoop is vlot verlopen. Super snelle levering! Ze zouden me een uurtje op voorhand verwittigen wanneer ze de kast zouden leveren, maar dat hebben ze niet gedaan. Gelukkig zijn ze s morgens gekomen en ben ik niet heel de dag thuis moeten blijven. Kast monteren duurde meer dan 3 uur maar dat stond ook aangegeven. Is wel vlot verlopen. Ik zou Meubella aanraden. Zeer tevreden met onze aankoop. Goede service. Prima prijs kwaliteit verhouding

Alles was naar wens

Alles was naar wens

Dikke prima

Goede communicatie van begin tot einde. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Dik tevreden.

Snel en vriendelijke mensen bij...

Snel en vriendelijke mensen bij meubella en transporteurs

Mooie en stevige kast

Voordelen: snel geleverd, mooi en stevig. Nadelen: 4 dozen a 45-50 kg is geen pretje om de trap op te dragen. Overal erg blij met mn aankoop!

Top service!!

Top service!! Zondag besteld en dinsdag geleverd. Bed is heel mooizoals op de foto. Makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben heel blij mee. Bedankt

Hij legde het voor de deur neer maakte...

Hij legde het voor de deur neer maakte een foto en ging direct weg terwijl hij die ook even naar binnen had kunnen brengen ik woon in een appartement

Snelle service.

Snelle service. Tafelblad had markeringen voor schroeven kunnen hebben, of schroefdraad

Snelle levering en mooi bankstel.

Snelle levering en mooi bankstel.

Rapidite ,aimabilite. Tres bon

Rapidite, tres bon service clients ,aimabilite.

We hadden perongeluk de verkeerde tv...

We hadden perongeluk de verkeerde tv kast besteld. Na levering direct de klantenservice gemaild en zij boden een gratis ophaalservice aan zodat wij deze retour konden sturen. Onze andere kast die we besteld hebben, hebben we nog niet in elkaar gestoken, maar als hun producten even goed zijn als de klantenservice.... 10/10!!! Nog maar zelden meegemaakt dat een bedrijf geen kosten voor een retour aanrekend terwijl het onze eigen fout was. Echt TOP!!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goede service wordt gelijk top...

Goede service wordt gelijk top gehandeld om je probleem op te lossen

Correcte bezorging en aflevering

Correcte bezorging en aflevering

Snelle levering en goede afhandeling

Snelle levering en goede afhandeling

Geweldige en comfortabele zetel!

Super! Levering op de gekozen dag en tijdstip was ook zoals meegedeeld. Kwaliteit is op en top! Had wel wat schrik gezien prijs en kwaliteit maar we zijn zo zo blij! Zeker aan te raden. Blij met onze zetel

zeer tevreden over het product

zeer tevreden over het product

Goed ontvangen.

Gied verpakt, goed bezorgd, goed gestickert, goede handleiding.

Hele mooie leuke meubels!! Niet duur!! Nieuw huis vraagt nieuwe meubels!!

Hele mooie leuke meubels!!

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd. Goede kwaliteit meubelen ook. Erg tevreden.

Netjes op tijd gebracht en binnen gezet...

Netjes op tijd gebracht en binnen gezet vriendelijke jongen

2e x besteld en alles naar wensen

2e x besteld en alles naar wensen