Precies zoals ik verwacht had

Precies zoals ik verwacht had. Mooie kledingkast voor een relatief weinig bedrag. Duidelijke beschrijving. (Dankzij mijn broer) Afspraken zijn nagekomen. Dus ik ben heel erg tevreden. Mvg Remy Brouwer.

Mooie zetel voor een mooie prijs

Mooie zetel voor een mooie prijs , snelle en vlotte afhandeling, prima!

Mooie en perfect!

Mooie en perfect! De bezorgers waren heel vriendelijk.b

Ben super tevreden met de bank hij is geweldig !

Top staat

Dankjewel voor de service

Geweldige (gratis) levering!

Via Meubella een mooie kast besteld. Tijdens het in elkaar zetten echter een foutje gemaakt. Twee schroeven verwisseld waardoor de te lange schroeven door de kastdeur heen kwamen. Vervolgens contact opgenomen met de hoop nieuwe kastdeuren en schroeven te kunnen kopen. Meubella heeft gelijk de nieuwe bestelling in gang gezet en deze zelfs kosteloos geleverd. Super service en ontzettend blij met de nieuwe kast!

Te duur voor wat je krijgt!

Te duur voor wat je krijgt!

De bed zat goed in gepakt

De bed zat goed in gepakt

Snel geleverd en pakket werd netjes in...

Snel geleverd en pakket werd netjes in de woonkamer geplaatst.

Pechgeval

Ik heb een jaar geleden bureau Saturn en nog wat andere bijpassende meubels besteld voor mijn dochter. Zon anderhalve week geleden had ze pech met haar bureaublad. Er was tijdens haar afwezigheid een kan met water gaan lekken en dat was gestaag onder haar bureauonderlegger doorgedruppeld over de rand. Het vocht was tussen de afwerkrand gekomen waardoor het hout was gaan zwellen. Ik heb Meubella benaderd of ik zon blad wellicht los kon bestellen en wat de kosten zijn. Tot mijn grote, aangename verrassing sturen ze mij kosteloos een nieuw blad toe. Wat een superservice!!! Nogmaals heel erg bedankt Meubella!! P.s. ik had meteen een review op Bol.com geplaatst, maar die heb ik niet terug kunnen vinden. Dus dan maar via deze weg.

Slechte kwaliteit meubels!!! Geen aanrader!!!

Schuiven van de dressoir kunnen niet perfect recht gezet worden, deze steken er ook uit, scharnieren die niet kloppen waardoor ik deze zelf nog ben moeten gaan kopen, stukken van blad dat gewoon eruit komt met het minste, hout dat �verslijt met het willen vast schroeven en dit gewoon kapot gaat en dus niets mee kan doen waardoor ik ookal van alles ga moeten zitten oplossen, zeer slecht kwaliteit hout die kapot gaat met het minste dat je doet. Dit is echt het geld niet waar, ik heb mijn geld hier zeer mee verspild, geen aanrader!!

Prachtige kast

Prachtige kast. Gemakkelijk te monteren

Heel jammer dan geef je datum aan voor...

Heel jammer dan geef je datum aan voor zaterdag te leveren en dan blijkt dat postnl nog niets ontvangen heeft. Terwijl via meubella wel weg zou zijn? Heel erg daar ik iemand had voorzien om alles in mekaar te zetten voor de aangeduide dag. Nu moet ik iemand zoeken voor datum van levering en weet niet wanneer nu. En heel de woonkamer staat ondersteboven en moet nu improviseren om tv te kunnen kijken

Snelle leverering en leggen de...

Snelle leverering en leggen de pakketten tot over de drempel. Het matriaal is goed. Alleen als je gaat opzetten liggen alle schroefjes en dingen door elkaar in een zak. Dat kan misschien beter uitgesorteerd worden. Ook qua controlle of alles compleet is.

Goede kwaliteit en lage prijs

Ik ben zeer tevreden en vertrouw. Omdat de kwaliteit van de materialen uitstekend is. Het wordt snel verzonden. Als er een probleem is, lossen ze het snel op.

Teleurstellend

Ik heb een hang meubel gekocht maar de manier van bevestiging was teleurstellend. Ik heb een frame ondersteuning moeten maken wat extra geld en tijd koste

Toppie

Top. Good service

Fanatstic prima service

Fanatstic prima service

Meubel zien er mooi uit maar wat beter...

Meubel zien er mooi uit maar wat beter kan zijn de instructies, omdat het er veel onderdelen zijn, zou handig zijn als er stickers op onderdelen waren geplakt zodat het beter te volgen is.

Helaas geen 3D verstelbare ladefronten

Ik had paar maanden geleden ook n kast besteld bij meubella.. deze had 3D verstelbare laden. De laatst geleverde kast helaas niet. Verder wel wederom mooie kast

Mooi product

Netjes optijd geleverd. En het product ziet er top uit.

Ik ben blij met me tv meubel en snel...

Ik ben blij met me tv meubel en snel geleverd

Very nice options

Very nice options

Tv-kast van goede kwaliteit

Tv-kast is van goede kwaliteit en werd stipt geleverd (mail met tijdstip en telefoontje vooraf van vervoerder) Perfect!

Kwaliteit

Korrekte levering Mooie afwerking Alles past perfect in elkaar Plan is niet altijd even duidelijk

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot