Todo perfecto

Todo perfecto

Goede service!

De levering was heel vlot. Bij het in elkaar zetten bleek dat wij onderdelen van de lades misten. 1 frontje en 2 zijkanten. Ik dacht, daar heb je het gedoe. Gebeld met de klantenservice, zij had heel goed door wat er precies ontbrak doordat ze mee las in de handleiding. 4 dagen later hadden wij het in huis! Balen dat het niet compleet was, maar het werd super opgelost. Het in elkaar zetten en het stellen van de deuren is wel een hele klus. Daarvan waren wij op de hoogte gezien eerdere reviews.

Snelle levering klacht over beschadiging heel netjes opgelost top sevice

Super mooie stevige kast

Het is een super mooie stevige kast. Kleur is fantastisch gaaf. Het enige nadeel is alleen dat de kast een sterke vervelende geur bij zich droeg. Het word minder maar ik ruikt het na ongeveer 2 weken nogsteeds.

Goede service en kwaliteit...top

Goede service en kwaliteit...top

Snelle levering en vriendelijke...

Snelle levering en vriendelijke bezorgers die alle parketten in de woonkamer hebben gelegd ipv net achter de voordeur. De kast staat en we zijn er erg blij mee. Bedankt voor de service. Mvg. Fam. Huizinga

Heel goed.........

Heel goed.........

Eerste klas kast

Tekening goed te volgen en aan het eind een mooi atevig meubel

Ben heel content met mijn tv meubel

Ben heel content met mijn tv meubel. Service top! Zeker aan te raden Meubella!

Erg mooie meubels zien er ook zo uit...

Erg mooie meubels zien er ook zo uit als op de website goede kwaliteit.

Jammer

**Update** Ik heb per Whatsapp contact opgenomen en na onderstaande heeft Meubella nieuwe schroeven gestuurd. Ik heb een professionele monteur gevraagd naar de tv-meubel te kijken. Ik houd u op de hoogte. Mijn zending was zeer snel verzonden, de website is gebruiksvriendelijk en de tv-meubel was zeer goed verpakt. De handleiding was helaas niet heel duidelijk maar als je het eenmaal doorhebt, loop je er zo doorheen. Ik kwam/kom 1 schroef te kort en 1 schroef was niet correct. Ik heb een heel deel met een tang moeten verwijderen. Ik heb 1 kast besteld maar bestaat uit 2 delen dus 2 kasten. Helaas is de tv-meubel niet zoals verbeeld op de website. De deuren sluiten niet aan. Je kunt de deuren stellen door de schroef naar binnen/buiten te draaien. Als ik de ene deur goed heb, gaat de andere niet dicht. Als je de deurtjes open maakt, zie je dat de deuren scheef hangen. Ook sluiten de deuren niet goed. Ik heb enorm veel spijt, ik heb mijn oude meubels al weggebracht en heb het gevoel alsof ik euro249 zo de lucht in hebt gegooid (waar ik keihard voor werk als alleenstaande moeder). Ik had veel meer verwachtingen van Meubella maar ben enorm teleurgesteld.

Vriendelijk rap nice

Vriendelijk rap nice

Mooi kasten

Spullen kwam goed ingepakt aan op de aangegeven tijd en datum. Meubels zien er goed uit. Enige kleinigheidje zijn de details op de handleiding. Soms is het even puzzelen met wat ze bedoelen. Zodra ze staan heel mooi. Wel gevoelig voor klamme en vette vingers. Geen kind die ongezien de kast in komt ??

Ik heb een grote kast bestel

Ik heb een grote kast bestel, helaas waren de planken nog niet genummerd. Zijn ze nog mee bezig. Was dus wat meer werk om alles uit te zoeken. Zeer stevige kast. Ben er erg blij mee

Well explained !

I appreciate the site of your company. Its very clear, well explained, and pictures are great. Explanations in the mails are very complete too.

Hele goede en snelle service ontvangen...

Hele goede en snelle service ontvangen van meubella. De bezorging werd netjes afgeleverd op de afgesproken tijd. Helaas mistte er 2 onderdelen van de meubel ( kan gebeuren), meubella heeft dit meteen voor mij besteld. Daarbij zaten er wat beschadigingetjes in mijn meubel, dit heb ik samen met meubella netjes kunnen oplossen. Al met al een goede service ! 2e keer dat ik bij Meubella heb besteld & beide keren er tevreden over.

Verkeerde kast gebracht wij geen...

Verkeerde kast gebracht wij geen spiegel er bij besteld dus verkeerde

Mooi produkt.En zeer goede beschijfing...

Mooi produkt.En zeer goede beschijfing erbij.

Communicatie kan beter

Communicatie kan beter

Geen salontafel

Geen salontafel Deur van de dressoit ontbreekt

Goeie kwaliteit

Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Kast netjes geleverde goed verpakt.Duidelijke beschrijving bij de kast.

2 nachtkastjes besteld

2 nachtkastjes besteld. Ziet er leuk uit maar is alles mee gezegd. Erg goedkoop materiaal wat al blijkt bij het in elkaar zetten. De zijkanten van de laatjes gelijk ingescheurd bij het indraaien schroeven. Bovenblad zit een dikke kras op. Laatjes gaan niet normaal open. En nee dit zijn niet bepaald de eerste kastjes die ik in elkaar zet. Jammer. Zal ze neerzetten voor nu maar voor het geld een beetje kwaliteit mag wel. Edit. Contact gehad met klantenservice, in afwachting daarvan. Re edit. Na contact klantenservice vervangende onderdelen aangeboden gekregen. Hierop gereageerd en niks meer terug gehoord. Geen verandering en rating dus.

Snelle verzending

Snelle verzending. goede service

Helaas teleurstelling deze keer van...

Helaas teleurstelling deze keer van meubella 2x in korte tijd meubels besteld en iedere keer is er iets te kort dat je moet wachten tot ze die stuk sturen

De bestelling was snel bezorgd en het...

De bestelling was snel bezorgd en het was makkelijk in elkaar te zetten.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot