Tevreden koper

Levering volgens afspraak. Montagehandleiding ontbrak maar na een telefoontje naar de helpdesk had ik hier per mail alsnog snel de beschikking over. Vriendelijk en adequaat geholpen. Dressoir hangt perfect en we zijn er zeer blij mee.

Top service!

Wij hebben de bank Caesar beige gekocht en wij zijn daar zo blij mee! De bank is van Teddy stof en heeft ronde vormen waar ik al heel lang naar op zoek was en bij Meubella heb gevonden:) de bank zit heerlijk en is super zacht! De vragen die ik voor het bestellen had zijn snel en duidelijk via e-mail gecommuniceerd. Twijfelde tussen wit en beige en heb eerst staaltjes aangevraagd. Deze waren per ongeluk naar een ander huisnummer verstuurd dus uiteindelijk op de gok toch maar de beige besteld en geen seconde spijt van gehad. Ook de bezorgers waren geweldig, in de bloedhitte aan het eind van de middag hebben ze de bank naar 3 hoog zonder lift getild.. geweldige service!

meubella drama

Ik raad het niet aan. de goedkoopste materialen. verkeerd beschreven montage-instructies. de prijs overschrijdt de waarde van dit meubilair met de helft. het meubilair raakte tijdens de montage beschadigd omdat het tegen de goedkoopste prijs was gemaakt

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering Kast is van goede kwaliteit

De kleur komt niet in de buurt van de...

De kleur komt niet in de buurt van de foto. De scharnieren zijn van ondermaatse kwaliteit. De spiegeldeuren zijn voor deze scharnieren aan de zware kant. De ruimte in de kast is goed.

Goed quality and goed leveren

Goed quality and goed leveren

Snel geleverd, kwaliteit zoals op de fotos

Op donderdagmiddag besteld, de volgende dag al netjes afgeleverd. Wij kochten een ladekast en ziet er precies zo uit als de afbeelding op de website. Wij zijn heel tevreden!

Gewoon goed!!!!!

Gewoon goed!!!!!

Mooie stevige kast

Mooie stevige kast, je moet wel met zn tweeen zijn om de kast in elkaar te zetten.

We hebben de tv kast heel snel ontvangen het was heel goed verpakt.

Gewoon heel blij met mijn produkt bij...

Gewoon heel blij met mijn produkt bij Meubella. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles past perfect in elkaar & ziet er ook nog strak, praktisch & modieus uit. Graag tot �n volgende keer Meubella.

Betrouwbaar maar Stockproblemen

Eens je bestelling vertrekt is Meubella een betrouwbare en degelijke leverancier. De meubels zijn van kwaliteit en je merkt ook wel dat er gedacht word aan de kleine dingen, extra schroeven in de lades bv zodat ze niet open zouden komen. Het enige nadeel dat Meubella heeft is het gebrek aan stock. Zo bestelde ik reeds een TV meubel en een Barkastje uit dezelfde reeks welke op voorraad was en zonder probleem geleverd werden. De dressoir bestelde ik alreeds tot 2 x toe, telkens stond die als in voorraad, maar eens besteld werd deze al tot 2 keer geannuleerd wegens niet in voorraad. Heel vervelend als je net verhuisd bent en je zit echt te wachten op die kast. Dus hier nog even in de dozen. Zonder deze negatieve ervaring zou ik Meubella echt wel die 5 sterren geven.

Snelle bezorging en kwalitatief een...

Snelle bezorging en kwalitatief een mooi dressoir.

Gemaakt foutje bij de bezorging werd...

Gemaakt foutje bij de bezorging werd snel opgelost.

Goede ervaring

Erg tevreden over de mooie kast en de vlotte levering

Kledingkast marmer

Mooie kast geleverd gekregen. Korte levertijd

Waaren vriendelijke chaufeurs en hebben...

Waaren vriendelijke chaufeurs en hebben het op het 1 ste verdiep in het appartement geplaatst dus een vlotte levering. De kast zelf stond er in een kleine 4 uur en dat door 2 leken. Was wel soms eens goed kijken op het plannetje maar het is toch gelukt.

Snelle levering na bestellen binnen 2...

Snelle levering na bestellen binnen 2 dagen in huis. Netjes bezorgd. Duidelijk communicatie

De meubels kwamen netjes op tijd

De meubels kwamen netjes op tijd, keurig verpakt duidelijke beschrijving

***** handleiding

Ben de hele dag bezig geweest om de kast in elkaar te zetten. De handleiding die je krijgt is super onduidelijk, waardoor je nog tegen fouten aan ga lopen terwijl je kast al bijna helemaal af is. Ga hier niet nog een keer een kast bestellen

Mooi meubel

Mooi meubel, perfect track & trace system, mooi prijs. Super blij met aankop. Zal nog doen

2 mooie kasten besteld

2 mooie kasten besteld. Werd netjes bezorgd op de afgesproken dag. Bij hulp zijn ze ook via Whatsapp bereikbaar, dat vind ik zelf altijd heel makkelijk. Super service bij vragen of als er extra schroeven oid nodig zijn. Zelfs op zaterdag bereikbaar.

Nieuwe deuren

2 jaar geleden een TV meubel bij Meubella gekocht met hoog glans zwarte deuren, naar 2 jaar wouden we toch verandering naar mat zwarte deuren. Meubella een bericht gestuurd met de vraag of ze ook alleen de deuren los verkopen en dat deden ze! Top service!

Goede producten voor de goede prijzen

Goede producten voor de goede prijzen Levering was ook top geregeld

Hoeksalon Monet besteld

Hoeksalon Monet besteld. Stipt geleverd. Vriendelijk, ook al was het niet zo makkelijk om de pakketen via de trap naar boven te brengen. Ze deden het zonder zeuren. Alles perfect in orde.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot