Waaren vriendelijke chaufeurs en hebben...

Waaren vriendelijke chaufeurs en hebben het op het 1 ste verdiep in het appartement geplaatst dus een vlotte levering. De kast zelf stond er in een kleine 4 uur en dat door 2 leken. Was wel soms eens goed kijken op het plannetje maar het is toch gelukt.

Snelle levering na bestellen binnen 2...

Snelle levering na bestellen binnen 2 dagen in huis. Netjes bezorgd. Duidelijk communicatie

De meubels kwamen netjes op tijd

De meubels kwamen netjes op tijd, keurig verpakt duidelijke beschrijving

***** handleiding

Ben de hele dag bezig geweest om de kast in elkaar te zetten. De handleiding die je krijgt is super onduidelijk, waardoor je nog tegen fouten aan ga lopen terwijl je kast al bijna helemaal af is. Ga hier niet nog een keer een kast bestellen

Mooi meubel

Mooi meubel, perfect track & trace system, mooi prijs. Super blij met aankop. Zal nog doen

2 mooie kasten besteld

2 mooie kasten besteld. Werd netjes bezorgd op de afgesproken dag. Bij hulp zijn ze ook via Whatsapp bereikbaar, dat vind ik zelf altijd heel makkelijk. Super service bij vragen of als er extra schroeven oid nodig zijn. Zelfs op zaterdag bereikbaar.

Nieuwe deuren

2 jaar geleden een TV meubel bij Meubella gekocht met hoog glans zwarte deuren, naar 2 jaar wouden we toch verandering naar mat zwarte deuren. Meubella een bericht gestuurd met de vraag of ze ook alleen de deuren los verkopen en dat deden ze! Top service!

Goede producten voor de goede prijzen

Goede producten voor de goede prijzen Levering was ook top geregeld

Hoeksalon Monet besteld

Hoeksalon Monet besteld. Stipt geleverd. Vriendelijk, ook al was het niet zo makkelijk om de pakketen via de trap naar boven te brengen. Ze deden het zonder zeuren. Alles perfect in orde.

Afspraken worden goed nagekomen

Afspraken worden goed nagekomen, levering precies zoals gemeld.

Mooie kast ,goede kwaliteit.

Mooie kast besteld, precies zoals op de foto. Degelijke en stevige kast. Goede kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten met behulp van de duidelijke tekeningen die erbij zaten. Echt een aanrader.

een goed adres om te bestellen...

het was de eerste keer dat ik hier bestelde maar alles is correkt en prima verlopen

Uitstekende kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit.

verrijdbaar tafeltje

Het verrijdbaar tafeltje voldeed aan mijn verwachtingen en is een mooie en praktisch aanwinst voor in mijn keuken. Ik heb een handige man die alle onderdelen keurig in elkaar heeft gezet. Duidelijke handleiding met alle benodigde schroefjes erbij geleverd. En nog redelijk op tijd bezorgd ook.

Ik ben zo blij met mijn dressoir

Ik ben zo blij met mijn dressoir. Snel geleverd.

Oud en vertrouwd

Oud en vertrouwd, super gave collectie in allerlei vormen en maten en kleuren, het is gewoon T O P

Fantastische snelle levering

Fantastische snelle levering

Top en snel geleverd !!!

Top en snel geleverd !!!

Wandmeubel tv

Wandmeubel tv Zeer tevreden, levering in orde en kwaliteit ook zeer goed. Voelt iets stevigere al Ikea meubel ondanks het niet duur is. In mekaar steken is goed kijken maar lukt wel als je handig bent.

mooie meubels snelle levering zeer...goed

mooie meubels snelle levering zeer tevreden

Salontafels

Zelfs ik als vrouw kon de tafels goed inelkaar zetten. Ze zien er prachtig uit.

Mooie betaalbare meubels en snel...

Mooie betaalbare meubels en snel geleverd. Dikke prima.

Prima kast

Prima kast, heldere info, zeer goede verzending

Alles compleet tip top inorde

Alles compleet tip top inorde

een prima kledingkast voor een zacht prijsje...

een prima kledingkast voor een geweldige prijs, mooi op tijd bezorgd door vriendelijk mensen met een belletje 10 min van tevoren, en makkelijk in elkaar te zetten (onderdelen zijn genummerd) ik ben er blij mee

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot