Hele goede ervaring met Meubella

De prijs-kwaliteit verhouding is top! Een goede prijs voor een mooie, stevige kast. De bezorging verliep top en de communicatie erover wat heel transparant. Het afstellen van een van de deuren lukte niet. Ik werd snel te woord gestaan bij de klantenservice en er werd snel een oplossing geboden.

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service. Goede communicatie, Klantvriendelijk. De instructie van de kast mag wel worden verbeterd en duidelijker

Kan verbeterd worden.

Alle schroeven etc door elkaar. Liever apart in zakjes. Kast moet hogrr als je 2 ophangsystemen hebt. Overhemden en shirts hangen op de bodem. Je kan geen jurk ophangen. Kom je gaandeweg achter. Zelf constructie bedacht. Ka

Slechte aflevering

2x werd de aflevering vertraagd, daarna werd het pakket retour afzender gestuurd ivm onbekend adres wat nergens op sloeg. Klanten Service daarna van Meubella was korrekt maar moest wel een vervangend meubel vinden ivm tijdsgebrek.

Besteld, maar niet op voorraad?

Salontafel besteld, kort voor de bezorgdatum een mail gekregen dat de salontafel niet op voorraad was ...

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd. Bezorger belde 10 minuten van te voren. Goed verpakt en duidelijke beschrijving. Goede kwaliteit. Zeer tevreden ermee.

Alles verliep zoals het moest!

De goederen werden geleverd op het afgesproken moment. Alles was netjes verpakt. Gemakkelijk in elkaar te steken met de bijgeleverde handleiding. Alles zat erbij die moest erbij zitten. Zeker een aanrader.

Super fun to assemble

Super fun to assemble

Omdat de service heel erg goed is

Omdat de service heel erg goed is Snelle levering..en een goed product Ben er heel erg tevreden mee. Vooral wat betreft de prijs. Mvg John Dijkstra

De levering was op tijd en de kleerkast...

De levering was op tijd en de kleerkast had een duidelijke hand out om de kast in elkaar te zetten.

salontafel zat netjes verpakt en...

salontafel zat netjes verpakt en handleiding was zeer duidelijk!

Levering 4 dubbele bedden.

Heel snel en vriendelijk geholpen nadat ik dacht dat er wat verkeerd gelopen was met de levering. Bleek dat ik zelf niet al te best de levering nagekeken had.

Goed spul

Goed spul, goede prijs en goede levering

echt tevreden super bed aanrader

echt tevreden super bed aanrader

Slechte lattenbodem

Er wordt gezegd dat er een lattenbodem bij zit, maar de latten liggen zo ver van elkaar af. Binnen korte termijn zal de bodem breken. Bed frame is goed.

Op tijd geleverd en kast was goed

Op tijd geleverd en kast was goed

pakket compeleet en netjes geleverd en...

pakket compeleet en netjes geleverd en alles was duidelijk voor montage. Zeker goed en voor herhaling vatbaar voor aankoop meubels enz...

Regelrechte schande

Het enige voordeel aan de nieuwe kast is dat ik ze met 1 zucht uit elkaar krijg om naar het stort te brengen ...zelden zo teleurgesteld geweest in een aankoop

Geweldige service zelfs tot 3 keer een...

Geweldige service zelfs tot 3 keer een nieuwe salon tafel blad opgestuurd net zo lang tot alles naar wens was.

Klantvriendelijkheid staat echt boveaan!

Meubella is super klantvriendelijk en contact met Meubella heb ik als zeer prettig ervaren.

Hele mooie bank besteld en geleverd

Hele mooie bank besteld en geleverd. Nette en snelle levering.

goede en betrouwbare service

goede en betrouwbare service

Stevig materiaal

Stevig materiaal. En makkelijk in elkaar te zetten

Prima meubels

Prima meubels, snelle levering

1000 leverproblemen

Het bed werd geleverd in 3dozen waarvan 1doos verkeerd geleverd was. Doos 2/3 was van iemand uit Zele (ik woon in Zelzate). Kan gebeuren. Erna nam ik contact op met Meubella via Whatsapp. Daar krijg je heel traag antwoord. En ik bleef doorverwezen worden naar de verzend firma. Deze firma spreekt zeer gebrekkig Nederlands. We spreken momenten af voor de nieuwe levering niemand te zien. Op momenten dat ik niet thuis ben zijn ze er ineens, ik bel mn vader om naar daar te gaan die was er in 5 min maar niemand te zien. Dan 2dagen later nieuw moment afgesproken hele dag waren er mensen aanwezig maar geen rechtzetting levering te zien. Dan was het genoeg, nogmaals klantendienst gestuurd via Whatsapp volgende dag eindelijk op gebeld en gevraagd voor een nieuw bed da was dan de dag daarna eindelijk geleverd. 2weken bij mn ouders moeten logeren hierdoor. We kozen voor Meubella voor de snelle levertijd maar dit zullen we in het vervolg niet meer doen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot