Makkelijk besteld, snel geleverd, mooie kast

Kast besteld, volgende dag in huis. Handleiding was redelijk duidelijk, de kast was snel opgebouwd en ziet er stevig uit.

Mooie details

Goed afgeleverd, mooie gouden glans op de handgrepen en prachtig relief op de laatjes. We hadden er 2 besteld. De 1e keer vonden we het veel moeilijker om in elkaar te zetten.

Er was een beschadiging en die is heel...

Er was een beschadiging en die is heel snel opgelost

Mooi tv meubel voor een mooie prijs

Mooi tv meubel voor een mooie prijs. Prima levering.

snel geleverd- vriendelijk bezorging-...

snel geleverd- vriendelijk bezorging- in delen betalen- mooie kast-

Top bedrijf!

Zeer mooie, betaalbare en kwaliteitsvolle meubels. Snelle en vriendelijke levering!

Snel geleverd en mooie betaalbare kast.

Snel geleverd en mooie betaalbare kast.

FANTASTISCH!!

Fantastische snelle levering, zeer attente, goed lachse en hardwerkende, deskundige bezorgers!Goede service! en mijn bank is zo ontzettend mooi en gaaf! Zooooooo blij mee!! Zit heerlijk, kleur is helemaal top en de grootte is perfect!! Ik raad meubella zeer zeker aan!!

Montage handleiding erg duidelijk

Montage handleiding erg duidelijk Optijd geleverd Opgebouwd wij hebben er veel plezier van

De salontafel is precies zoals...

De salontafel is precies zoals beschreven, we zijn er blij mee. Zeer snel geleverd

Gedaan zoals beloofd

Gedaan zoals beloofd. Eenvoudig correct en goede afwerking.

Kledingkast Pete - zwart - 250 cm

De prijs kwaliteit verhouding is wat uit verband. Voor een kast van euro800 is het materiaal iets aan de dunne kant. Verder zijn er wat issues. 1. De handleiding bevat hier en daar wat foutjes. Foute nummers van onderdelen en de tekeningen kloppen soms niet. 2. Er zijn meer soorten schroeven in het pakket dan in de handleiding staan. 1 set was helemaal niet nodig. 3. De pilot gaatjes voor de schroeven van de rails komen maar deels overeen. Sommige gaatjes komen totaal niet overeen. Dit maakt het veel moeilijker om de rails goed recht te monteren. 4. De afwerklijst aan de bovenkant was 3 mm te lang en paste met geen mogelijkheid tussen de zijkanten. Deze heb ik dus moeten afzagen.

Alles was in orde

Alles was in orde

Avond ervoor besteld

Avond ervoor besteld, volgende dag 09.15 geleverd! Binnen een minuut Binnen gezet. 2 vriendelijke gozers. Bank helemaal in orde.

Alleen maar positief

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, goed op de hoogte gehouden mbt tijdstip levering op gewenste dag.

Erg goed cok guzel

Erg goed cok guzel

Wij zijn blij met un 100 procent mooi...

Wij zijn blij met un 100 procent mooi kwalitijt en sneell bezorge

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goede prijs, bezorging zonder problemen

Website producten zijn er niet, terugbetaling langzaam

Producten op de website blijken niet leverbaar te zijn, zou bijzonder prettig zijn als op de website iets zou staan van uitverkocht of niet voorradig meer. Meubella storneerde de order en beloofde directe terugbetaling van de som, en daar ging een aantal dagen overheen. Als je al constateert dat je iets niet kunt leveren, stort het geld dan direct terug, wel zo netjes.

Eerst een verkeerd product dat we niet...

Eerst een verkeerd product dat we niet besteld hadden,gebeld en direct actie en 2dagen later het goede product (klasse voor de snelle handeling)

Eigenlijk alles goed

Eigenlijk alles goed. Kast en aflevering geheel volgens verwachting en afspraak

Artikel naar verwachting, goede en snelle levering.

Snel makkelijk

Snel makkelijk

Vriendelijk, snel, goede service! Aanrader

Wij hebben een kast besteld via de website van Meubella. Gratis en snel geleverd. De kwaliteit van de meubels is goed, helaas was er wel iets beschadigd. Contact opgenomen via de app. Onderdeel dat beschadigd was, werd gelijk nabesteld en nageleverd. Onwijs goede en vriendelijke service!

mooie kwaliteit en zeer duidelijke...

mooie kwaliteit en zeer duidelijke gebruikshandleiding

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot